12:43 - 20/12/2023

Τραγωδία: Ελικόπτερο του ABC Action News συντρίβεται στο Νιου Τζέρσεϊ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο πιλότος και ο φωτογράφος

Διαφημίσεις

Τραγωδία: ελικόπτερο του ABC Action News συντρίβεται στο Νιου Τζέρσεϊ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο πιλότος και ο φωτογράφος

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, συντριβή ελικοπτέρου στο Νιου Τζέρσεϊ είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας πιλότος και ένας φωτογράφος ειδήσεων του ABC Action News.

Η μοιραία συντριβή συνέβη χθες το βράδυ, όταν το πλήρωμα επέβαινε στο ελικόπτερο Chopper 6, το ελικόπτερο που συνεργάζεται με το ABC Action News. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε σε μια δασώδη περιοχή της κομητείας Burlington, αφήνοντας πολλά ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στην καταστροφική συντριβή.

Οι λεπτομέρειες γύρω από τη συντριβή παραμένουν ασαφείς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο έπεσε γύρω στις 8 το βράδυ κοντά στην οδό Quaker Bridge Atsion Road και Mullica Hill Road στην Washington Township. Το σημείο της συντριβής, που βρίσκεται βαθιά μέσα στο Wharton State Forest, δημιουργεί σημαντικές προκλήσεις για την πρόσβαση, όπως απεικονίζεται σε πλάνα που κατέγραψε ένα άλλο ειδησεογραφικό ελικόπτερο.

Ένα άλλο ειδησεογραφικό ελικόπτερο κατέγραψε πλάνα από τον τόπο της συντριβής (φωτογραφία), ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολα προσβάσιμος λόγω του ότι βρίσκεται βαθιά μέσα στο δάσος.

Η πολιτειακή αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ ανταποκρίθηκε γρήγορα για να ασφαλίσει το σημείο συντριβής, ενώ η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει ξεκινήσει έρευνα για να προσδιορίσει τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Αν και οι ταυτότητες των ατόμων που ενεπλάκησαν στη συντριβή δεν έχουν αποκαλυφθεί, ο συνεργάτης του ABC WPVI αναφέρει ότι είχαν σημαντικό ιστορικό με το σταθμό, υπηρετώντας για αρκετά χρόνια. Συνάδελφοι και συνάδελφοι ρεπόρτερ, που θρηνούν την απώλεια, εξέφρασαν συλλυπητήρια στο διαδίκτυο μόλις έγινε γνωστή η είδηση των θανάτων.

Ο Matt O’Donnell, παρουσιαστής ειδήσεων στο Action News, μετέφερε τα βαθιά του συλλυπητήρια, δηλώνοντας: “Όλοι μας στο 6abc θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους τους”. Ο δημοσιογράφος του Fox 29, Steve Keeley, εξέφρασε ομοίως τα συλλυπητήριά του στους συναδέλφους του καναλιού 6.

Το ελικόπτερο, ένα αμερικανικό Eurocopter AS-350 A-Star του 2013, φέρεται να είχε μισθωθεί από το 6abc από την U.S. Helicopters Inc. στη Βόρεια Καρολίνα. Η U.S. Helicopters Inc. έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειες που επλήγησαν από το δυστύχημα.

Το ελικόπτερο 6 διαδραμάτισε ζωτικό ρόλο για την ειδησεογραφική ομάδα, παρέχοντας πρόσβαση σε δύσκολες τοποθεσίες και βοηθώντας στην κάλυψη των ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένων των μετεωρολογικών ενημερώσεων και των εναέριων λήψεων οδικών συμβάντων. Αυτό το τραγικό γεγονός θυμίζει ένα παρόμοιο περιστατικό λίγο πριν από ένα χρόνο, όπου δύο εργαζόμενοι του WBTV στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου κατά μήκος της Interstate 77. Ο μετεωρολόγος Jason Myers και ο πιλότος Chip Tayag βρέθηκαν νεκροί μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*