14:24 - 24/12/2023

Η συνωμοσία της Βαβυλώνας από δύο οπτικές γωνίες

Διαφημίσεις

Δύο προοπτικές της βαβυλωνιακής συνωμοσίας περιγράφουν λεπτομερώς πώς οι αρχαίες μυστικιστικές θρησκείες που ασκούνταν από λίγους που προέρχονταν από αρχαίες γενεαλογικές γραμμές κυβέρνησαν και επηρέασαν την ιστορία και εξακολουθούν να το κάνουν ακόμη και σήμερα.

Με πάνω από 30 χρόνια έρευνας, ο Γκάρι Γουέιν συνδέει τις γενεαλογίες των σημερινών βασιλικών οικογενειών με “διάσημους άνδρες” της ιστορίας και της προϊστορίας, συμπεριλαμβανομένου του Νιμρόντ, του πρώτου τυράννου μετά τον κατακλυσμό και ιδρυτή της πρώτης παγκόσμιας αυτοκρατορίας στη Βαβέλ, τη Βαβυλώνα. Στο βιβλίο του, ο Wayne υποστηρίζει ότι οι απόγονοι αυτών των “διάσημων ανδρών” σχεδιάζουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, όπως είχαν κάνει πριν από τον κατακλυσμό του Νώε.

Ο Matthew Ehret συνδέει τους Βαβυλώνιους με την προφητεία του Χένρι Κίσινγκερ το 2012 ότι “σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει πια Ισραήλ”. Ο Ehret υποστηρίζει ότι ο Κίσινγκερ ήταν η “μαμή της Νέας Βαβυλώνας”.

Οι δύο πηγές αλληλοσυμπληρώνονται αντί να αντιφάσκουν, με τη βασική διαφορά ότι οι δύο άνδρες προσεγγίζουν το ίδιο θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Οι γραμμές αίματος των Νεφιλίμ
Ο Γκάρι Γουέιν είναι συγγραφέας της σειράς βιβλίων “Η συνωμοσία της Γένεσης 6” που αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο έχει τίτλο ‘Πώς οι μυστικές κοινωνίες και οι απόγονοι των γιγάντων σχεδιάζουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα’ και το δεύτερο ‘Πώς η κατανόηση της προϊστορίας και των γιγάντων βοηθά στον καθορισμό της προφητείας του τέλους του κόσμου’.

Στο πρώτο βιβλίο, ο Wayne υποστηρίζει ότι υπάρχουν γίγαντες ανάμεσά μας, που περνούν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητοι, με σκοπό να εκτελέσουν ένα μυστικό σχέδιο για την υποδούλωση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μπορεί να μην μοιάζουν με γίγαντες σήμερα, αλλά οι γενεαλογικές τους γραμμές ανάγονται στους Νεφιλίμ – τους απογόνους αγγέλων που ζευγάρωσαν με ανθρώπινες γυναίκες – που περιγράφονται στη Γένεση 6, όταν οι γίγαντες περιπλανιόντουσαν στη γη. Ο Γουέιν περιγράφει λεπτομερώς το ρόλο των σημερινών Νεφιλίμ στο σχέδιο του Σατανά να εγκαταστήσει τον αντίχριστο στο τέλος των ημερών.

Δεν συμφωνούν όλοι ότι οι Νεφιλίμ ή οι γίγαντες είναι απόγονοι πεσόντων αγγέλων. Για παράδειγμα, σε ένα βίντεο του 2019, ο Dr. Peter Gentry υποστήριξε ότι, αν και οι άγγελοι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με τους ανθρώπους, οι Νεφιλίμ υπήρχαν ήδη πριν συμβεί αυτό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γουέιν περιγράφει εν συντομία μερικές θεωρίες σχετικά με την προέλευση των Νεφιλίμ και στη συνέχεια δίνει μια επισκόπηση της ιστορίας αυτών των γενεαλογικών γραμμών μέχρι τη σύγχρονη εποχή, ξεκινώντας από τη Γένεση 6:4 που αναφέρει: “Οι Νεφιλίμ υπήρχαν στη γη κατά τις ημέρες εκείνες και μετά, όταν οι γιοι του Θεού πήγαιναν στις θυγατέρες των ανθρώπων και έκαναν παιδιά από αυτές. Ήταν ήρωες του παρελθόντος, άνδρες με φήμη”.

Πριν από τον κατακλυσμό, κατά την εποχή του Νώε, οι μυστικιστικές θρησκείες που επιβλήθηκαν στον κόσμο από τους Νεφιλίμ ήταν ουσιαστικά η λατρεία του Ήλιου και ένα πάνθεον θεών. Ο Γουέιν ισχυρίζεται ότι η βιβλιοθήκη του Ενώχ με 36.525 βιβλία κρυμμένα σε 9 θησαυροφυλάκια επέζησε του κατακλυσμού.

Υπάρχουν δύο Ενώχ στην προϊστορία, είπε ο Γουέιν. Ο Ενώχ που δημιούργησε τη βιβλιοθήκη είναι απόγονος του Κάιν και όχι απόγονος του Σεθ. Τα βιβλία του Ενώχ περιείχαν τις επτά ιερές επιστήμες και την παράνομη γνώση που ήρθε από τους έκπτωτους αγγέλους στους απογόνους του Κάιν. Οι έκπτωτοι άγγελοι ήταν οι άγγελοι που “μπήκαν στις θυγατέρες των ανθρώπων”, τους απογόνους του Κάιν. Αυτή η γνώση εξελίχθηκε σε όλες τις μεγάλες τέχνες και επιστήμες που γνωρίζουμε σήμερα, είπε ο Γουέιν. Για να αποκρύψουν αυτή τη γνώση, δημιούργησαν μια μυστικιστική θρησκεία.

Οι Νεφιλίμ, είτε επέζησαν με κάποιο τρόπο από τον κατακλυσμό είτε δημιουργήθηκαν εκ νέου μετά τον κατακλυσμό, σφετερίστηκαν και πάλι όλες τις κύριες βασιλεία μετά τον κατακλυσμό. Ένας από αυτούς ήταν ο Νιμρώδης, ο οποίος επιχείρησε την πρώτη μετά τον κατακλυσμό εξέγερση εναντίον του Θεού στη Βαβέλ.

Θεωρείται ευρέως ότι το Σινάρ, όπου σύμφωνα με τη Βίβλο έλαβε χώρα το γεγονός της Βαβέλ, ήταν μια περιοχή στη νότια Μεσοποταμία- και ότι η Βαβέλ βρισκόταν στη Βαβυλώνα, την πρωτεύουσα της Βαβυλωνίας. Σύμφωνα με το Answers Research Journal, αν και η πραγματική τοποθεσία του Πύργου της Βαβέλ δεν έχει βρεθεί, πιστεύεται ότι πιθανότατα βρίσκεται στη Βόρεια Συρία.

Χρησιμοποιώντας κείμενα από τη βιβλιοθήκη του Ενώχ, ο Νιμρόδ επανέφερε τη μυστικιστική θρησκεία πριν από τον κατακλυσμό, ανάγκασε τους ανθρώπους να την ακολουθήσουν και ανέπτυξε τις επτά ιερές επιστήμες για να επαναστατήσει εναντίον του Θεού, είπε ο Γουέιν. Αλλά ο Θεός επενέβη και τους μπέρδεψε δημιουργώντας πολλαπλές γλώσσες, ώστε η ανθρώπινη εξέγερση εναντίον του Θεού να μην επαναληφθεί μέχρι τον καθορισμένο χρόνο. “Θα δούμε άλλη μια εξέγερση εναντίον του Θεού, όπως ακριβώς συνέβη πριν από τον κατακλυσμό και στη Βαβέλ”, είπε ο Γουέιν.

Αυτές οι γενεαλογικές γραμμές των Νεφιλίμ υπάρχουν σήμερα, είπε ο Γουέιν. “Υπάρχουν σήμερα στις βασιλικές οικογένειες. Οι περισσότερες από τις βασιλικές οικογένειες [ ] έχουν γενεαλογίες που το αποδεικνύουν, τουλάχιστον αυτό λένε … Έχουν τη δυνατότητα να πάνε αυτές τις γενεαλογίες μέχρι την προϊστορία και μέχρι τους γίγαντες [Νεφιλίμ]”.

“Αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένες αυτές οι γενεαλογίες, και έχουν σχεδιαστεί να το κάνουν σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, είναι να διατηρούνται καθαρές για να εισάγουν τον αντίχριστο”, πρόσθεσε.

Στο βιβλίο του υποστηρίζει ότι ο Αντίχριστος στους έσχατους καιρούς θα είναι από τη γραμμή αίματος, ή τουλάχιστον θα τον παρουσιάσουν ως απόγονο της γραμμής αίματος, των Νεφιλίμ.

Υπάρχει ένας δείκτης στο γονιδίωμά τους, τον οποίο ονομάζουν γονίδιο της Ίσιδας. Στο σύστημα πεποιθήσεών τους, έτσι προέκυψε η λέξη Γένεση. “Στον έσχατο καιρό, θα συγκεντρώσουν όλους τους ανθρώπους που έχουν το γονίδιο της Ίσιδας και αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα κυβερνήσουν τον επόμενο κόσμο, όχι η μέση ανθρωπότητα”, είπε ο Γουέιν. “Έτσι, δεν έχουν πραγματική ανάγκη για την ανθρωπότητα”.

Τι κάνουν σήμερα οι απόγονοι των Νεφιλίμ; Έχουμε ενσωματώσει το παρακάτω βίντεο που ξεκινά από τη χρονοσφραγίδα 52:03 όπου ο Wayne απαντά σε αυτή την ερώτηση.

Σε μεγάλο βαθμό, το παραπάνω βίντεο συμπληρώνει ένα πρόσφατο δοκίμιο που έγραψε ο Matthew Ehret. Καλύπτοντας παρόμοια θέματα με τον Γουέιν και δίνοντας λεπτομέρειες από διαφορετική οπτική γωνία, το δοκίμιο του Ehret περιγράφει πώς η προφητεία του Χένρι Κίσινγκερ το 2012 ότι “σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον Ισραήλ” συνδέεται με τη μυστικιστική Βαβυλώνα.

Ακολουθεί η εισαγωγή στο δοκίμιο του Ehret. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το δοκίμιό του ΕΔΩ.

Ο Σερ Χένρι Κίσινγκερ μαία της Νέας Βαβυλώνας

Matthew Ehret

Τη στιγμή που η τελευταία πνοή του Κίσινγκερ άφησε το πτώμα του, οι σχολιαστές των μέσων ενημέρωσης δεν έχασαν χρόνο να τρέξουν έξω από τις πύλες, είτε τραγουδώντας από τη μία πλευρά τραγούδια δουλοπρεπών επαίνων για τον “μεγάλο φιλελεύθερο πολιτικό άνδρα” είτε συνθέτοντας καταστροφικές κριτικές για το αιματοβαμμένο μονοπάτι των δακρύων που άφησε στον κόσμο η κληρονομιά του Κίσινγκερ.

Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι τίποτα νέο ή σχετικό δεν θα μπορούσε να ειπωθεί για τη ζωή του σερ Κίσινγκερ (το 1995 ανακηρύχθηκε ιππότης του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου). Αλλά με τη μυρωδιά του μεσσιανικού φανατισμού να βαραίνει βαριά στον αέρα της Ιερουσαλήμ αυτές τις μέρες, συνειδητοποίησα ότι έκανα μεγάλο λάθος. Το 2012, ο Κίσινγκερ είπε κάτι αρκετά περίεργο που πολύ λίγοι άνθρωποι πήραν στα σοβαρά, ωστόσο η δήλωσή του ανοίγει την πόρτα σε ένα σημαντικό μάθημα για την παγκόσμια ιστορία – και η ιδιότυπη ζωή του Κίσινγκερ μας δίνει ένα παράθυρο σε αυτό.

Μιλώντας για το μέλλον του Ισραήλ το 2012, ο Κίσινγκερ έστειλε κύματα σύγχυσης στον κόσμο όταν είπε ότι “σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει πια Ισραήλ”.

Γιατί ο Κίσινγκερ, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε ένα τόσο σημαντικό μέρος της ζωής του στην υπόθεση του σιωνισμού, να πιστεύει με βεβαιότητα ότι το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια σε 10 χρόνια; Τι υποτίθεται ότι θα συνέβαινε υπό το καθεστώς της Χίλαρι Κλίντον που θα είχε ως αποτέλεσμα να εκτυλίσσεται η πρόβλεψη του Κίσινγκερ το 2022;

Μήπως ο Κίσινγκερ δεν επιθυμούσε τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή για την οποία τόσο συχνά μιλούσε με τόσο υψηλούς τόνους;

Η προφανής διπλή υποστήριξή του στη σιωνιστική ενδυνάμωση από τη μία πλευρά και η πίστη του στην επικείμενη καταστροφή του Ισραήλ από την άλλη δεν είναι μια δυσλειτουργία στο matrix ούτε μια αντίφαση στη σκέψη του Sir Kissinger. Αντιθέτως, αντιπροσωπεύει τις δύο πλευρές ενός αιματηρού προγράμματος που περιλαμβάνει τελικά την εκκαθάριση των Αγίων Τόπων τόσο από τους Εβραίους όσο και από τους Άραβες.

Δεδομένου ότι η γνωμοδότηση του Κίσινγκερ το 2012 παρείχε μια τόσο σημαντική, ειρωνική ρωγμή στον μηχανισμό του ολιγαρχισμού, θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας προσκαλέσω να με ακολουθήσετε καθώς θα κρυφοκοιτάξουμε μέσα από αυτή τη ρωγμή σε μια ιστορία που μπορεί να μας οδηγήσει μέχρι τη Βαβυλώνα…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*