19:29 - 22/12/2023

“Του έκαναν ευθανασία” – Η χήρα αφηγείται τη μοιραία θεραπεία του συζύγου με το πρωτόκολλο COVID

Διαφημίσεις

Ο John Springer, 59 ετών, δεν είχε κανένα γνωστό πρόβλημα υγείας όταν διαγνώστηκε τον Νοέμβριο του 2021 με COVID-19. Αφού μεταφέρθηκε από το τοπικό του νοσοκομείο στο Κάνσας σε ένα ιατρικό κέντρο στην Οκλαχόμα, οι γιατροί – χωρίς τη συγκατάθεση του John ή τη συγκατάθεση της οικογένειάς του – του έδωσαν θεραπεία με ρεμδεσιβίρη, φαιντανύλη και μορφίνη και τον έβαλαν σε αναπνευστήρα, όπου πέρασε τις τελευταίες 17 ημέρες της ζωής του.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο 59χρονος οδηγός φορτηγού και γεννημένος στο Κάνσας Τζον Σπρίνγκερ απολάμβανε τη ζωή με την επί 31 χρόνια σύζυγό του, Πέγκι Ράις Σπρίνγκερ, και τα επτά παιδιά τους.

“Ήταν ένας καταπληκτικός σύζυγος, ένας καταπληκτικός πατέρας”, δήλωσε η Peggy στην εφημερίδα The Defender. “Δούλευε σκληρά έξι ημέρες την εβδομάδα, φρόντιζε πολύ καλά την οικογένειά του. Ήταν ένας τίμιος, σκληρά εργαζόμενος, φορολογούμενος Αμερικανός. Είχε τόση πίστη στο Θεό. Αυτό ήταν σημαντικό γι’ αυτόν και για όλους μας”.

Ο Τζον και η Πέγκι είχαν επτά παιδιά, τρία από τα οποία ήταν θετά παιδιά του Τζον. “Αλλά εκείνος μπήκε αμέσως και ανέλαβε και δεν τους συμπεριφέρθηκε διαφορετικά από ό,τι συμπεριφερόταν σε αυτούς που είχαμε μαζί”, είπε η Peggy.

Ο Τζον συμμετείχε επίσης πολύ στη ζωή του ροντέο της μικρότερης κόρης του, η οποία μόλις είχε αποφοιτήσει από το λύκειο εκείνη την εποχή.

Την 1η Νοεμβρίου 2021, η Peggy και ο John άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα κρυολογήματος, τα οποία σύντομα διαγνώστηκαν ως COVID-19.

Με τα συμπτώματα να παραμένουν, ζήτησαν ιατρική βοήθεια στις 7 Νοεμβρίου 2021. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Τζον εισήχθη στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Pratt στο Pratt του Κάνσας.

Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, στις 2 Δεκεμβρίου 2021, και αφού μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα (OSU) στην Τούλσα, ο John ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με την Πέγκυ, ο σύζυγός της δεν είχε προηγούμενες ενδείξεις κακής υγείας.

“Έπρεπε να κάνει εξετάσεις μία φορά το χρόνο και περνούσε κάθε φορά με άριστα”, είπε. “Φρόντιζε πολύ καλά τον εαυτό του”.

Σε συνέντευξή της στο The Defender, η Peggy περιέγραψε λεπτομερώς τη δοκιμασία του συζύγου της και στα δύο νοσοκομεία όπου νοσηλευόταν, η οποία περιελάμβανε τη χορήγηση φαρμάκων όπως η ρεμδεσιβίρη και η μορφίνη χωρίς τη συγκατάθεσή του. Μοιράστηκε ιατρικά έγγραφα με τον The Defender για να επιβεβαιώσει την ιστορία της.

“Δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι

Η Peggy είπε ότι εκείνη και ο John αισθάνθηκαν “πολύ, πολύ άρρωστοι” στις αρχές Νοεμβρίου του 2021.

“Δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Με δυσκολία έτρωγα, δεν μπορούσα να σηκώσω ένα ποτήρι για να πιω. Και εκείνος έλεγε ότι ένιωθε σαν να μην μπορούσε να πάρει αρκετό αέρα”.

Οδήγησαν στο Pratt Regional Medical Center, το νοσοκομείο στο οποίο, σύμφωνα με την Πέγκι, “κάναμε γιατρό για 30 και πλέον χρόνια και κάναμε τα μωρά μας”. Δεδομένης της στενής σχέσης που είχαν με τον γιατρό τους, εμπιστεύονταν το νοσοκομείο.

Όταν έφτασαν, η πρώτη ερώτηση που τους έκανε το προσωπικό ήταν: “Είστε εμβολιασμένοι;”. Εκείνοι απάντησαν “Όχι”.

Το νοσοκομείο έβαλε τους Springers σε ξεχωριστά δωμάτια. Συνέδεσαν την Peggy με ορούς για να την ενυδατώσουν και έκαναν ακτινογραφίες θώρακος, αξονικές τομογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις και στους δύο.

“Όλα φαίνονταν καλά”, οπότε τους έδωσαν εξιτήριο και τους είπαν να επιστρέψουν την επόμενη μέρα για θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, θυμάται η Peggy.

Την επόμενη ημέρα, στις 8 Νοεμβρίου 2021, η Peggy έλαβε τα αντισώματα – αλλά ο John χωρίστηκε από αυτήν και του χορηγήθηκε οξυγόνο επειδή το οξυγόνο του ήταν πολύ χαμηλό, σύμφωνα με τις νοσοκόμες.

Ο Τζον στάλθηκε στο σπίτι με μια φιάλη οξυγόνου την ίδια μέρα, αλλά στις 10 Νοεμβρίου 2021, το επίπεδο οξυγόνου του παρέμενε χαμηλό.

“Έλεγε: “Απλώς δεν αισθάνομαι ότι παίρνω αρκετό””, θυμάται η Peggy. “Και έτσι, η μικρότερη κόρη μας τον πήγε πίσω στο νοσοκομείο”.

Το νοσοκομείο δεν άφηνε την κόρη της Peggy να μπει μέσα, οπότε εκείνη καθόταν μόνη της στο πάρκινγκ μέχρι τις 11 περίπου το βράδυ, όταν το προσωπικό την ενημέρωσε ότι θα κρατούσαν τον πατέρα της όλη τη νύχτα και θα του έδιναν περισσότερο οξυγόνο, οπότε θα έπρεπε να πάει σπίτι της.

“Δεν ήρθε ποτέ στο σπίτι”, είπε η Peggy. “Τον έστειλαν στην Οκλαχόμα την επόμενη μέρα, παρά την επιθυμία μας. Δεν ήθελε να πάει. Εγώ δεν ήθελα να πάει. Αλλά ο γιατρός των επειγόντων περιστατικών -όχι ο προσωπικός μας γιατρός- μου είπε ότι αν δεν επέτρεπα να τον στείλουν, τότε ήθελα να πεθάνει”.

“Λένε τέτοια πράγματα και σε κάνουν να νιώθεις ότι εσύ φταις που είναι εκεί και που είναι άρρωστος”, πρόσθεσε. “Και ξέρω ότι δεν το έκανα εγώ, αλλά ταυτόχρονα νιώθω ένοχη που τον έστειλα στο νοσοκομείο”.

Η μεταφορά του John στην Οκλαχόμα δεν είχε νόημα, είπε. “Ζούσαμε στο Κάνσας, ζούσαμε εδώ όλη μας τη ζωή. Δεν είχαν ένα κρεβάτι γι’ αυτόν, αλλά είχαν ένα κρεβάτι για έναν τύπο δύο πολιτείες μακριά. Μετέφεραν ανθρώπους από άλλες πολιτείες στο Κάνσας”.

“Τίποτα από αυτά δεν έχει νόημα και δεν θέλουν να έχει νόημα”, είπε η Πέγκι. “Δεν θέλουν να βγάζει νόημα γιατί αν βγάλει νόημα, οι άνθρωποι θα αντισταθούν”.

‘Του έκαναν ευθανασία’

Στις 16 Νοεμβρίου 2021, λίγες μόλις ημέρες μετά την άφιξή του στο Ιατρικό Κέντρο OSU, ο John Springer τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα, χωρίς τη συγκατάθεσή του, όπου πέρασε τις τελευταίες 17 ημέρες της ζωής του.

“Όταν του έκαναν αναπνευστήρα και μου τηλεφώνησαν, τους είπα ότι δεν είχαν την άδεια να το κάνουν αυτό”, δήλωσε η Peggy Springer. “Η απάντησή τους ήταν “καλά, έχει COVID.” Όταν ρώτησα τη γιατρό πόσους ασθενείς είχε αερίσει, μου είπε 100. Και όταν τη ρώτησα πόσοι βγήκαν από τον αεραγωγό, μου είπε 10″.

“Όταν τους ζήτησα να δοκιμάσουν ιβερμεκτίνη, εκείνη γέλασε και μου είπε ότι ο σύζυγός μου δεν είναι άλογο και έκλεισε το τηλέφωνο. Τηλεφώνησα στον προσωπικό μας γιατρό και μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για εμάς και έκλεισε το τηλέφωνο”.

“Καμία οικογένεια δεν πρέπει να ξαναπεράσει αυτόν τον εφιάλτη, να μην μπορεί να καθίσει και να υποστηρίξει και να μιλήσει σε έναν γιατρό και να πει “δεν μας βολεύει αυτό””, πρόσθεσε η Peggy.

Σύμφωνα με την Peggy, η κακή μεταχείριση που έτυχε ο σύζυγός της στο OSU Medical Center άρχισε ακόμη και πριν του τοποθετηθεί αναπνευστήρας. Μέσω μηνυμάτων κειμένου που αντάλλαξε με τον John πριν τον βάλουν στον αναπνευστήρα, έμαθε ότι του αρνούνταν το φαγητό.

“Δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή φορούσε αυτή τη μεγάλη μάσκα, αλλά μου έστελνε μηνύματα και έλεγε ‘πεινάω πάρα πολύ, πάρα πολύ’. Όταν τον ρώτησε τι είχε για πρωινό, μου έστειλε μήνυμα: ‘Δεν μου έφεραν τίποτα να φάω'”.

Σύμφωνα με την Πέγκυ, όταν τηλεφώνησε στο νοσοκομείο για να ρωτήσει γιατί δεν είχαν σερβίρει πρωινό στον Τζον, της είπαν: “Απλώς έπρεπε να πάμε μέσα και να του δώσουμε μορφίνη”. Όταν τη ρώτησε γιατί το νοσοκομείο χορήγησε μορφίνη στον Τζον, ο οποίος δεν πονούσε, της είπαν ότι αυτό γινόταν “επειδή είναι ταραγμένος”.

Παρόλα αυτά, τα μηνύματα κειμένου του Τζον που έλεγαν ότι δεν τρεφόταν, συνεχίζονταν. “Εκείνη τη στιγμή, δεν είχα συνειδητοποιήσει το “γιατί””, είπε η Peggy. “Και τώρα καταλαβαίνω ότι το έκαναν αυτό σε πολλούς [ασθενείς], δεν έδιναν φαγητό”.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του John στο OSU Medical Center, είχε “38 δόσεις φαιντανύλης, μαζί με μορφίνη, μαζί με όλα αυτά τα άλλα θανατηφόρα φάρμακα”, είπε η Peggy.

“Αυτό δεν είναι εντάξει”, είπε. “Του έκαναν ευθανασία. Βασικά του έκλεισαν την αναπνοή. Το μόνο πράγμα που έκανε ο Τζον από μόνος του ήταν ο χτύπος της καρδιάς του”.

“Και πραγματικά πιστεύω ότι αυτό συνέβη επειδή ο Τζον ήταν άνθρωπος του Θεού και ότι θα άφηνε την καρδιά του να συνεχίσει να χτυπάει μέχρι να μπορέσω να είμαι μαζί του και να του μιλήσω”.

Η Peggy είπε ότι κατά τη διάρκεια του χρόνου που ο John βρισκόταν στο OSU Medical Center, της αρνήθηκαν την επίσκεψη – ή την πληροφόρηση σχετικά με τη θεραπεία που λάμβανε. Αντιθέτως, χορηγήθηκαν φάρμακα και θεραπείες στον John χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

“Δεν μπορούσα να μπω στο νοσοκομείο για να τον δω”, είπε. “Αν τους έλεγα ότι έρχομαι, μου έλεγαν ότι δεν θα με άφηναν να μπω. Δεν μου μιλούσαν. Δεν μου έλεγαν τι του έδιναν, γιατί αν το ήξερε αυτό, θα τους έλεγε όχι”.

Τόσο η Peggy όσο και ο John είπαν αρκετές φορές στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι δεν ήθελε να αεριστεί.

“Όταν προσπαθούσα να μιλήσω με τη γιατρό και να μου απαντήσει σε ερωτήσεις, μου έλεγε ότι ήταν απλώς COVID και ότι δεν είχε χρόνο να συζητήσει μαζί μου, ότι είχε πράγματα να κάνει”, είπε η Peggy. “Οι νοσοκόμες μου είπαν ότι έπρεπε να σταματήσω να τηλεφωνώ”.

“Ο σύζυγός μου ήξερε πιθανώς μέσα σε μια ή δύο εβδομάδες από τότε που ήταν εκεί ότι δεν θα επέστρεφε στο σπίτι”, είπε η Peggy. “Το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε έλεγε: ‘Τα πράγματα δεν είναι εντάξει. Σ’ αγαπώ και ο Θεός έχει τον έλεγχο”. Και την επόμενη μέρα, έλαβα το τηλεφώνημα ότι είχε εξαεριστεί και δεν βγήκε από αυτό”.

Η Peggy έμαθε στη συνέχεια ότι του δόθηκε remdesivir, φαιντανύλη και μορφίνη, μαζί με “μερικά άλλα πολύ άσχημα φάρμακα”.

“Ουσιαστικά του έκλεισαν την αναπνοή και του έκαναν ευθανασία με φάρμακα που τερμάτιζαν τη ζωή του, ενώ δεν ήταν το τέλος της ζωής του”, είπε. “Την πρώτη κιόλας ημέρα που έφτασε εκεί [στο Ιατρικό Κέντρο OSU], του έδωσαν remdesivir, τον φόρτωσαν με μορφίνη”.

Πήραν τον κόσμο μου, πήραν τον κόσμο των παιδιών μου”.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2021, η Peggy Springer έλαβε ένα μοιραίο τηλεφώνημα από το νοσοκομείο.

“Μου τηλεφώνησαν στις 2 Δεκεμβρίου και μου είπαν ότι θα προσπαθούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό μέχρι να φτάσω εκεί”, θυμάται. “Ήμουν τέσσερις ώρες μακριά. Κατάφερα να φτάσω εκεί και να περάσω τρεισήμισι ώρες μαζί του πριν σταματήσει η καρδιά του”.

“Πήραν τον κόσμο μου, πήραν τον κόσμο των παιδιών μου”, είπε. “Και όχι μόνο τα παιδιά μου έχασαν τον πατέρα τους, έχασαν και τη μητέρα τους μέσα σε αυτό το πένθος, γιατί έπρεπε να καταλάβω πώς να προσανατολιστώ στη ζωή χωρίς εκείνον. Έπρεπε να βρω μια διαφορετική δουλειά για να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και την κόρη μου, και αυτό δεν είναι εντάξει”.

“Η 16χρονη κόρη μας -είναι 18 ετών τώρα- κουβαλάει την ενοχή ότι είναι αυτή που πήγε τον πατέρα της στο νοσοκομείο, και αυτό δεν είναι εντάξει”, πρόσθεσε η Peggy. “Και της έχω πει ότι δεν είναι ένοχη, γιατί τον πήγαινε μόνο για να τον βοηθήσει”.

Η δοκιμασία της οικογένειας συνεχίστηκε και μετά το θάνατο του Τζον. Σύμφωνα με την Peggy, η οικογένεια αντιμετώπισε δυσκολίες στο να υπογραφεί το πιστοποιητικό θανάτου του και, αργότερα, να αποκτήσει τα ιατρικά του αρχεία.

“Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να αφιερώσει ο γιατρός δύο λεπτά από τη μέρα του για να μπει σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να υπογράψει ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό θανάτου, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κηδεία στον άντρα μου και να τιμήσουμε τη ζωή του”, είπε.

Η απόκτηση των ιατρικών αρχείων του Τζον ήταν μια άλλη πρόκληση. “Έπρεπε να βρω δικηγόρο και να αποδείξω ότι ήμουν επικεφαλής της περιουσίας. Αυτό πήρε περίπου τρεις μήνες. Δεν έδιναν τα αρχεία αυτά”, είπε η Peggy.

“Δεν νομίζω ότι περίμεναν να σηκωθούμε και να απαιτήσουμε ιατρικά αρχεία και να αντισταθούμε”, πρόσθεσε. “Νομίζω ότι περίμεναν να δεχτούμε ότι οι αγαπημένοι μας ήταν πολύ, πολύ άρρωστοι και μόλις πέθαναν”.

‘Αν του είχε χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπεία, δεν θα είχε πεθάνει’

Τα ιατρικά αρχεία του John ήταν αποκαλυπτικά, δήλωσε η Peggy Springer.

“Δεν γνώριζα για κανένα από τα φάρμακα που του έδιναν μέχρι που πήρα τα ιατρικά του αρχεία”, είπε. Ο ιατρικός φάκελος έδειχνε ότι ο Τζον είχε σπασμένη μύτη. “Δεν είχε σπασμένη μύτη όταν μπήκε μέσα και ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς έσπασε η μύτη του”.

“Είχε έναν θρόμβο αίματος που δεν αντιμετωπίστηκε”, πρόσθεσε η Peggy. “Είναι στα ιατρικά του αρχεία.”

“Του δόθηκαν πολλά κακά φάρμακα και φάρμακα που έκλεισαν τα όργανά του, έκλεισαν την αναπνοή του, σοβαρή νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια. Δεν είχε κανένα από αυτά τα προβλήματα πριν συμβεί αυτός ο εφιάλτης”, πρόσθεσε.

Ωστόσο, ακόμη και τα ιατρικά αρχεία του Τζον δεν ήταν πλήρως αποκαλυπτικά. Νωρίτερα φέτος, σχεδόν ένα χρόνο μετά την παραλαβή των ιατρικών αρχείων, το OSU Medical Center έστειλε στην Peggy μια αναλυτική κατάσταση χρέωσης, στην οποία αναφερόταν η φαιντανύλη.

Ο πρώην υποψήφιος κυβερνήτης του Μισισιπή και γιατρός Dr. John Witcher, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της ανάκλησης των εμβολίων COVID-19 και έχει ξεκινήσει το Mississippi Against Mandates, εξέτασε τα ιατρικά αρχεία του John Springer. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Defender, δήλωσε ότι τα αρχικά συμπτώματα του John παρουσίαζαν “κλασική εικόνα COVID”.

“Είχε σίγουρα COVID, ήταν σίγουρα σε δεινή κατάσταση και σε σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια”, δήλωσε ο Witcher. “Αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει από την πρώτη μέρα είναι να του δώσουν ιβερμεκτίνη, υδροξυχλωροκίνη, πολλά στεροειδή και αντιπηκτικά. Τα D-dimer του ήταν πολύ υψηλά. Αυτό είναι τυπικό για αυτό που βλέπουμε με το COVID”.

“Αν είχε λάβει την κατάλληλη θεραπεία, δεν θα είχε πεθάνει”, πρόσθεσε ο Witcher.

Για την Peggy, η ακατάλληλη θεραπεία που έλαβε ο John συνδέθηκε με την ανεμβολίαστη κατάστασή του, μεταξύ άλλων παραγόντων.

“Ο Τζον μιλούσε για το πώς προσπαθούσαν να τον ερημώσουν”, θυμήθηκε η Πέγκι. “Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και σίγουρα ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό συνέβαινε επειδή ήταν ένας υγιής ανεμβολίαστος Αμερικανός που θα αγωνιζόταν για την οικογένειά του και θα την προστάτευε από τα πάντα”.

“Θα είμαι η φωνή του και δεν θα σταματήσω

Η Peggy δήλωσε ότι είναι πλέον έτοιμη να κινηθεί νομικά σε σχέση με τον θάνατο του συζύγου της.

“Διαπιστώσαμε ότι αντί να κυνηγάμε τα νοσοκομεία για αμέλεια, τα κυνηγάμε για εποικοδομητική απάτη και μη ενημερωμένη συναίνεση”, δήλωσε. “Πουθενά στον ιατρικό φάκελο του John δεν υπάρχουν έντυπα συναίνεσης ή οποιουδήποτε είδους συναίνεση που να δηλώνει ότι τους έδωσε την άδεια να κάνουν ό,τι έκαναν, και απολύτως δεν πήραν καμία συναίνεση από εμένα”.

Σύμφωνα με την Peggy, το επιχείρημα της εποικοδομητικής απάτης επιδιώκεται “επειδή, με το remdesivir, αναφέρεται ότι αν ένας γιατρός πρόκειται να χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο, πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια για τις παρενέργειες. Πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια για το ποσοστό επιβίωσης … Τίποτα από αυτά δεν κοινοποιήθηκε”.

Σύμφωνα με τον Witcher, “Από την εμπειρία μου, πολλοί ασθενείς εξαναγκάστηκαν. Ήταν απομονωμένοι, λυπημένοι, δεν μπορούσαν να σηκωθούν από το κρεβάτι, ήταν διασωληνωμένοι, έπαιρναν μορφίνη, τους έλεγαν “θα πεθάνεις” και δεν είχαν κανένα μέλος της οικογένειας ή αγαπημένο πρόσωπο εκεί για να τους συμβουλεύσει”. Είπε ότι “αυτά είναι τα τυπικά πράγματα που συνέβαιναν” στα νοσοκομεία και ότι αυτό “πιθανώς συνέβη” στον John.

Ωστόσο, προς το παρόν, η Peggy έχει επικεντρωθεί στο να μοιραστεί την ιστορία του συζύγου της και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα πρωτόκολλα του νοσοκομείου COVID-19, τα οποία πιστεύει ότι ευθύνονται για τη μεταχείριση που έλαβε ο σύζυγός της.

“Η προσοχή μου επικεντρώνεται απλώς στο να τιμήσω τον John και να δημοσιοποιήσω την ιστορία του, να αφυπνίσω τον κόσμο και να προσπαθήσω να αλλάξουν τα δικαιώματα των νοσοκομείων, ώστε κανείς άλλος να μη χρειαστεί να ζήσει αυτόν τον εφιάλτη”, δήλωσε η Peggy, σημειώνοντας ότι συνεργάζεται με το Ίδρυμα Ελευθερίας FormerFedsGroup.

“Κάθε φορά που μπορώ να μοιραστώ την ιστορία του John, θα την μοιραστώ”, είπε η Peggy, σημειώνοντας ότι μίλησε στο προσωπικό της Children’s Health Defense (CHD) για το λεωφορείο Vax-Unvax και πρόσφατα συμμετείχε σε διάφορες συγκεντρώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία μίλησε ο Robert F. Kennedy Jr., ο πρόεδρος της CHD σε αργία.

Η Peggy δήλωσε ότι κάνει “Οτιδήποτε μπορώ να κάνω για να γίνω η φωνή του John – δεν είναι η φωνή μου, είναι η φωνή του John – για να το βγάλω προς τα έξω και να τραβήξω την προσοχή σε αυτό … Οτιδήποτε χρειαστεί να κάνω, θα το κάνω. Θα είμαι η φωνή του και δεν θα σταματήσω”, δήλωσε.

“Δεν μπόρεσα να τον σώσω, αλλά μπορώ να ελπίζω στον Θεό να σώσω κάποιον άλλον από το να περάσει αυτό. Αυτός είναι ο στόχος μου, μαζί με την προσπάθεια να αποδοθεί δικαιοσύνη, προσπαθώντας να θέσω τους γιατρούς και τα νοσοκομεία προ των ευθυνών τους, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο”, είπε.

Η Peggy συνεργάζεται με έναν γερουσιαστή του Κάνσας για να θεσπιστεί ένα νομοσχέδιο δικαιωμάτων των ασθενών “ώστε να μην χρειαστεί να απομονωθεί καμία άλλη οικογένεια” και να μπορούν “να καθίσουν με τον γιατρό και να συζητήσουν τι είδους θεραπεία θα ήθελαν για τον αγαπημένο τους, όχι τι θέλουν η κυβέρνηση και ο γιατρός”.

Η Peggy πρόσθεσε ότι αναζητά άλλα θύματα και τις οικογένειές τους, “επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που ξέρουν ότι κάτι δεν ήταν εντάξει. Απλώς δεν ξέρουν με βεβαιότητα τι, και δεν νομίζω ότι ξέρουν πού να απευθυνθούν ή τι να πουν ή τι να κάνουν”.

Για τέτοια θύματα και τις οικογένειές τους, η Peggy είπε: “Αν το ένστικτό τους τους λέει ότι κάτι δεν ήταν σωστό, το ένστικτό τους είναι σωστό και υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να είναι εκεί για αυτούς και να τους ακούσουν και να προσπαθήσουν να τους βρουν τη βοήθεια που χρειάζονται”, είπε.

“Θέλω απλώς να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι δεν είναι τρελοί, ότι αγαπιούνται και ότι έχουν ανθρώπους εδώ έξω που θα είναι εκεί για αυτούς και θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν αυτόν τον εφιάλτη”, είπε.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*