13:43 - 25/12/2023

Και ας πουμε οτι ολα τελειωσαν …εισαι ετοιμος για την αρχη ;;..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ας πουμε οτι αυριο ξυπνας και ολα εχουν αλλαξει , εχεις δημοκρατια , η νεα ταξη τα τεντωσε , η χουντα ψοφησε ..και ο κοσμος ξεκιναει δικαια και ισαξια την ανηφορα …εισαι ετοιμος;;

Για να εισαι ετοιμος πρεπει καθημερινα να σε απασχολει ενα θεμα μονο …τι νεες ιδιοτητες εχω κατακτησει !!..

Μαθαινεις μια νεα γλωσσα ; οχι ; Κακως !

Μαθαινεις μια νεα τεχνη; Μια νεα καθημερινη ασχολια που σε εξελισει σαν οντονητα ;

Ασχολεισε με το σωμα σου καθημερινα ;

Εμαθες να εισαι ευτυχισμενος η τι χρειαζεσαι για να εισαι ευτυχισμενος ;

Κοιτα εδω ειμαστε για να εξελιχθουμε και με το να περιμενεις με τα ιδια που εχεις να αλλαζεις ολα οσα δεν εχουν αλλαξει ειναι ουτοπικο , αλλαγες ερχονται μονο αν εμεις αλλαζουμε , αν γινομαστε καλυτεροι , πιο εξυπνοι , με νεες ιδιοτητες και γνωση κοκ ..!

Αρα , το πρωτο που σε ενδιαφερει καθε μερα ειναι εσυ πως εγινες καλυτερος εστω και ενα χιλιστο καπου ..!

Μονο αυτο τιποτα αλλο , αλλαζεις εσυ , αλλαζουμε ολοι μαζι , γινεσαι καλυτερος εσυ ..γινομαι καλυτερος και εγω…και οχι ο αλλος φταει , ο αλλος ειναι τοξικος κοκ κοκ …μονο εσυ τι εισαι εχει σημασια !

Μικροι στοχοι καθημερινοι θα ομορφυνουν και θα γεμισουν την ζωη σου , γεματη ζωη και ανθρωπος με ενδιαφεροντα σημαινει περισσοτερη ευτυχια , περισσοτερη ευτυχια ισον με λιγοτερη και λιγοτερη τοξικοτητα γυρω μας και ..οσο παει αυτο γινεται ολο και πιο δυνατο , ολο και πιο μεγαλο για ολους μας !

Βγαινεις λοιπον τωρα που ειναι μαυριλα απο την στασιμοτητα , απο το ιδιο , απο το μονιμο και ξεκινας ενα ταξιδι περιπετειας και εξελιξης ωστε οταν ερθει το φως να εισαι πανετοιμο λουλουδι να το απολαυσεις !

Δεν εχεις ιδεα ποσο θα αλλαξει η ζωη σου αν σημερα αποφασισεις την αρχη και τον κανονα οτι δεν θα αφησεις μερα απο εδω και περα που δεν θα την αφιερωσεις σε σενα και στις ιδιοτητες σου …αυτο ειναι ολο το μυστικο …να γινεσαι συνεχεια και απο λιγο καλυτερος σε κατι …!

Δεν ειναι αναγκη αυτο το κατι να εχει να κανει μονο με καριερα (αν το συνδιασεις καλο θα ειναι ) ..γινε καλυτερος ανθρωπος , πιο ευτυχισμενος , πιο χαμογελαστος , μαθε να απολαμβανεις τα λιγα , τα μικρα τα θεωρητικα δεδομενα της ζωης …που τιποτα δεν ειναι δεδομενο και εσυ θα κερδιζεις που το γνωριζεις !…

Βοηθα κανεναν διπλα σου , κλεψε μεσα απο την χαρα του λιγο φως και για σενα ! … ασχολεισου περισσοτερο με τα παιδια σου , τους συγγενεις σου ….παντου κερδος και αλλαγη !..

Μην μενεις στα ιδια ειναι βαρετα και ετσι μπορουν και οι ενεργειες να λασπωσουν μεσα σου, μπορει να ερθουν να φανε τα αορατα στο ιδιο…αλλαξε τρομαζουν ..δεν τους αρεσει να μην γνωριζουν ..ειναι φοβητσιαρικα , γινε απο στασιμος απροσδιοριστος και δεν θα σε ξανα κυνηγησει κακη ερνεγεια ποτε …γιατι δεν θα εχει σιγουρια οτι εσυ μπορεις να φτασεις σε κανα φως τοσο δυνατο που θα το καψει !

Αλλαξε το πως κοιμασαι ..κοιμασαι πολυ ..ε ξυπνα πιο νωρις ..δεν κοιμασε πολυ ..εε πεσε για υπνο στις δεκα ..! Αλλαξε να συναντησεις νεες ενεργειες … Τρως ;; Μην φας το βραδυ με το ζορι τσαμπουκα για 3 μερες ..δες πως ειναι το συναισθημα..παιξε με αυτο ..ρωτα τον εαυτο σου …μου αρεσει ;; ναι;; το ξανακανω ..παιξε μην πιεζεσαι αλλα αλλαζε καθε μερα !

Ειναι ενα μαγικο θεατρο ολα , τραγουδα ακομα και αν ακουγεσαι σαν γαιδαρος αλλα καντο με την καρδια σου …καποια στιγμη θα τραγουδας σαν νεραιδα ..αλλαζε .. αλλαζε δρομους , περιπατους , κανε φιλους νεους , μιλα , γλεντα το …μεσα στο πεδιο πολεμου γινε ο τζοκερ και θα κερδισεις τα παντα !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 12/25/2023 @ 2:52 ΜΜ

    Παμεεεεεεεεεε χεράκια ανοιχτά για της μεγάλες αλλαγες μας❄❄❄

  2. Μια χαρά τα λες αλλά …..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*