13:08 - 06/01/2024

Απο το συμβαν στο Μαιαμι ….

Διαφημίσεις

Θα φερω μερικα βιντεο αν και ολα οσα εχουν βγει …ειναι χιλιαδες ! Για οσους δεν γνωριζουν θα πω οτι πριν μερικες μερες στο Μαιαμι εγινε μια απο της πιο μεγαλες κινητοποιησεις της αστυνομιας οπου στο εμπορικο κεντρο της πολης … ειχαν καποια θεματακια !

Τι θεματακια; Με βαση το κυβερνητικο αφηγημα καποιοι νεαροι ειχαν βαλει πυροτεχνηματα και επαιζαν μεταξυ τους με ξυλα …! Για αυτο το αφηγημα στο εμπορικο μαζευτηκαν πανω απο 150 οχηματα της αστυνομιας , εκλεισε το αεροδρομιο της πολης και απαγορευτηκαν οι πτησεις πανω απο αυτο!

Με βαση μαρτυριες ανθρωπων που εζησαν το συμβαν τα γεγονοτα δεν ειναι καθολου ετσι , πολλοι μιλουν για εξωδιαστατικες ονοτητες που εμφανιστηκαν ως σκιες …αλλα συμπαγεις σκιες …που μπορουσαν να εμφανιζονται και να εξαφανιζονται σε σημεια ..!

Οι μαρτυρες μιλουν για πολλους πυροβολισμους που εριξε η αστυνομια !… Χωρις να πετυχουν τιποτα !

Το αφηγημα της αστυνομιας ειπε οτι παρεα εφηβων ειχε ξεκινησει καυγα ….αλλα απο ποτε για εναν καυγα στελνεις 150 οχηματα ;;…

Θα βαλω ενα- δυο βιντεακια ενδεικτικα αλλα αυτο που θελω να κοιταξεις με προσοχη ειναι η φωτο στο τελος τους αρθρου ..!

@metacowboy #greenscreenvideo miami florida aliens 👽 @PORTAROK #miamiflorida #miami #portals #fyp #metacowboy #ufosky #baysidemarketplace #eyewitness ♬ original sound – MetaCowboy

@therundown Aliens were spotted at Miami’s Bayside Mall — *NEW VIDEO FOOTAGE AND PHOTOS FROM WITNESSES! #aliens #alienspotted #miami #miamimall #baysidemall #baysidemiami #aliensighting #ufos #ufosighting #ufo ♬ original sound – The Rundown

Ειναι γνωστο οτι τα βιντεο μπορουν να φταχτουν να δειχνουν οτι θελουν αυτοι , ισως να ειναι ολο false flag Και προετοιμασια της συνειδησης του κοινου για την ατζεντα με τους εξωγηινους … !

Εμεις εχουμε μια φωτο απο το συμβαν και εσυ θα κρινεις τι και πως …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για προιόντα τεχνητής νοημοσύνης, η οποία βέβαια παράγεται σε συνεργασία με δαιμονικές οντότητες. Καλα η Αμερική είναι το κέντρο του σατανισμού

  2. Ναι καλά εντάξει..τα έλεγε μια ψυχή πριν πολλά χρόνια.. blue beam..άλλο θέμα

  3. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 01/06/2024 @ 4:09 ΜΜ

    ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ(ΧΡΩΜΑΤΑ,ΣΧΕΔΙΑ,ΗΛΙΟΣ,ΚΛΠ)ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,
    ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΠΟΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ…ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ BLUE BEAM ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ,Η ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ”.
    ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΛΕΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ.
    Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.

  4. ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 01/06/2024 @ 5:40 ΜΜ

    Αγιάστε να φύγουν τα καλλικατζάρια!!!

  5. https://vm.tiktok.com/ZGe2cWwGQ/
    Γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος;
    Είτε είναι αλήθεια Είτε ψέματα, γιατί δεν γίνεται κάποια κίνηση ; Είτε να επαληθευσει Είτε να διαψεύσει όλα αυτά;

  6. Project Blue Beam. Το περιμένουμε κάτι χρονάκια. Μη μασατε…

  7. Μην αποκλείετε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλα όντα, είτε είναι εξωγήινοι είτε εσωγηινοι ή ζουν ανάμεσα μας, από που νομίζετε κατέχουν τόση τεχνολογία;τα γενετικά σκεύασμα νομίζετε ότι τα έχει ανακαλύψει άνθρωπος; Είναι πολύ δαιμονικό το σχέδιο τους..Το blue bean είναι υπαρκτό αλλά το έχουν φτιάξει για να μας μπερδεύουν,να βρισκόμαστε σε σύγχυση..

  8. Πατήστε ελληνικούς υπότιτλους

  9. Κωστας Δ. 01/07/2024 @ 1:47 ΠΜ

    Βλεπω να μας κλεινουν ξανα μεσα λογω εξωγηινων..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*