10:15 - 19/12/2023

Που ενοχλησε το Hellasbook.gr , τι φοβουνται να μην συμβει ;;…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χτες βιωσα μια συμπεριφορα απο παγκοσμια εταιρια που δεν εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου , η εταιρια (τριτος προβαιντερ) που ειχα στησει το hellasbook.gr με ενημερωσε οτι εχω χρονο μεχρι της 31 Δεκεμβριου να σηκωθω και να φυγω …αλλιως η σελιδα θα πεσει !!!..

Παμε να δουμε το Ιστορικο και αν γνωριζεις λιγο απο ιντερνετ , συμβολαια και νομους υπηρεσιων θα μεινεις με το στομα ανοιχτο με το αδειασμα …για το hellasbook.gr

Μετα που ανακαλυψα οτι καποιο χερι (οχι το δικο μου ) ειχε σεταρει για πολυ καιρο το hellasbook.gr να μην αφηνει τους χρηστες του να κανουν ανακοινωσεις μιλησε με το suppport team της εταιριας για ενα αλλο θεμα που ηθελα να αλλαξω (μου το ζητησαν τα μελη ) …απο τυχη δηλαδη και μονο το hellasbook.gr θα συνεχισει να υπαρχει μιας και βρεθηκα αντιμετωπος με κατι που δεν ειχα ιδεα …και βεβαια το αδειασμα ειναι κορυφαιο , σου δινω απο κατω ολη την ιστορια-επικοινωνια …και μεταφραζω !

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Πώς μπορώ να αφαιρέσω ερωτήσεις και απαντήσεις από τη ροή τοίχου της κοινότητάς μου; Υπάρχουν ερωτήσεις που έχουν τεθεί εδώ και δύο χρόνια και είναι άσχημο για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει τη ροή να βλέπει συνέχεια το ίδιο πράγμα!!… Θα πρέπει να υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις στο δικό τους χώρο , στο δικό τους σύνδεσμο αλλά όχι στην καθημερινή ροή της σελίδας , παρακαλώ δώστε μου έναν οδηγό για το πώς να ρυθμίσω την πλατφόρμα μου με αυτόν τον τρόπο , είμαι ο διαχειριστής του hellasbook.gr , σας ευχαριστώ πολύ

Η απαντηση απο το support team της παγκοσμιας εταιριας υπηρεσιων σε κοινωνικα δικτυα ..

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Γεια σου Gonos,

Jacob εδώ, Διευθυντής Υποστήριξης Πελατών της Bettermode.

Δεν είναι δυνατή η αλλαγή της τροφοδοσίας στην κεντρική σελίδα του Tribe. Επίσης, έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας αρκετές φορές για να σας ενημερώσουμε ότι το Tribe θα κλείσει στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε η συνδρομή σας έχει ακυρωθεί. Εφόσον δεν είχαμε νέα σας, δεν έχουμε μεταφέρει την κοινότητά σας στη νέα πλατφόρμα Bettermode.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το πώς θα θέλατε να προχωρήσετε.

Με εκτίμηση,

Jacob

Μενω λιγο μακακας ..μιας και δεν εχω λαβει τιποτα απο την εταιρια και καθε μηνα αυτοματα πληρωνονται!!…Απανταω

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Έχω πληρώσει τώρα για σχεδόν τρία χρόνια και μου λέτε ότι θα με κλείσετε στην πλατφόρμα μου;…Πρέπει να μεταφέρετε και την πλατφόρμα μου γιατί σας πληρώνω κάθε μήνα ….!!!!… η ιστοσελίδα μου πρέπει να είναι συνεχώς ανοιχτή…! Περιμένω την απάντησή σας για να μου εξηγήσετε τι εννοείτε ότι δεν έχετε νέα μου … πληρώνω δεν είναι αρκετό αυτό?…δεν είμαι πελάτης?

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Δεν έχω κανένα email από το Bettermode στη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, πρώτη φορά ακούω για αυτό που μου λέτε…..

Ερχεται μια απαντηση … ας πουμε ευγενειας και προσπαθειας λυσης του προβληματος

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Γεια σου Gonos,

Λυπούμαστε που δεν είδες τα email μας σχετικά με αυτό. Η Tribe κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε επικοινωνήσαμε μαζί σας τον Σεπτέμβριο για να σας ενημερώσουμε.

Μπορώ να μεταφέρω τα μέλη και το περιεχόμενό σας στο Bettermode μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες, αλλά πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε μια κοινότητα στο Bettermode. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να το κάνετε: https://app.bettermode.com/setup-hW3M2k

Παρακαλώ επιλέξτε το πρότυπο BLANK από τη λίστα προτύπων κοινότητας, καθώς θα αναδημιουργήσω τις ομάδες και τα θέματά σας ως χώρους στο Bettermode. Παρακαλούμε να μην αγγίξετε καθόλου αυτή την κοινότητα από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί μέχρι να ολοκληρώσω τη μεταφορά. Λόγω του όγκου του περιεχομένου που έχετε, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για τη μετεγκατάσταση, γι’ αυτό παρακαλούμε να μου δώσετε τη διεύθυνση URL της κοινότητας Bettermode μόλις τη δημιουργήσετε, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω.

Ξεκιναω και κανω αυτα που μου ζητησαν (ειχα δεν ειχα χρονο η αντοχη) μιλαμε ακομα για καποια τεχνικα που δεν εχουν σημασια να μπουν εδω και περιμενω πλεον ηρεμος να μεταφερθουμε οπως ειναι το λογικο να κανει μια εταιρια που την πληρωνεις τρια χρονια και οφειλει να κανει μιας και πουλαει υπηρεσια που πληρωνεται ….και μετα δεχομαι αυτο το μηνυμα !!!!!!!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Γεια σου Gonos,

Αφού εξετάσαμε τον όγκο των δεδομένων που έχετε στην κοινότητά σας, δεν θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε την κοινότητά σας στο Bettermode. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσετε από την αρχή με τη νέα σας κοινότητα Bettermode και θα σας δώσουμε υποστηριξη στην ίδια τιμή που πληρώνετε τώρα. Πήραμε αυτή την απόφαση λόγω του χρόνου που θα χρειαζόταν για τη μετάβαση της κοινότητάς σας, κάτι που υπολόγιζα από την εξέταση των δεδομένων σας. Καθώς η Tribe κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να πραγματοποιηθεί αυτή η μετάβαση και δεν θα παρατείνουμε αυτή την ημερομηνία σε καμία περίπτωση. Επίσης, δεν υποστηρίζουμε την ελληνική γλώσσα στο Bettermode, η οποία φαίνεται να είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της κοινότητάς σας, και αυτό είναι ένας παράγοντας που συμπεριλάβαμε στη λήψη αυτής της απόφασης.

Καταλαβαίνουμε αν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε με την υπηρεσία μας και ελπίζουμε να κατανοήσετε την απόφασή μας.

Εκτιμούμε την επιχείρησή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Jacob,Διευθυντής υποστήριξης πελατών της Bettermode

Εταιρια που πουλαει υπηρεσια παγκοσμια , εταιρια που παιρνει χρηματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ …δεν υποστηριζει πλεον την Ελληνικη Γλωσσα στην νεα της πλατφορμα;;; Ενω εχει ηδη πελατη που την πληρωνει εδω και 3 χρονια ;;;;;;;;;!!!!!!!!!! Ποιος εχει εταιρια μεσα στο Ιντερνετ αυτου του βεληνεκους και δεν εχει ….την Γλωσσα μιας χωρας ετσι ξαφνικα; ..Και αν μιλησουμε για της τεχνικες δικαιολογιες δεν ειναι να γελας αλλα να πεσεις κατω απο τα γελια !!…..Απανταω λοιπον ..!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Πάρτε αντίγραφο ασφαλείας της πλατφόρμας μου και αποθηκεύστε το μέχρι να σας πω όταν το πάρω από διακομιστή σε διακομιστή, γελάω με τις δικαιολογίες σας… Μεγάλο χαχαχαχα , αν ο δικηγόρος μου διαβάσει το συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών σας είμαι αρκετά σίγουρος ότι πρόκειται να γελαει επίσης, αλλά ποιος έχει το χρόνο και το θάρρος τώρα να ξεκινήσει μια νομική μάχη κλπ ,  αποθηκεύσετε τα δεδομένα μου μέχρι να σας πω το επόμενο βήμα

Παμε τωρα να εξηγησω και θα παρακαλεσω τους γνωστες-γκουρου περι SEO και αναπτυξης μεσα στο Ιντερνετ να το βουλωσουν μιας και αν γνωριζαν πραγματικα περι αλγοριθμου στης μηχανες αναζητησης και τον τροπο να της κανεις να σε πανε στο θεο θα ηταν ολοι καρφωμενοι πρωτοι ….αλλα δεν ειναι το 99% και ειναι αλλοι επι του πρακτεου !

Αν ακολουθουσες πριν μερικα χρονια τους κανονες του Ιντερνετ , αν ειχες πολυ κειμενο , ουσιαστικη πληροφορια , λεξεις κλειδια και λινκ εμπιστοσυνης …τοτε ναι καποτε στο Ιντερνετ επαιρνες καλη θεση και νικουσες τον αναταγωνισμο , απο τοτε ομως που ξεκινησε η επιθεση της νεας ταξης πραγματων και ολα της τα εργαλεια οπως ειναι και η google εδειξαν με ποιον ειναι και τι σκοπους ειχαν απο την αρχη τα πραγματα αλλαξαν , πχ το κατοχικα νεα ενω ηταν μια απο της μεγαλυτερες σελιδες στην Ελλαδα αυτη την στιγμη ειναι σε sandow mode δηλαδη στην σκια κα εξαφανισμενη σελιδα και απο της μηχανες αναζητησης και απο τα κοινωνικα δικτυα , … κοινως με απλα λογια η επιεκψιμοτητα πλεον των σελιδων γινεται κατοπιν αποφασης της κεντρικης ομαδας ελεγχου στην πληροφορια! Μην το αναλυσω πως και τι βαριεμαι !

Υπαρχει ομως ενα κενο (προσωπικη μου αντιληψη και πειραμα που εχει πετυχει ) στον αλγοριθμο τους ..οταν ξεπερασεις τον ογκο και αυτος ο ογκος δημιουργειτε απο διαφορετικες ip …φαινομενο buzz στο ιντερνετ τοτε σιγα σιγα η σελιδα που εχει δεχθει ας πουμε μια πιεση να μην παει απο την αρχη εκει που ανηκει ..κανει μια εκρηξη και ξεπερναει τα παντα ! ..Το εχω δοκιμασει με αυτοματα μπλοκ και αλλες σελιδες στο εξωτερικο και …τους ξεσκισα !… Αυτο περιμενα να κανει αργα και σταθερα το hellasbook.gr να ξεπερασει με τον ογκο του την στημενη πιεση …που το ηθελε να παραμενει …αγνωστο και χωρις πολυ κοσμο …Γιατι;;..

Γιατι ενα Ελληνικο ελευθερο δικτυο ειναι μια τερατια δυναμη που μπορει να νικησει το κεντρικο αφηγημα και να δημιουργησει ριξη μεσα στην προπαγανδα και τον ελεγχο τους , αν δηλαδη πλησιαζαμε τωρα να κανουμε το μπαμ λογω ογκου …μας εκοψαν την φορα λεγοντας μας …ειστε με μεγαλο ογκο δεν μπορουμε να σας μεταφερουμε !!!!….. Που ειναι γελοιο και μπορει να σταθει μονο σε ενα πραγμα …κοστιζουμε πολυ σε σερβερ και ετσι ειπαν να κοψουν …αλλα δεν ισχυει μιας και χρεωναν το εξτρα σε ογκο και σερβερ …τι μενει; .. Κοφτους τωρα πλησιαζουν να κανουν το μπαμ !!>..

Απλα κατανοητα και λιτα …και μην πειτε καμια λαλακια κανεις εκτος και αν το εχετε κανει ποτε και γνωριζετε!!…

Με το πιστολι στον κροταφο λοιπον , εχω δεν εχω αντοχες , εχω δεν εχω τεχνικο ελευθερο , εχω δεν εχω χρημα , χρονο απο τα προτζεκτ (εχω δωσει αιμα να τελειωσω το σουπερ μαρκετ των ανθρωπων ) …βρισκομαι τωρα στην ευχαριστη θεση να μην κανω διακοπες χριστουγεννων και πρωτοχρονια για να φτιαξω απο την αρχη την βαση της νεας κοινοτητας μας …!

 

Αν γνωριζαμε εμεις οι Ελληνες την τεραστια δυναμη μας οταν κανουμε κατι ενωμενοι και με στοχο θα ειχαμε νικησει εδω και παρα πολλα χρονια , στην μαχη της πληροφοριας …επι της ουσιας στον Τριτο παγκοσμιο πολεμο που γινεται μεσω της πληροφοριας χανουμε οχι επειδη δεν μπορουμε να νκησουμε αλλα επειδη μας εκπαιδευσαν στον διαχωρισμο και να στο να δινουμε την δυναμη μας σε λαθος σημεια ..στον εχθρο μας !>. Ειναι επιτακτικο η Ελλαδα να εχει κοινωνικο Ελληνικο δικτυο ΕΛΕΥΘΕΡΟ σε αποψη και λογο γιατι μονο ετσι μπορουμε να νικησουμε την ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που εκανε τους συνανθρωπους μας να επιλεξουν πχ την ευθανασια τους !!…

Στηριξτε και διαμοιραστε το Hellasbook.gr , ειναι ενας απο τους μοναδικους συμμαχους που θα σας δωσει φωνη και αποψη στην εποχη του σκοτους και τους ψεμματος , το χρειαζομαστε ολοι αυτο το οπλο !

Θα κανω οτι μπορω να συνεχιζω να το στηριζω σαν εργαλειο ελευθεριας , βοηθηστε με και εσεις με το να το κανετε γνωστο και δυνατο στην Ελλαδα !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Μαλλον πρεπει να φτιαξεις δικο σου social αντι να βασιζεσαι σε αντινοηση.
    Αρκετη δουλεια δυστυχως.

  2. Γράφτους και πάμε σε παιχνίδι τάβλι με ανοιχτή συνομιλία και όλα καλά

  3. Χαράλαμπος Παπανικολάου Ελευθεριακός Πατριώτης Κοινοτισμός Ειρηνιστής 12/19/2023 @ 12:32 ΜΜ

    Σχεδόν όλες οι πολυεθνικές αλλά και εγχώριες εταιρείες τεχνολογίας πάροχοι λογισμικό κλπ έχουν ιδρυθεί με αρχικά κεφάλαια από τράπεζες και ταμεία που ελέγχουν οι Ρότσιλντ Ροκφέλερ . Και ακολουθούν και δικές τους οδηγίες ώστε να μη θίγονται τα συμφέροντα τους . Άπλα πράγματα.

  4. Χαράλαμπος Παπανικολάου Ελευθεριακός Πατριώτης ΕλευθεροΚοινοτισμός Ειρηνιστής 12/19/2023 @ 1:41 ΜΜ

    Το Εβραϊκό Έθνος οι Εβραίοι της διασποράς σε Ευρώπη Βρετανία ΗΠΑ Καναδά Αυστραλία το κράτος του Ισραήλ ραββίνοι αρχιραββινοι κυβέρνηση Ισραήλ και κυβερνήσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης πρόεδροι και Κυβέρνηση ΗΠΑ κεντρικοί τραπεζίτες διεθνείς τράπεζες πολυεθνικές πετρέλαια ηλεκτρικό ρεύμα σχεδόν όλα τα ελέγχουν οι Διεθνείς Σιωνιστές και τα οι Ιλλουμινάτι Υπερστοα υποζύγια ακόμη και ο Πούτιν και Ερντογάν Ρώσοι ολιγαρχες Τούρκοι πλούσιοι νταβατζηδες μαφιόζοι διακινητες Σαουδάραβες Κατάρ είναι συνεργάτες

  5. ΑΛΗΘΕΙΑ; 12/24/2023 @ 10:29 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΟΜΗ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;… ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;;

  6. Γιώργος 01/02/2024 @ 3:59 ΜΜ

    Το να έκαναν μια αλλαγή πλατφόρμας και η υποστήριξη των Ελληνικών να μην είναι μια από τις πρώτες προτεραιότητες τους, δεδομένου του μεγέθους μας ως αγοράς, δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο; Είναι οπωσδήποτε όλα μια τεράστια συνωμοσία;

    • Κατοχικά Νέα 01/02/2024 @ 4:04 ΜΜ

      Τα ελληνικα ανηκουν στο παγκοσμιο πακετογλωσσων στα τεχνικα θεματα , ναι το να μην εχουν ελληνικα ειναι σνωμοσια !!…γιατι δεν μπορουν να μην τα εχουν αφου ειναι μεσα στο παγκοσμιο πακετο, ειναι σαν να παραμετοποιησαν το ετοιμο πακετο γλωσσων και να αφιαρεσαν τα ελληνικα ..πραμα που δεν γινεται ..τουλαχιστον τεχνικα !..Μην το παιζεις πονηρος σε θεματα που δεν γνωριζεις !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*