16:48 - 23/12/2023

Οι εταιρείες τεχνολογίας καυχιούνται για την πορνοποίηση των φιλενάδων τεχνητής νοημοσύνης

Διαφημίσεις

Οι εταιρείες τεχνολογίας καυχιούνται ότι έχουν δημιουργήσει φίλες τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να συμμετέχουν σε “καθηλωτικές” NSFW ζωντανές συνομιλίες, όπου οι χρήστες μπορούν να ικανοποιήσουν τις “έντονες φαντασιώσεις τους”.

Ναι, πραγματικά.

Τα προφίλ των μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης σε συνδρομητικές ιστοσελίδες πορνό, όπως η OnlyFans, εκρήγνυνται, με ορισμένους δημιουργούς να βγάζουν πάνω από 20.000 δολάρια το μήνα από simps που πληρώνουν για να αλληλεπιδρούν με γυναίκες που απλά δεν είναι πραγματικές.

Ο Will Monage, συνιδρυτής της Fanvue, δήλωσε ότι οι δημιουργοί τεχνητής νοημοσύνης αποτελούν πλέον το 15% των εσόδων της πλατφόρμας του, με το ποσοστό αυτό να αυξάνεται από μήνα σε μήνα

Το Candy.ai, που αναπτύχθηκε από την EverAI Limited, καλεί τους χρήστες να “δημιουργήσουν έναν πλούσιο και προσανατολισμένο στην εμβύθιση προσομοιωτή φίλης AI” που προσφέρει “συναρπαστικές, οικείες εμπειρίες κατά παραγγελία”.

Η εταιρεία προσφέρει ακόμη και “φιλενάδες σε στυλ anime”, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν “ένα anime chat AI waifu chatbot”, ενώ μπορούν επίσης να προσαρμόσουν ξεχωριστά την AI φίλη τους πριν εμπλακούν σε “έντονες φαντασιώσεις και βαθιές συζητήσεις”.

Μια άλλη εταιρεία, η Muah AI, διαφημίζει το προϊόν της ως “το καλύτερο, απεριόριστο NSFW AI Chatbot του 2024”.

“Απορρίπτοντας τις νόρμες, το Muah AI λειτουργεί χωρίς φίλτρα, προσφέροντας μια NSFW εμπειρία που είναι όσο πιο πραγματική γίνεται”, καυχιέται η εταιρεία.

Ένα βήμα μακριά από το να κάνουν φανταστικό σεξ με μια γυναίκα στην άλλη άκρη μιας τηλεφωνικής γραμμής υψηλού κόστους, οι χρήστες μπορούν τώρα κυριολεκτικά να πληρώσουν για να κάνουν φανταστικό φωνητικό σεξ με ένα μάτσο κώδικα υπολογιστή.

Ουάου, πόσο “βαθύ”!

Συμμετέχετε σε συζητήσεις που δεν είναι απλώς επιφανειακού επιπέδου, αλλά εμβαθύνουν σε θέματα με επιτήδευση και ενσυναίσθηση”, υποστηρίζει η εταιρεία, αγνοώντας προφανώς πόσο γελοία αντιφατική είναι αυτή η δήλωση.

Οι φίλες της τεχνητής νοημοσύνης προωθούνται με το σκεπτικό ότι “βοηθούν στη μοναξιά και την κατάθλιψη”, αν και οι επικριτές έχουν προειδοποιήσει ότι στην πραγματικότητα καταστρέφουν τις πραγματικές σχέσεις και επιδεινώνουν μια επιδημία ανδρικής μοναξιάς που καταγράφει πλέον πάνω από το 60% των νέων ανδρών (ηλικίας 18-30 ετών) ως ανύπαντρους.

“Αυτοί οι νέοι άνδρες είναι μοναχικοί και αυτό έχει πραγματικές συνέπειες. Επιλέγουν τις φίλες της AI αντί για τις πραγματικές γυναίκες, που σημαίνει ότι δεν έχουν σχέσεις με πραγματικές γυναίκες, δεν τις παντρεύονται και στη συνέχεια δεν κάνουν και δεν μεγαλώνουν παιδιά μαζί τους”, γράφει η Liberty Vittert.

“Η Αμερική χρειάζεται απεγνωσμένα τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα μωρά, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν προς λιγότερες σχέσεις, λιγότερους γάμους και λιγότερα μωρά. Το 2023 θα υπάρξουν 600.000 λιγότερες γεννήσεις στις ΗΠΑ σε σχέση με 15 χρόνια πριν. Ο αριθμός των παιδιών ανά γυναίκα έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό τα τελευταία 60 χρόνια”.

Τα στοιχεία της Google Trends έδειξαν ότι υπήρξε αύξηση 2.400% του ενδιαφέροντος αναζήτησης για τις τεχνητές φίλες πέρυσι, με τον αριθμό αυτό να είναι πιθανό να εκτοξευθεί καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν τέτοια προϊόντα.

Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι ένας αριθμός ρεκόρ 40χρονων Αμερικανών δεν έχει παντρευτεί ποτέ, με την πλειοψηφία να είναι άνδρες.

Η ανάπτυξη των AI girlfriends και η επιτάχυνση της τεχνολογίας που γίνεται όλο και πιο εξελιγμένη, σε συνδυασμό με το κολαστήριο που είναι οι εφαρμογές γνωριμιών με γνώμονα την υπεργαμία, είναι πιθανό να δουν αυτό το ποσοστό να αυξάνεται μόνο καθώς οι άνθρωποι αποφεύγουν κάθε μορφή γνήσιας δέσμευσης σε έναν όλο και πιο ατομοποιημένο κόσμο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*