18:22 - 16/12/2023

Ποιος θελει να βιωσει συνειδητο ονειρεμα ;…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οπως σας εχω ηδη ενημερωσει ξεκινησα την σελιδα radionics.gr οπου για μενα ειναι ενας τεραστιος δρομος αναζητησης εδω και πανω απο δυο χρονια ! Εξηγησα σε αρθρο μου προχθες  σε ανθρωπους που εδειξαν ενδιαφερον τις ιδοτητες της αλλα και τα πραγματα που πρεπει να προσεξουμε αν θελουμε να εχουμε θετικα αποτελεσματα !Το αρθρο ειναι αυτο για οποιον θελει να παει με την “σειρα”…

Η Πρωτη αποστολη Ραδιονικων Νομισματων εγινε σημερα απο την Radionics.gr

Τωρα , ναι υπαρχουν εκαντονταδες παραμετροι να αντιμεωτωπισεις ενα προβλημα πανω σε καθε ανθρωπο αλλα υπαρχουν και τομεις που αυτες οι παραμετροι λιγοστευουν , πχ ενας πονοκεφαλος μπορει να εχει 100δες διαφορετικους λογους υπαρξης …ενω το πεδιο των ονειρων να ειναι ενα “σημα” μακρια !

Επειδη για μενα το να αναδειχθει η ραδιονικη και να επανεξεταστει σαν επιστημη και πανω απο ολα σαν συνεπικουρικη βοηθεια (πρεπει να ειμαι ευγενικος στις λεξεις μου ) κανω συνεχως πειραματα που θα ειναι για ολους αποδεκτα και με αποτελεσματα ωστε να ξεκινησω να “φωναζω” πλεον με δυναμη οτι εδω εχουμε κατι που πρεπει να το δουμε ολοι και να ξεχασουμε τον μυθο που μας εχουν βαλει εδω και αιωνες !

Πριν τρεις μερες εφτιαξα ενα νομισμα με συχνοτητες για συνειδητο ονειρεμα ,…ελιωσα στην ταινια !!… Εχω δει 24 ωρες σηριαλ , σηκωνομαι να κατουρησω , πινω το νερακι μου μετα για να εχουν νερακι τα νεφρακια μου ..και γυρναω να συνεχισω την “ταινια”…τοσα ονειρα εχω να δω απο τοτε που ασχολουμουν ειδικα με τον ονειρικο κοσμο και εκανα εκει …αλλα πειραματα μου !

Απο την αρχη λεω στο radionics.gr δεν υποσχομαστε τιποτα , ουτε θεραπεια ,ουτε αλλαγη και ο λογος ειναι γιατι δεν γνωριζω σε ποιον θα κανει το απολυτο και σε ποιον τιποτα ..αλλα γνωριζω οτι στους δεκα θα κανει στους εξι….μεχρι ομως να λυσω τον γριφο γιατι οι τεσσερις δεν ακουνε οφειλω να λεω …οτι δεν υποσχομαι τιποτα ..για αυτο εχω και επιστροφη χρηματων 30 ημερων …προς ολους και για οποιον λογο χωρις να ρωτησω τι και γιατι !

Σε αυτα που δοκιμαζω ομως πανω μου και ανηκουν στην ομαδα που δεν εχει παραμετρους ..οπως πχ ο πονοκεφαλος ,ειμαι πολυ πιο σιγουρος για την αποτελεσματικοτητα τους …και βεβαια ο κανονας επιστροφης χρηματων ειναι παντα σε ισχυ για ολους !

Θα ξεκινησω μια περιοδο πειραματων πανω σε θεματα ανοιχτα οπως και το συνειδητο ονειρεμα ..πχ ανοιγμα τριτου ματιου κοκ ..!

Αν θες να αλλαξει ο ονειροκοσμος σου και να εχεις εναν πλουτο απο ονειρα οπου μεσα απο την διαδικασια θα μαθεις να ξυπνας μεσα τους συνειδητα τοτε κανε αγορα ενα ραδιονικο νομισμα και στειλε μου στο εμαιλ gonos.nikolaos@gmail.com οτι θες ραδιονικο για συνειδητο ονειρεμα ..! Θα εχεις συντομα την εμπειρια δικη σου και θα μας την δωσεις εδω σαν αρθρο!

Υ.Γ Μπορεις να μας ζητησεις στο εμαιλ να σου απαντησουμε για πολλα θεματα που σε προβληματιζουν !!

Stranger ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 12/17/2023 @ 4:31 ΜΜ

    Μιας που εκατσε και ωραίος συγχρονισμός και εχθες επιλέξαμε με μια φίλη να δούμε την ταινία αυτή https://tainio-mania.online/load/tainies-2023-online/silber-und-das-buch-der-traume-2023/61-1-0-34437 ειπα να την ανεβασω και δω😁

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*