Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:07 - 29/12/2023

Λοιπόν μάγγες το Μυστικόν Χριστουγεννιάτικον Δένδρον/Ξύλον είναι αυτόν, δεν πιστεύετε τι θα διαβάσετε. Ο Τίμιος Σταυρός είναι από το Ξύλον Της Ζωής του Παραδείσου….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν μάγγες το Μυστικόν Χριστουγεννιάτικον Δένδρον/Ξύλον είναι αυτόν, δεν πιστεύετε τι θα διαβάσετε. Ο Τίμιος Σταυρός είναι από το Ξύλον Της Ζωής του Παραδείσου….

Το Χριστουγεννιάτικον Δένδρον ήτοι Ξύλον είναι το Τρισύνθετον Ξύλον ή Τρίξυλον ή Τρίδενδρον όπως το αποκαλώ, το δοθέν παρά Αγίας Τριάδος εις τον Αυραάμ & εξ’ Αυραάμ εις τον ανηψιόν του Λώτ…..

Πριν συνεχίσουμε, ο Αβραάμ κατ’ αρχάς καλείτο Αβράμ & Ο Θεός του είπε εκ τούδε & εις το εξής θα καλείσαι Αβραάμ, τουτέστιν καθηρμηνευμένον παρ’ εμού & κατά την γνώμη μου σε Αυράμ & Αυράαμ. Και Ο Θεός του λέγει ότι με την προσθήκη ακόμη ενός άλφα [α] δηλώνεται ότι είναι πλέον ιδικός του ήτοι η Αύρα Θεού = Αύρα εμού ή αμού = Αυρααμού = Αυρααμ+ου….. ή και Αυραάμ ουν ήτοι αύρα εμού ουν, πλήρη Ελληνικά τα εβραϊκά…. Περί τούτου αναφέραμε πολλές αποδείξεις σε άλλα άρθρα.

Ο Λώτ οπού σημαίνει Πολύς ή & Lot & Tell/Tel+l & Tall/Tal+l ήτοι ο Λέγων ή Κήρυξ & Υψηλός & συνάμα ο Λωτ+ός, ο γνωστός καρπός & το γνωστόν λουλούδι οπού έχει βάθος συμβολισμών εις την Ανατολή, κλεμμένη & παρεξηγημένη ή και αιρετικοποιημένη όπως σε πληθώρα άλλα σύμβολα Αληθούς Θείου Μυστικισμού….

Ο Λώτ λοιπόν, ανοίγει όπως ο Λωτός μετά την άφεση αμαρτιών του…. Πρέπει να αναγνώστε κατ’ εξακολουθήσει την Ιστορία του Λωτού/Λώτ ώστε να ιδείτε όσα περισσότερα Μυστικά εκεί μέσα….

Εις το Δείπνον του Αυραάμ εις Την Αγία Τριάδα εν είδει Αγγέλων εν σαρκί σε μορφήν ανθρώπων, Έκαστον Πρόσωπον παρέδωσεν εις τον Αυραάμ από έναν κούτσουρον. Η Σάρρα σχετικώς αδαής προσπάθησε να τα κάψει εις την εστίαν αλλά αυτά αποκάπνιζαν & δεν καταλύονταν & τα πέταξε παραδίπλα….

Όταν ο Λωτός έφυγεν από τα Σόδομα & εις την αναστάτωση, κορύφωση της αδρεναλίνης & αδρενοχρωμίου σαστισμένον εμέθυσεν παρά την παρακίνηση των 2 θυγατέρων του ώστε να ηρεμήσει, συνουσιάστει μετ’ αυτών & ετεκνοποίησε 2 υιούς…. Προσέφυγε προς τον θείον του Αυραάμ διά να τον συμβουλευτεί εάν κάποτε Ο Θεός θα τον συγχωρήσει. Τότε ο Αυραάμ του έδωσε τα τρία κούτσουρα & του είπε να τα φυτεύσει σε συγκεκριμένον τόπον & να πηγαίνει καθημερινώς εις τον Ιορδάνη [Ιεροδάνη] Ποταμόν να φέρνει ύδωρ να τα ποτίζει, εάν βλαστήσουν τότε σημαίνει Ο Θεός τον συγχώρησε.

Παλαιότερα μέτρησα μέσω δορυφορικής μηχανής την απόσταση από τον τόπον φύτευσης ως τον Ιεροδάνη Ποταμόν, είναι ακριβώς 33 χιλιόμετρα ήτοι όσα τα έτη εν σαρκί….

Ο Αυραάμ είπε εις τον Λωτόν εάν καθ’ επιστροφήν κάποιος σου ζητήσει ύδωρ να εξεδιψάσει εσύ θα του δίδεις & θα χύνεις το υπόλοιπον, θα επιστρέφεις εις την σκηνή σου εις τον τόπον φυτεύσεως των τριών κούτσουρων ή ράβδων & θα πηγαίνεις ξανά την επομένην ημέραν. Η διάρκεια πήγαινε έλα ήταν 6 το πρωΐ 6 το απόγευμα επιστροφή περίπου…..

Την πρώτη ημέρα ο Λωτός κατάφερε να ποτίσει. Από την δεύτερη ημέρα & έως τη συμπληρώσει τριών έτων δεν κατάφερε να ποτίσει καθότι ο σατανάς ενσαρκωμένος εμφανιζόταν ως άνθρωπος γέρος, γυναίκα, παιδιά ή και έστελλε άλλους & πάντοτε το ύδωρ κατέληγε σε φιλανθρωπία & φιλευσπλαγχνία, έστω & αν ο Λωτ το κατανοούσε, δεν απέφευγε την προσφορά όπως ο Δεσπότης Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων & άλλοι Αγίοι….

Ξανά πότισε τα τρία ραβδία δύο φορές & τότε αυτά θάλλεψαν, τυλίχθηκαν όπως ο Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμός [& όχι Ηλεκτρομαγνητισμός, όπως σας ανάφερα σε παλαιότερα άρθρα]. Είχαν την μορφήν τριών γνωστών Ξύλων/Δένδρων, Πεύκον, Κυπάρισσον, Κέδρον. Η λέξη τρισύνθετον γίνεται πλήρως κατανοητή όταν αντιληφθείτε το νόημα της λέξεως σύνθετον ήτοι συν+θετόν ή συν θέτω. Ήτοι θέτω τρία συν & θέτω συν τρία & τρία θέτω συν & τρία συν θέτω & συν θέτω τρία & συν τρία θέτω, δηλαδή έξη αναγραμματισμοί τριών λέξεων όπως αντίστοιχα τριών αριθμών π.χ. 1,2,3 = 123+132+213+231+312+321 = 1332 [πιο κοντά εις τον δεύτερον κατά σειράν συνδυασμόν ήτοι το 132] / 4 = 333 [το αναφέραμε με τρόπον προηγουμένως, αλλά & 1332/2 = 666, /3 = 444, /6 = 222 = 1665=1332 = 333 = κλειδί αριθμός & 1332/8 = 166,5 & 166,5Χ2 = 333 ξανά επιβεβαίωση, μένουν οι διαιρέσεις με το 7 & 9 και η αφαίρεση = 42,28571….].

Προσέξετε, Ο Θεός μπορεί να ήθελε το Τρίραβδον Ξύλον να θαλλέψει μετά από 3 έτη οπού συμβολίζει Την Άκτιστη Υπόσταση Του που είναι Τριαδική. Εάν Ο Λωτός πότιζε κάθε ημέρα το Τρίραβδον & δεν βλαστούσε τότε ίσως απογοητευόταν & δεν έφθανε τα 3 έτη, πιστεύοντας ότι δεν τον συγχώρησε Ο Θεός ή δεν ισχύει η προφυτεία του Αυραάμ. Έτσι Ο Θεός άφησε τον διάβολον να τον πειράζει καθημερινώς & να τον ποτίζει ο Λωτός ώστε να έχει το άλλοθι όταν δεν κατάφερε να ξανά ποτίσει μετά την πρώτη φορά. Και εάν ο αριθμός κλειδί ανωτέρω είναι το 333 [9] τότε εάν αυτόν υποθετικώς συμβολίσει κάθε πότισμα τότε 333Χ2 = 666…. Περιττόν να επαναλάβουμε διατί το 666 είναι Ιερόν ξανά, & το έκλεψε & σφετερίστηκε ο διάβολος όλα τα άλλα, αφού τολμάει να λέγει ότι είναι ο θεός τα άλλα θα αφήσει αλήστευτα ο ψεύστης;;;;

Οι τρεις αυτοί ράβδοι είναι συνάμα οι τρεις διαστάσεις & άλλα που εξηγήσαμε παλαιότερα. Το Ισογώνιον Ισόπλευρον Τρίγωνον = Δ [ως ένδειξη] είναι τρεις ράβδοι & κάθε γωνία του 60ο ήτοι 3 φορές το 60 60 60 & με αφαίρεση βάσει αριθμολογικής αρχής των μηδενικών = 666….. Συνάμα το σχήμα της ράβδου ή Ι+ώτα = 6 εβραϊστί, ενώ κυριολεκτικώς η λέξη ιώτα ή Ιώτα σημαίνει ευ+θεία [Ι] ώτα [αυτιά] δηλαδή ώτα ακούωντα την ιαχή Του Θεού οπού ως εβραϊκόν Τετραγράμματον είναι ο ΙΑΧΑ [Γιαχβέ παραφθαριστί με προσθήκη εμπρός του γάμμα όπως και το ιώτα εμείς οι Έλληνες το παραφθάρουμε σε Γιώτα/γιώτα]….

Εάν το Ι το εκλάβουμε ως 6 όπως ισχύει εις την εβραϊκή τότε το Ιώτα γράφεται & Εξώτα = από τα ώτα ή έξω από τα ώτα ή ερχόμενον από τα ώτα, αναλόγως πρότασης, νοήματος & λεκτικής δεδομένης υποστήριξης του συγγραφέως ή ομιλούντα…. Η δε ρίζα Ιώ διά το Ιερόν, εξού η Ιώ θα γεννήσει τον Θεάνθρωπον από τον Αισχύλον & Ιω+Άννης = Παναγία θυγατρί Άννης & δύο συγγενείς της Ιωάννηδες Πρόδρομος & Θεολογός εις άκρα εικόνων συνάμα εις το Εικονοστάσιον των εικόνων Χριστού & Παναγίας….

Ως Εώτα = φωτεινά ώτα ! = έως ώτα !…. Ο Ιαχά ή Ιεχέ ή Ιηχή φανερώνεται πάντοτε ως Πατήρ οπου είναι με φωνή ήτοι ιαχή = ιηχή ή και ιηχεί !…. Γνωρίζουμε συνάμα τες λέξεις Εώντα & Εόντα…..

Η Αποκάλυψη που πρέπει να συνειδητοποιείσετε είναι ότι τα τρία Ραβδία που φύτευσε ο Λωτός ήρθαν από Την Αγίαν Τριάδαν & δεν είναι εκ της γης τούτης, αλλά εκ του Παραδείσου & Βασιλείας Ουρανών, ουσιαστικώς είναι ενσαρκωμένα ή και ενξυλωμένα ή και ενξυλοποιημένα μερίδια τους, αφού είναι το Ξύλον Της Ζωής του Παραδείσου & τούτον είναι Ο προ πάντων των αιώνων Ιησούς Χριστός ή και Ενσαρκωμένος Τριαδικός Θεός !

Το Ξύλον Της Ζωής είναι Τρισύνθετον ! Και αυτόν το Δένδρον όταν κτίζετο ο Ναός του Σολομώντος οι Τέκτονες ήθελαν να το ενσωματώσουν επί τω Ναώ, αλλά αυτόν δεν ήθελε. Το έκοψαν & το τοποθετούσαν σε μέρος οπού αναλογούσε με το μήκος του αλλά αυτόν μεγάλωνε ή σμικρύνετο κάθε φορά, ώστε οι Επιστήμονες Τέκτονες να το καλέσουν αντιεπιστημονικώς ήτοι μώρως ως καταραμένον & το πέταξαν σε μία άκρη !

Ώδε κρύβεται η διαφορά των Τεκτόνων από των Φιλόθεων ανθρώπων. Οι Τέκτονες του Ναού του Σολομώντος αντιλαμβάνονταν Τον Θεόν μέσω της Επιστήμης, εξού & ήσαν μάγοι όπως τώρα οι αντίστοιχοι των ίδιων συνδυασμών ενέργειας Τέκτονες της τεχνολογίας…. Το Μυστικόν είναι ότι οι Τέκτονες χάνονται εντός της Επιστήμης ενώ δεν κατανοούν ότι Ο Θεός είναι & εντός Επιστήμης & πέραν αυτής & εντός Υπερεπιστήμης & Άκτιστης Επιστήμης Πανθαυμάτων, δεν υπάρχει Όριον Ουδέν & Επ’ Ουδενί Λόγω !!!! Φέρουν την ίδια οξύμωρη ιδιορρυθμία κεκλειδωμένης αντίληψης διαδοχικώς έως την σήμερον…. Την κεκλειδωμένη εις τους στενόμυαλους & οριακούς βαθμούς όσον σπουδαίοι & εάν είναι βαθμούς Τεκτονισμού που είναι μικρή, ασήμαντη & μώρη εν συγκρίσει με Την Άκτιστη Μυστήρια Δύναμη Του Τριαδικού ή και Άκτιστου Τρισύνθετου Θεού!!!!

Έναν δεδομένον Ξύλον Τρισύνθετον Το Ξύλον Της Ζωής εν Παραδείσω & που είναι Ο Ιησούς Χριστός όπως αναφέρεται εις τα Χριστουγεννιάτικα Ψαλμωδικά Κάλαντα ή Κάλλαντα Των Χριστουγέννων:

Νὰ ἡ ἀπόδειξη ὅτι Ὁ Χριστὸς εἶναι Τὸ Ξύλον Τῆς Ζωῆς:

Ἑτοιμάζου Βηθλεέμ, ἤνοικται πᾶσιν ἡ Ἐδέμ, Εὐτρεπίζου Ἐφραθά, ὅτι τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, ἐν τὼ Σπηλαίῳ ἐξήνθησεν ἐκ τῆς Παρθένου, Παράδεισος καὶ γάρ, ἡ ἐκείνης γαστήρ, ἐδείχθη νοητός, ἐν ὧ τὸ θεῖον φυτόν, ἐξ οὗ φαγόντες ζήσομεν, οὐχὶ δὲ ὡς ὁ Ἀδὰμ τεθνηξόμεθα, Χριστὸς γεννᾶται, τὴν πρὶν πεσοῦσαν, ἀναστήσων εἰκόνα.

Προσέξετε ώδε τον ύμνον καθότι τα Μυστήρια συνεχίζονται. Το ξύλον της ζωής εν τω Σπηλαίω εξήνθησεν εκ της Παρθένου….

Τι σημαίνει τούτον;

Το ξύλον της ζωής εξήλθεν από έναν Σπήλαιον ήτοι την Μήτραν της Ιώ Παναγίας Μυριάμ εντός ενός άλλου Σπηλαίου που είναι ο Θάλαμος Ενέργειας που περιέβαλλε τον κήπον της Εδέμ, καθότι η Εδέμ κάλυπτε έναν μικρόν μέρος της έκτασης της σημερινής & τότε πλανήτης Γης !

Βλάστησε από Την Παρθένον Ιώ Δήμητρα = Δη+Μήτρα ή Γήμητρα = Γη+μητρά όπως άλλως πως καλείται εις την αρχαιότητα & ίδιας ρίζας εκ των οποίων τα ονόματων των Αγίων Δημητρίου & Γεωργίου !

Δεν αποκλείεται το Σπήλαιον της Βηθλεέμ να είναι το σημείον οπου το Ξύλον Της Ζωής εν Παραδείσω ήταν βλαστημένον όταν υπήρχε παρούσα η Εδέμ !!!!

Το δε χώμα οπού εβλάστησε Παρθένον, τίποτε άλλον δεν βλάστησε επάνω της, όπως & διά το Ξύλον Της Ζωής εν τη Εδέμ, ήτοι Παρθένον & το μεν & το δε. Η δε Παναγία τρεφόταν από τον Αρχάγγελον Γαβριήλ 12 έτη εν τω Ιερόν του Ναού ήτοι πάλαι Σπήλαιον & τα Ιερά των Χριστιανικών Ναών ως κουβούκλεια με εικονοστάσιον & Ωραίαν Πύλην ήτοι όπως το Σπήλαιον της Βηθλεέμ & εντός των Ιερών απαγορεύονται γυναίκες διότι ανήκει εις την Μοναδίκη Γυναίκα οπού εγέννησε Παρθένος & η Εικόνα της ευρίσκεται εις την καμπύλην του κουβούκλειου του Ιερού των Ναών, να & ο Λόγος οπου δεν εισέρχεται γυναίκα εκεί μέσα, διότι Η Παναγία Παρθένος πριν τον τοκετόν, κατά τον τοκετόν & μετά τον τοκετόν & δεν είχε έμμηνον ρήσην ουδέποτε όπως έναν μικρόν παρθένον κοράσιον πριν επέλθει η περίοδος της έμμηνος ρήσεως. Τώρα αντιλαμβάνεστε διατί ο Απόστολος Παύλος είχε την έμπνευση να ειπεί ότι δεν πρέπει να εισέρχεται γυνή εντός Ιερού ένεκα έμμηνης ρήσεως !!!!

Η λέξη Σπηλαίον σημαίνει εις πηλόν ίον ήτοι πνεύμαν εν πηλόν όπως είναι κάθε σάρξ & με ίον ή ιόν Τον Υιόν. Τα σπήλαια είναι ψημένος πηλός ήτοι πετρώματα, τι άλλον νομίζετε ότι είναι; Δεν μας λένε ότι τα ψήνουν οι κλίβανοι με τα ονόματα ηφαίστεια, ακτινοβολία, αήρ; Δεν τα ψήνουμε εις την αγγειοπλαστική;

Οπού σίγμα [σ] είπαμε κατ’ επανάληψη είναι η λέξη «εις» όπως: «εις την» = στην κ.ο.κ…. Συνάμα βάσει των Ελληνικών του Ησίοδου το Σπήλαιον σημαίνει & Σπύλαιον = εις πύλην ιόν, αφού τα ήτα με ύψιλον κατά διαστήματα & πόλεις των Ελληνικών αντιστρέφουν όρους και αντικαστούν έκαστον το έκαστον άλλον, όπως και το φήση σε φύση, το χυμός σε χημός και χημεία αντί χυμεία κ.α….

Συνοψίζουμε….

Η ζωή γεννήθηκε μέσα σε σπήλαιον με υδροσιά, σου το έχω επανειπεί…. Το χώμα είναι πάντοτε σπήλαιον διά τον σπόρον & φέρει μέσα υγρασία….

Τι έγινε εις το Σπηλαίον της Βηθλεέμ; Υπήρχαν μέσα ζώα, ήταν μία μάνδρα, μία φάρμα, όπως & ο κήπος της Εδέμ, πριν γεννηθεί ο Αδάμ! Σημείωση ότι εις την στιχομυθία Θεού & Κάϊν φαίνεται ότι υπήρχαν άνθρωποι οπού γεννήθηκαν εκτός Εδέμ από πριν. Εις το Σπήλαιον της Βηθλεέμ ποτέ δεν ξανά γεννήθηκε άνθρωπος πριν Τον Θεάνθρωπον Χριστόν ή είχε γεννηθεί ο Αδάμ !

Ο Αδάμ δημιουργήθηκε από πηλόν & Πνεύμα Του Ξύλου Της Ζωής ήτοι Τον Θεόν ή ενσαρκωμένον Ιησού Χριστόν…..

Τον Αδάμ & την Εύα παρενόχλησε ο σατανάς ως όφις. Κατά την γέννηση Του Ξύλου Της Ζωής Ιησού Χριστού ο σατανάς παρενοχλεί τον Ιωσήφ [Ιω+σηφ = Ιώς προστάτης/βοσκός/ποιμένας] λέγοντας του ότι είναι ψεύδος η Παρθενοσύλληψις & Παρθενογέννησις Της Ιού Παναγίας ή και Υιού Παναγίας ! Αυτά εξιστορούνται εις την Εικόνα Χριστουγέννων. Ο σατανάς παρών & εις την Εδέμ πολλών χιλιομέτρων & εις την Εδέμ Σπηλαίου Βηθλεέμ & εις αμφότερες περιπτώσεις ζώα & ανθρώποι εντός & εκτός Εδέμ/Βηθλεέμ, αλλά τα ζώα εντός Εδέμ έκαστη φορά αγιασμένα. Ο σατανάς εισήλθεν εις τον όφιν εντός πρώτης Εδέμ αφού επιτράπη εκ Θεού διά να δοκιμαστεί με πειρασμόν ο Αδάμ εάν αγαπάει περισσότερον την Εύα & η Εύα εάν αγαπάει περισσότερον την εξουσίαν, παρά Τον Δημιουργόν τους Θεόν !

Εις την δεύτερην Εδέμ, ο σατανάς σε μορφή βοσκού λέγει εις τον Ιωσήφ: «Η Μυριάμ είναι Παρθένα όσον αυτή η ράβδος [κούτσουρον] που βαστούσε ανά χείρα μπορεί να εκβάλει φύλλα» & αμέσως η ράβδος οπού βαστούσε ο σατανάς αναφύησε φύλλα & ο σατανάς επροσβάλθηκε & εφανερώθη το ψεύδος του & η αδυναμία του έναντι Θελήματος Θεού & ο Ιωσήφ έπαψε να έχει οίες αμφιβολίες. Πήγε να τα ξυλώσει ο σατανάς & με τες προκλήσεις του επιβεβαίωσε Του Λόγου Ενσαρκωμένου Το Αληθές !

Ο ίδιος ο σατανάς με τις ψευδοδοξασίες του δαιμονοποίησε ως ιδικά του διάφορα σύμβολα, πράγματα, σχήματα. Έναν από αυτά το Άστρον της Βηθλεέμ οπού όπως έκαστον άλλον άστρον έχει σχήμα Πεντάλφας & Εξάλφας, σχετίζοντας τα δήθεν ως ιδικά του & σατανικά, όπως είπαμε & διά το 666….. !

Μετά εμφανίστηκαν τρεις Άγιοι Μάγοι, δείχνοντας του ότι η Επιστήμη της Μαγείας δεν είναι ιδική του δύναμη αλλά κακή χρήση από τον σατανά & εις το όνομα του σατανά & όλες οι δυνάμεις του Σύνπαντος Κόσμου είναι Του Τριαδικού Θεού !!!!

Πεντάλφα & Εξάλφα = 5Χ6 = 30 = 3 = Τριαδικός Θεός, 3 έτη διδασκαλίας Ο Χριστός, 33 έτη επί γης, συνάμα 5+6 = 11 = 2 Εδέμ ή 2 Βηθλεέμ…. ! Σε αναγραμματισμόν το Β = 2 = Δεύτερη Εδέμ & ηθλέεμ = ηλθέμ = ηλθέεμ = ήλθον εμού/εγώ Ο Θεός ! Όπως αναγραμματιστί ο Αρχάγγελος της Μάχης Μιχαήλ = Μαχιήλ ή Μαχηήλ & το αλληλούϊα = & αλληλουχία κ.α….

Το πρόσωπον κάποιων ειδών τράγων ομοιάζει με τες αποστάσεις της πεντάλφας & υιοθετήθηκε κατά σφετερισμόν από τον σατανά. Είναι σχήμα φύσης Θεού & ο σατανάς συμβολίζει εαυτόν με τράγον & μέσω αυτού με πεντάλφα, όλα ψεύδη προς όφελος του & βλάβην των ανθρώπων, & όστις μέσω αυτών επικαλείται δύναμη την επικαλείται μέσω σατανά ή την δύναμη σατανά & πλανάται & τη ψυχή του απωλένει διά της βλασφημίας & αμαρτίας….

Ιω. 15,1 Ἐγώ εἰμι ἡ ἄμπελος ἡ ἀληθινή, καὶ ὁ πατήρ μου ὁ γεωργός ἐστι.

Μία από τες πολλές παρόμοιες ρήσεις Του Χριστού. Γνωστόν ότι οι 12 Αποστόλοι είναι τα πρώτα της Καινής Διαθήκης Κλήματα…. Η Άμπελος αυτή είναι Το Ξύλον Της Ζωής επίσης, ήτοι Ο Ιησούς Χριστός, είναι επίσης η Εκκλησία & η Γυναίκα & Νύμφη Του Αρνίου που αναφέρεται εις τα Ευαγγέλια…. Είναι επίσης Τρισύνθετη διότι είναι Ο Τριαδικός Θεός & Ο Θεός Είναι Άκτιστος Τρισύνθετος. Είναι επίσης τρισύνθετη επειδή είναι η άμπελος, τα κλήματα ήτοι Πιστοί & οι καρποί της ήτοι οι πράξεις των όσων διδάσκει ο Γεωργούμενος Χριστός εκ Του Πατρός Του Άκτιστου Γεωργού….

Αποκ. 22,2  ἐν μέσῳ τῆς πλατείας αὐτῆς καὶ τοῦ ποταμοῦ ἐντεῦθεν καὶ ἐκεῖθεν ξύλον ζωῆς, ποιοῦν καρποὺς δώδεκα, κατὰ μῆνα ἕκαστον ἀποδιδοῦν τὸν καρπὸν αὐτοῦ, καὶ τὰ φύλλα τοῦ ξύλου εἰς θεραπείαν τῶν ἐθνῶν.

Αποκ. 22,2  Και στο μέσον της πλατείας της πόλεως και του ποταμού, ποτιζόμενον απ’ εδώ και απ’ εκεί από τα ύδατα του ποταμού, υπήρχε το δένδρον της ζωής, το οποίον έκαμνε δώδεκα καρπούς· κάθε μήνα έδιδε τον καρπόν του, και τα φύλλα του δένδρου αυτού προορίζονται δια τους εθνικούς (που ερρύθμιζαν την ζωήν των σύμφωνα με τον νόμον της συνειδήσεως, διότι δεν είχαν γνωρίσει τον Χριστόν).

Ώδε βλέπουμε ότι Το Δένδρον Της Ζωής είναι εντεύθεν & εκείθεν του Ποταμού & είναι Έναν Ξύλον με 12 Μορφές ή Είδη ή & Έναν Είδος με 12 Καρπούς έναν διαφορετικόν ως Κλίμαν & Κλήμαν [προσέξετε ίδια φωνή με ίδιον Θείον Νόημαν κλίμα ή κλήμα] ανά μήναν, ή και κατά διδασκαλίαν έκαστου Αποστόλου ως Κλήμαν Του Άκτιστου Κλίματος Ιησού Χριστού. Όπως & εις την Εικόναν Χριστού ως Άμπελος με 12 Αποστόλους αριθμός 13 & ώδε Έναν Ξύλον 12 Καρποί = 13 & είπαμε ότι 13 = Ένας Θεός Τρία Πρόσωπα & 31 = Τρία Πρόσωπα Ένας Θεός & 13+31 = 44 = 8 ή 44+44 = 88 = 16 = 7 [88 μέρος του 888 = Ιησούς Χριστός & διηνηκές άπειρον & 16 = έτη οπού εγέννησε Η Παναγία & 7 Ιερός Αριθμός & 7 Φωνές Θεού Αποκάλυψη]….

Συνάμα Τρισύνθετον με 12 Καρπούς = 3Χ12 = 36 = αριθμός σφαίρας & κύκλου = 360ο ! & 12 Αποστόλοι Χ 12 Καρπούς = 144, ο ισχυρός Μυστήριος Αριθμός της Αποκάλυψης…. Και όπως αναλύσαμε έχει σχέση με το 44 ήτοι επειδή 1 + 44, όπως & ανωτέρω τα εδάφια 22,2 & 15,1 = 373, σχέση με το 73 που αναλύσαμε άλλοτε. 373 = 13! & το 222 = 3Χ222 = 666…. Ως να μας λέγει ότι Το Τρισύνθετον Ξύλον ως Ράβδος Ιώτα = 6 έκαστον άρατε τρία 222 = 666 = τρία Ραβδία/Κούτσουρα & συνάμα 222 = 6 & τυχαία 222 έξη αναγραμματισμοί ήτοι 222Χ6 = 1332 όπως και πριν & έξη αναγραμματισμοί 373: 337+337+373+373+733+733 = 2886 = με συμψηφισμός του πρώτου και τέταρτου αριθμού = 8 & όπως πάντοτε όμοιοι αριθμοί εν διαμέσω = 888….

Από τα πολλά που αναφέρονται εις την Αποκάλυψη με αριθμολογικές αντιστοιχίες αυτόν:

Αποκ. 21,6 καὶ εἶπέ μοι· γέγονεν. ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος. ἐγὼ τῷ διψῶντι δώσω ἐκ τῆς πηγῆς τοῦ ὕδατος τῆς ζωῆς δωρεάν.

21,6 = 216 = ο αριθμός διά τες γωνίες του κύβου. Ήτοι 6Χ6Χ6 = 216, αντιστοιχον εις το 24 γωνίες Χ 90ο = 2160 = 216 & 6Χ6Χ60 = 2160 = 216 & προσέξετε επανέρχεται με εδάφιον που εμπεριέχει ξανά το 216:

Αποκ. 21,16 καὶ ἡ πόλις τετράγωνος κεῖται, καὶ τὸ μῆκος αὐτῆς ὅσον καὶ τὸ πλάτος. καὶ ἐμέτρησε τὴν πόλιν ἐν τῷ καλάμῳ ἐπὶ σταδίους δώδεκα χιλιάδων· τὸ μῆκος καὶ τὸ πλάτος καὶ τὸ ὕψος αὐτῆς ἴσα ἐστί.

3Χ12 = 36 = 360ο ….. Τρία Ραβδία = 3 Κατευθύνσεις = Τρεις Διαστάσεις μήκος, πλάτος & ύψος…. [συνάμα 2116+216 = 2332/2=1166 όπου 1 = 6 & 6 = 1 βάσει εβραϊκής γραμματοσειράς = 6666 ή 1111 & άλλα περιλαμβανομένου & του 9]….

Και προσέξετε τούτον ακόμη περισσότερον:

Αποκ. 21,17 καὶ ἐμέτρησε τὸ τεῖχος αὐτῆς ἑκατὸν τεσσαράκοντα τεσσάρων πηχῶν, μέτρον ἀνθρώπου, ὅ ἐστιν ἀγγέλου.

144 πήχεις οπού μέσον όρον βάσει έκαστης Ελληνικής Πόλεως και σε κάποιες είναι 0,75 εκατοστόμετρα = ¾ του μέτρου ! Ήτοι οι 144 πήχεις είναι 108 μέτρα, και τι είναι τούτον;

Το ήμισυ του 216! Και εάν ένας κύβος είναι 216 ή 2160ο ο ήμισυ κύβος είναι το ήμισυ του 2160ο ήτοι 1080ο επειδή η αυλή καλύπτει το ½ που κείται από το επίπεδον, και το ύψος της , συμπληρούται το άνω επίπεδον & η προέκταση του προς τα κάτω, ήτοι συνάμα συμβολισμός της Εξάλφας με 2 ισογώνια ισόπλευρα τρίγωνα οπού το καθένα εισέρχεται εντός του άλλου & καθένα 180ο ήτοι 60ο Χ 3 και το ίδιον άλλοι 180ο από άνωθεν. Ο Αντίχριστος θα κάνει μία ιδική του αυλή αλλά δεν μπορεί να καλύψει αφ’ ετέρου εξ’ ανώθι…./

Όταν ο Βούδας αναφερόταν για τα 108 βήματα του σύναδε με την ρήση του ότι θα έρθει από την Δύση σε 500 έτη Αυτός που θα διαλύσει την φιλοσοφία μου, εννοούσε Τον Χριστόν & εννοούσε ότι η φιλοσοφία του είναι ελλιπής καθότι δεν είναι Ο Θεός…. [6 αναγραμματισμοί του 144Χ2 = 288 = 2996 = 999]….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*