13:01 - 25/12/2023

Χρονια Πολλα καλα Χριστουγεννα … !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μην μασατε ρε , πιστα ειναι θα ολοκληρωσει και θα ερθει αλλη και μετα αλλη …! Προετοιμαστειτε για τα καλυτερα ακομα και αν ειναι χειροτερα γιατι παντα στο τελος εμεις κερδιζουμε , ειτε θες δυναμη , ειτε θες σοφια , γνωση , εμπερια ..ολα κερδος ειναι !

Ολα μας σμιλευουν να γινουμε οι εμπειριες μας , ο αυριανος εαυτος μας χαμογελα καθε φορα που κερδιζουμε μια δοκιμασια , πως να φτιαξεις αλλιως το καλυτερο στο αυριο αν στο τωρα ολα ηταν χλιαρα και αδυναμα ;

Σε πιστα εμπειριας και βιωματος εχουμε μπει αρα δεχθειτε τα παντα και τα καλα και τα κακα , και την τυχη και την γκαντεμια ..απολαυστε με χιουμορ και γελιο … ολα στο τελος καταληγουν στο καλυτερο ..στην καλυτερη δυνατη εκδοση σας ..!Μουσικουλα θες ;..Χρονια πολλα !

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Χρήστος Τσιακας 12/25/2023 @ 1:46 ΜΜ

    Καλά Χριστούγεννα Νικόλα και σε όλους στα κατοχικά Νέα.

  2. Χρόνια Πολλά!! Να είστε καλά γερός κ Δυνατός. Σύμφωνα με το άρθρο και τη μουσικουλα πάντα. Όλα μας σμιλευουν για να γίνουμε οι εμπειρίες μας καθώς η ευτυχία περνά μέσα από δύο μάτια πράσινα η μαβια.. Όνειρο και απροθυμία.! Ας είναι κι έτσι.! Και του Χρόνου με Υγεία κ Αξιοπρέπεια. Γειά σας. Ευχαριστώ.

  3. Alice who the fuck is Alice??? 12/25/2023 @ 2:40 ΜΜ

    Χρονιαααααα Πολλααααααα Καλα Χριστούγεννα ετσι ακριβώς είναι… μια τεράστια αγκαλιά για οσα μας έρχονται και όσα είναι ήδη εδω η δοκιμασια οσο κουραστική και να ειναι εαν την βγαλεις με χαμόγελο η αφύπνιση ειναι γλυκύτατη💙😁😊

  4. DogFishAttack 12/25/2023 @ 2:59 ΜΜ

    Καλα και ευλογημενα Χριστουγεννα!!!

  5. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 12/26/2023 @ 8:50 ΠΜ

    χρονια πολλα και τις επομενες φορες οτι θελεις να εισαι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*