ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θα το γυρισουμε σου λεωωωωωω !!

· Stranger

Μεσα σε τρεις μερες το 2024 εχει καταφερει να δωσει τα εξης …

Εναν μεγασεισμο ..

Αεροπλανα ,συγκρουση , φωτια

Λεωφορειο με Ελληνες ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μακελειο στο Ιραν …

Με το κουταλι Ξαφνικητιδες ….

Και αλλα πιο μικρα , φαινοταν οτι ο Δεκεμβρης δεν ειχε ολοκληρωσει …θα μου πεις το ηξερες το επαιξες ..οχι βαρεθηκα να γραψω !

Θα το γυρισουμε ειναι το νεο σλογκαν …το φωναζεις και χαμογελας περιπαικτικα σε ολους …θα το γυρισουμε ρε σας λεωωωω!

Αν δεν αλλαξουμε , αν σημερα δεν το παρουμε αποφαση οτι αυτο ο δρομος που χαραξαν αλλοι για να ζησουμε εμεις δεν ειναι σωστος …τοτε θα ζησουμε χολυγουντιανο δραμα 5 αστερων!

Αυτοι κανουν την δουλεια τους για ΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ …μολις δουν ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ …κανουν παντα πισω η πλεον μπαινον αυτοι στην διαδικασια αποδοχης νεων δεδομενων !!…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ Γ@ΜΑΝΕ !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βεβαια μπορει και να σου αρεσει αρα εγω γραφωγια αυτους που δεν τους αρεσει …και λεω ειναι η ωρα του ξεσηκωμου οσο υπαρχει ακομα χρονος …. !

Μονο αν σηκωθουμε θα δουμε την αληθεια … !

Αλλιως θα το γυρισουμε σου λεωωωωω το 2024 …. αποφασισε τι θα γυρισουμε εσυ!!

Stranger,….

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

STRANGER-VOICE

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…

5 απαντήσεις στο “Θα το γυρισουμε σου λεωωωωωω !!”

  1. Συζητώντας χθες με νησιώτες, (έχουν πλήρη γνώση.. Σχεδον. του τι συμβαίνει) Πήρα την απάντησή Όλοι θα πεινάσουν.. Αλλά αυτοί θα πεινάσουν εντελώς στα Εσχατα.. Πως να σηκωθούμε Stranger? Φυλάμε ένα σπίτι απ το κόπο των γονιών μας γιατί ειν έτοιμοι να τ αρπαξουν όλα. Δεν τους προλαβενεις.. Ο ξεσηκωμός είναι εσωτερικός σίγουρα σε κάθε περίπτωση έκαστος όταν υπερβουν τα όρια του.. Δε νομίζω να μείνει φιμωμενος. Αν κ αυτό.. Το χουν προβλέψει. Μετά λύπης Χαιρετώ. Θα το γυρίσουμε. Λεωωωω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά