20:10 - 24/12/2023

12 ημέρες Χριστουγεννιάτικων συνωμοσιών

Διαφημίσεις

Οι 12 ημέρες των Χριστουγέννων είναι μερικές φορές γνωστές και ως Δωδεκαήμερο. Αυτές είναι οι μέρες που οι τυμπανιστές τυμπανίζουν και οι υπηρέτριες αρμέγουν (τις αγελάδες, όχι τα αμύγδαλα).

Υπάρχει μια αρκετά έντονη συζήτηση γύρω από την πρώτη ημέρα του Δωδεκαημέρου, με κάποιους να λένε ότι είναι η ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου) και άλλους να ποντάρουν στην 26η Δεκεμβρίου.

Αν επιλέξετε την 26η, η τελευταία ημέρα είναι η 6η Ιανουαρίου, η παραδοσιακή χριστιανική γιορτή των Θεοφανείων. Αυτή είναι η D-day για να γιορτασετε τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκτός αν θέλετε ένα ετήσιο εισιτήριο για το τρένο της κακοτυχίας.

Το 567 μ.Χ., κάποιος αποφάσισε να επισημοποιήσει αυτή τη 12ήμερη περίοδο.

Δείτε τι μπορεί να κερδίσουμε φέτος, ανάλογα με το αν ήμασταν άτακτοι ή καλοί (τραγουδισμένο με τη μελωδία των 12 ημερών των Χριστουγέννων, αν αισθάνεστε ιδιαίτερα χαρούμενοι).

Ημέρα 1
Την πρώτη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε άλλη μια θεωρία συνωμοσίας.

Η κυβέρνηση παίζει πάλι το παιχνίδι αλήθεια ή τόλμη με το μυαλό μας. Κουνάνε τις θεωρίες συνωμοσίας σαν να είναι κάρτα μπίνγκο, αλλά μαντέψτε τι μας έριξαν; Εξωγήινη ζωή.

Τώρα, πάντα είχαμε αυτή τη φαγούρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας που έλεγε, “Κι αν ο Ε.Τ. είναι εκεί έξω και πίνει διαστημικό τσάι;”

Αλλά τώρα που οι κουστουμάτοι το επιβεβαίωσαν, είμαστε λίγο εκνευρισμένοι. Σοβαρά; Ήμασταν πιο ευτυχείς που δεν το ξέραμε, και τώρα μας λέτε ότι είναι νόμιμο;

Οπότε, εδώ είμαστε, παλεύοντας με την πραγματικότητα ότι οι εξωγήινοι μπορεί να κυκλοφορούν με τα κοσμικά καμπριολέ τους, και δεν είναι απλά μια νυχτερινή ψευδαίσθηση επιστημονικής φαντασίας που προκλήθηκε από κραιπάλη. Κυβέρνηση, μας ξετρελάνατε και επίσημα…

Ημέρα 2
Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε δύο νέους πολέμους.

Γυρίστε τον τροχό της πολεμικής ρουλέτας και δείτε πού θα καταλήξουμε; Στο Ιράν; Αζερμπαϊτζάν;

Ή μήπως ο επόμενος πόλεμος θα μπορούσε να είναι εναντίον αυτών των ερπετοειδών πλασμάτων από το Κέπλερ 186f;

Ημέρα 3
Την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε τρεις κυβερνοεπιθέσεις.

Υποθέτω ότι αρκεί μόνο μία μεγάλη. Και σύμφωνα με τους Νοστράδαμους του κόσμου (αυτούς που δεν πρέπει να κατονομάζονται), κατευθυνόμαστε κατευθείαν προς το κέντρο των κυβερνοεπιθέσεων.

Κρατηθείτε από τα ποντίκια σας (ή τα ποντίκια σας!) Πρόκειται να αγριέψει η ψηφιακή γειτονιά.

Ημέρα 4
Την τέταρτη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μού έστειλε τέσσερα κατηγορητήρια για τον Τραμπ

Ποιος έχει χάσει το μέτρημα του αριθμού των κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί στον Ντόναλντ Τραμπ. Όπως λέει ο Τάκερ Κάρλσον, κάθε φορά οι υποστηρικτές του γίνονται πιο δυνατοί.

Σε διάστημα πέντε μηνών, ο πρώην πρόεδρος Τραμπ βρέθηκε στη δικαστική καρέκλα όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις φορές.

Στην Ουάσινγκτον, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για κακούργημα, επειδή προσπάθησε να κλονίσει τις εκλογές του 2020.

Πήγαινε στη Τζόρτζια και έχει 13 κατηγορίες για κακούργημα επειδή μπέρδεψε το εκλογικό σκηνικό. Τώρα, στη Νέα Υόρκη, τα πράγματα αναθερμαίνονται με 34 κακουργηματικές κατηγορίες που συνδέονται με πληρωμές χρημάτων που αφορούν μια συγκεκριμένη σταρ ταινιών ενηλίκων.

Και στη Φλόριντα; Λοιπόν, έχει 40 κακουργηματικές κατηγορίες επειδή κράτησε κάποια απόρρητα έγγραφα μετά την προεδρία του και εμπόδισε την κυβέρνηση να τα πάρει πίσω.

Είναι ένα νομικό τρενάκι του τρόμου, φίλοι μου, αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα έχει θετικό τέλος για τον πρώην πρόεδρο.

Ημέρα 5
Την πέμπτη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε πύργους 5G.

Το δίκτυο 5G έχει μια ολόκληρη παιδική χαρά δυνατοτήτων. Υπάρχει το κακόβουλο σχέδιο για τον έλεγχο του μυαλού μας. Αλλά οι πιο τεκμηριωμένες θεωρίες περιλαμβάνουν ότι συνδέεται με διάφορους κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον.

Ορισμένοι λένε ότι τα δίκτυα 5G εκπέμπουν επιβλαβή επίπεδα ακτινοβολίας, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Τώρα, δεν ρίχνω σκιές ή οτιδήποτε άλλο, απλώς θέτω τις θεωρίες στο τραπέζι.

Ημέρα 6
Την έκτη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε 6.000 νέα φύλα.

Σύμφωνα με το Medical News Today, δεν υπάρχει σταθερός αριθμός φύλων. Εμφανίζονται σε ένα φάσμα, το οποίο πραγματικά σημαίνει ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες

Ημέρα 7
Την έβδομη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε επτά ηπείρους που βράζουν.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες μόλις έριξε μια νέα φράση στο παγκόσμιο βρασμό – την εποχή που έφτασε και έφερε μαζί της τόσο χιόνι που τα ιδιωτικά αεροσκάφη έμειναν χιονισμένα στον διάδρομο προσγείωσης αντί να φτάσουν στο προορισμο τους

Εκεί όπου ο Σουλτάνος Αλ Τζαμπέρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δήλωσε ότι δεν υπάρχει “καμία επιστήμη” πίσω από τα αιτήματα για τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων και ότι η σταδιακή κατάργηση του άνθρακα, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου θα οδηγήσει τον κόσμο “πίσω στις σπηλιές”.

Μιλάμε για μια καυτή άποψη!

Ημέρα 8η
Την όγδοη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μού έστειλε οκτώ επισκέψεις του Volodymyr Zelenskyy.

Ντινγκ Ντονγκ. Ο πρόεδρος Zelenskyy τηλεφωνεί.

Ήρθε η ώρα να του κλείσουμε την πόρτα; Αυτός ο τύπος μετράει την τρίτη του επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και θα ειχε κονομησει αν ειχε μαζέψει τους πόντους των συχνών του πτήσεων μετά από ταξίδια σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ημέρα 9η
Την ένατη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε εννέα νοσοκόμες να χορεύουν.

Κατά τη διάρκεια του COVID, ορισμένοι γιατροί και νοσηλευτές αποφάσισαν να προσθέσουν το “influencer” στο βιογραφικό τους.

Τώρα, μην με παρεξηγήσετε, πολλοί νοσηλευτές είναι απόλυτοι ήρωες, αλλά φαίνεται ότι μερικοί ονειρεύονται να ανταλλάξουν τα στηθοσκόπια τους με διαγωνισμούς χορού στο TikTok.

Ο κόσμος έχει πολλούς επίδοξους χορευτές, αλλά η έλλειψη κορυφαίων νοσηλευτών είναι μια πραγματική υπόθεση.

Οπότε, ας το κρατήσουμε ρεαλιστικό και πρακτικό. Κανείς μας δεν χρειάζεται ή δεν θέλει να δει περισσότερους νοσηλευτές να χορεύουν στο TikTok.

Ημέρα 10
Τη δέκατη ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε δέκα παραλλαγές COVID

Είχαμε ολόκληρο το ελληνικό αλφάβητο των παραλλαγών και μετά όταν φτάνουμε στο Όμικρον εξαπολύουμε περισσότερες από 650 υπο-γραμμές που η καθεμία κουνάει το δικό της συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών.

Αλλά παρατάνε τα βαρετά πράγματα και δίνουν σε αυτές τις νέες παραλλαγές ονόματα όπως Kraken, basilisk και gryphon; Πόσο γαμάτο είναι αυτό;

Σκέφτομαι: γιατί να μην το ανεβάσουμε λίγο; Ας βάλουμε το επόμενο κύμα υποπαραλλαγών να χρηματοδοτείται από κάποιους μεγάλους οργανισμούς. Μιλάμε για εξαιρετικές ευκαιρίες μάρκετινγκ!

Ημέρα 11
Την 11η ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε 11 σαύρες-υπεύθυνους.

Οι λάτρεις της συνωμοσίας δεν χορταίνουν το hype για τους ανθρώπους σαύρες.

Φανταστείτε να χαλαρώνετε βλέποντας το X όταν ένας παγκόσμιος ηγέτης ξεφλουδίζει το πρόσωπό του σαν να είναι μάσκα ομορφιάς, μόνο και μόνο για να αποκαλύψει τα ερπετοειδή χαρακτηριστικά ενός απόκοσμου άρχοντα. Μιλάμε για ένα άγριο δώρο, σωστά;

Το θέμα είναι ότι αυτή η πεποίθηση κυλάει με την ιδέα ότι ύπουλοι ερπετοειδείς εξωγήινοι κινούν τα νήματα πίσω από την κοσμική κουρτίνα, ελέγχοντας χαμηλόφωνα τη Γη και παίζοντας τον μαριονετίστα στις ανθρώπινες υποθέσεις.

Σύμφωνα με αυτή την ιστορία, αυτά τα πλάσματα που μοιάζουν με σαύρες και αλλάζουν μορφή, ενσωματώνονται ομαλά στην ανθρώπινη κοινωνία, καταλαμβάνοντας θέσεις εξουσίας σε κυβερνήσεις, εταιρείες και όλα τα μεγάλα κεφάλια. Οι οπαδοί της πλοκής των Lizard Overlords αναφέρουν συχνά κομμάτια από αρχαία κείμενα και μύθους.Νομιζεις οτι τα κοροιδευω ;; Μα καποιος τα προωθει ολα αυτα…και πρεπει να μαθουμε τον λογο ..γιατι χωρις φωτια καπνο δεν εχεις !

Ημέρα 12
Τη 12η ημέρα των Χριστουγέννων η κυβέρνησή μου μου έστειλε 12 ψεκασμούς με chemtrails.

Μήπως αυτά τα chemtrails, δεν αποτελούνται απλώς από υδρατμούς, αλλά είναι σκόπιμες απελευθερώσεις χημικών ουσιών από την κυβέρνηση ή άλλα κακά όντα (π.χ. ανθρώπους σαύρες);

Σύμφωνα με ορισμένους, τα chemtrails μπορούν να τροποποιήσουν τον καιρό, να θέσουν σε εφαρμογή τον έλεγχο του νου ή ακόμα και να παίξουν τον μαριονετοπαίχτη με τον πληθυσμό.

Οι άνθρωποι πετάνε γύρω τους όρους όπως βάριο, αλουμίνιο και στρόντιο που τα βρίσκουν σε δείγματα χώματος και νερού λέγοντας ότι υποστηρίζουν την ιστορία των chemtrail.

Ωστόσο, μελέτες αποδίδουν αυτές τις ουσίες σε φυσικές πηγές ή σε άσχετες ανθρώπινες δραστηριότητες.

Ποιος ξέρει αν είναι γεγονός ή μυθοπλασία, αλλά οι αναγνώστες να κρατούν το μυαλό τους ανοιχτό σε αυτό το θέμα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

activistpost.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*