21:54 - 14/12/2023

Εισαγγελεις ..ερευνηστε τα χωρις λογο ατυχηματα !!!…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυριο μπορει να ειναι ενας δικος σας ανθρωπος , το παιδι σας …οσο το αφηνεται να συμβαινει τοσο θα αυξανει !..

Ειστε στην θεση σας για να εκτελειτε ενα τεραστιο λειτουργημα για την προστασιας και την δικαιοσυνη , μεσα απο εσας θα μπορουσε να αποδειχθει ενα τεραστιο εγκλημα που συμβαινει καθημερινα !

Αν ειχαμε εναν ελευθερο σκοπευτη να χτυπα τυφλα ανθρωπους μεσα στην Πολη θα ειχαμε οργανωσει τα παντα και ολους να τον βρουν…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ εχουμε οχι εναν ελευθερο σκοπευτη αλλα πολλους που μπορουν να σκοπευουν απο αποσταση , κρυμμενοι στα μπουντρουμια τους ..και να σκοτωνουν ελληνες πολιτες !

Αν ειχε γινει μια τρομοκρατικη επιθεση με δηλητηριωδη αερια θα ψαχνατε τα παντα …τι σας κανει να πιστευετε οτι δεν εχουμε δεχθει επιθεση με οπλα αγνωστα σε εμας τα οποια σκοτωνουν καθε μερα Ελληνες ;

Ερευνηστε τα ατυχηματα ,εξεταστε τους επιζωντες , παρτε μαρτυριες απο οσους εζησαν απο το ξαφνικο και χωρις λογο ατυχημα , αυτα που ακουτε οτι πανε και κολανε σε τοιχους και σε κολωνες … ! Ρωτηστε τους αμεσα , δεν θα χασετε ουτε κονδυλια ουτε χρονο ..ειναι πολλοι οι μαρτυρες , ρωτηστε να δειτε αν εμεις μιλαμε σαν χαζοι και ειμαστε συνωμοσιολογοι , καντε την ερευνα σας επιτελους οπως οφειλετε !

Θα γινεις Ηρωας αν το κανεις , θα αποδειξεις τον πολεμο , θα δειξεις τον εχθρο και θα προετοιμασεις τους Ελληνες για αντιμετρα , για αντιδοτο , για αποκοπη σηματος !!… Αυριο στο ξαναλεω θα ειναι ενας δικος σου …ειτε στο τιμονι , ειτε επιβατης , ειτε στις κρατικες συγκοινωνιες ,ειτε σαν πεζος … μην αφησεις αλλους να πεθανουν απο τον αορατο σκοπευτη!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Χρήστος Τσιακας 12/14/2023 @ 10:25 ΜΜ

    κινδυνεύουμε όλοι μέσα στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στην Αθήνα από τους ωφελημενους του μπουρλα

  2. Τι τους λες να κάνουν τώρα βρε Νίκο;;
    Η μόνη λύση για να μπουν όλα σε κάποια τάξη, είναι να ξεκινήσουν κάποιοι που έχουν ξυπνήσει, να κάνουν υπερταχυρηθμα μαθήματα. Άλλος στα νομικά, Άλλος στα ιατρικά Άλλος στην έρευνα…και δεν ξέρω και εγώ πού αλλού!!! Να ξεκινήσουν τώρα σπουδές! Σε 2-3-4-5 χρόνια θα αναλάβουν να επεμβαίνουν εκεί που πρέπει. Αν δεν φοβούνται και έχουν το ανάστημα που επιβάλλεται να έχουν, τότε θα σωθεί κόσμος. Θα τους καθοδηγεί η λύσσα της δικαίωσης!

  3. pandora αν δε εχουμε καθημερινα στα μμε πληροφορηση και επισημανση τουλαχιστο για ενα δυωρο , μια ωρα το πρωι μια το μεσημερι δε θα αλλαξει κατι

  4. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΔΙΤΣΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ(Σ.Τ.Ε.)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ 100% ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ”.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*