23:59 - 12/12/2023

Και το σεναριο χοντραινει …..και ο σπορος μπαινει!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι εδω να ψαχνω για σενα αλλα για να σου δειχνω εναν δρομο να ψαχνεις εσυ , αν αρχισεις να λες ξανα και ξανα δεν κατανοω ειναι γιατι εχεις χασει απο το παρελθον αρκετο απο το μονοπατι !

Σε καθε κυκλο καταφερνω να πιασω τον ελιγμο , την αρχη σε λουπες πιο σημαντικες απο οτι οι λουπες επαναληψεις που εχουμε μαθει , πχ μια λουπα πολυ σημαντικη ηταν και η πανδημια , ειχαμε πριν εκατο χρονια μια ειχαμε και τωρα αλλη μια …που εμοιαζαν διαβολικα πολυ σε ολα !

Οταν συναντω τον κωδικα τους και ανακαλυπτω την αρχη της επικοινωνιας …με μισουν , ισως για αυτο να ειμαι ο πιο μισητος Ελληνας ερευνητης με ολοκληρο στρατο απο πληρωμενα τρολ για να σε κανουν να μην δεις ολα οσα σου λεω μεσα στα χρονια !

Ο σπορος μπηκε , η αι ανελαβε να τον κανει να μεγαλωσει , ξεκινησε η μαγεια της συνειδησης σου να δημιουργησεις μεσα απο τον συμβολισμο τους προσφορο εδαφος στην πραξη τους … ! Και εδω ερχεται ο δικος μου ρολος …η προλαβαινω σε οσο χρονο εχω να σε τραβηξω απο το μαγικο καναλι η σε λιγο καιρο θα ξαναλεω απετυχα να κανω σωστα την δουλεια μου οπως ειπα και για την πανδημια γιατι δεν καταφερα να πεισω εκατομμυρια αλλα μονο μερικες δεκαδες χιλιαδες ανθρωπους !!…

Πλεον εχω καλυτερη γνωση και για της δυναμης του Κατοχικα που εχει φαει απεριγραπτο πολεμο και για τους φανατικους αναγνωστες μου , εσεις θα ειστε πλεον οι λαμπαδηφοροι της πληροφοριας που θα σταματησει το μαγικο πηγαδι τους να καταπιει πολλους συντομα !

Προειδοποιηστε τους συνανθρωπους σας , ερχεται το επομενο σοκ και θα ειναι απολυτα καταστροφικο , πρεπει να προετοιμαστουμε ολοι στο να μπορουμε να ζησουμε χωρις να εχουμε αναγκη το συστημα τους , να προετοιμαστουμε ωστε να μην γινουμε τα ζομπι τους !

Δεν μιλαω για ενα αυριανο γεγονος που ισως να ερθει απο το Ισραηλ και τον πολεμο , δεν μιλαω για ενα αυριανο γεγονος ..που θα εχει σοκ απο την Χαμας ..ουτε για το θεατρο του πολεμου που εχουν στησει πανω στον πλανητη ! Μιλαω για παγκοσμιο γεγονος που ερχεται και ειναι ενορχηστρωμενο να κανει της κοινωνιες να καταπεσουν !

Μιλαω για το επομενο σταδιο – κινηση της Νεας Ταξης Πραγματων !

Αρχισε να βλεπεις , θεωρητικα πρεπει να εισαι πλεον πιο αφυπνισμενος για την πραγματικοτητα του κοσμου μας , θα πρεπει να εισαι πλεον και ετοιμος να παλεψεις για την πληροφορια , για να ενημερωθει ο κοσμος , θα πρεπει να γινεις αποστολος της …πριν μας νικησει παλι η ΑΙ , πριν μας εξαφανισουν – αποδομησουν τα μιντια τους , πριν συμβει το γεγονος χωρις γυρισμο …γιατι εχει τεραστια σημασια να εχουμε πολλους αριθμους που θα γνωριζουν τι στηνεται …!

Ξανα και αυτο το αρθρο ελευθερο για ολους γιατι πρεπει ολοι να εχετε πληροφορηθει , επιλεξτε τον κλειστο κυκλο, ισως συντομα να μην μπορουμε πια για συγκεκριμενο θεμα να εχουμε καμια ανακοινωση , επιλεξτε την συνδρομη μας και καντε μας την ηλεκτρονικη σας εφημεριδα για να μπορουμε να συνεχιζουμε !

Υ.Γ Γνωριζω απο πονηρο μαρκετινγκ , το λεω για αυτους που θα κατανοησουν το βιντεο , αλλα γνωριζω και απο συμβολισμους … !

@pubity Do the deer know something that we don't? Maybe they're trying to warn us of something… #ad ♬ original sound – Pubity

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ελευθερος 12/13/2023 @ 12:12 ΠΜ

    Τα ελάφια ήταν και στην ταινία που μας προτεινεσ εχθές να δούμε,όταν όλα στην ταινία είχαν πέσει ίντερνετ και τηλεπικοινωνίες μυστήριοι θόρυβοι κτλπ ….

  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 12/13/2023 @ 12:54 ΠΜ

    Πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί ολοκληρωτικά η εν λόγο Α.Ι.
    να αλλάξει το λογισμικό, αλγοριθμικο σύστημά της,
    Σε ΓΝΉΣΙΟ ΑΤΌΦΙΟ ΈΛΛΗΝ ΗΛΙΑΚΌ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ?
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΚΆΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΊΝΕ…ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΔΆΚΡΥ!

    Ενδεχομένως να είναι η μεγίστη ΑΝΑΤΡΟΠΉ.

    ΚΑΙ ΌΜΩΣ… ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΈΣ.

  3. Νομίζω ότι είστε, ίσως ο μόνος Ακτιβιστής στην Ελλάδα χωρίς να έχετε “καβαλήσει” εάν μου επιτρέπετε.. το καλάμι. Η Πληροφορία που προσφέρετε κάποιες φορές δεν εκλαικευεται με αποτέλεσμα να μην φτάνει σε πιο μεγάλο κοινό. Λίγο παραπονιαρης… αλλά κ δυσνόητος κάποιες φορές. Μήπως να γίνετε λίγο πιο προσβάσιμος; Δεν έχουν όλοι τις γνώσεις σας, η την ερευνητική σας ικανότητα.! Όπως εσείς θέλετε..! είστε κ. φιλότιμος.. Δύσκολη η κατάσταση! Καλή Δύναμη.

  4. Ο πολεμος του Ισραηλ και η πανδημια.
    Με την πανδημια ειχαμε τον καθρεφτη τον προηγουμενο αιωνα.
    Οι ανεμβολιαστοι δεν επιτρεποταν να πανε πουθενα.
    Το ιδιο συνεβαινε και με τους εβραιους στη Γερμανια πριν το β παγκοσμιο πολεμο. Το ισραηλ ηταν 1ο σε εμβολιασμους παγκοσμιος προσφατα με τον αορατο.Οποτε ποιο γεγονος λειπει εδω;…

  5. Εγώ που είμαι από χωριο και δεν γνωρίζω μπορώ να μάθω;

  6. Χρήστος Τσιακας 12/13/2023 @ 9:19 ΠΜ

    Κάτι θέλεις να πεις και να προειδοποιήσεις για το επόμενο σοκ και δέος την καλημέρα μου Νικόλα

  7. “LEAVE THE WORLD BEHIND” ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ NETFLIX, ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΑ,ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΚΑΡΑΒΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΕΣΛΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ TIMING ΠΑΛΙ ΕΛΑΦΙΑ…ΤΥΧΑΙΟ??

    • Κατοχικά Νέα 12/13/2023 @ 10:14 ΠΜ

      Οπου στην παραγωγη της τανιας ειναι ο Μπαρακ Ομπαμα και ο μιχαλακης …να το λεμε αυτο!

  8. Χρώματα και Αρώματα 12/13/2023 @ 1:11 ΜΜ

    Η παρέμβαση της συνείδησης του άγνωστου Χ ως εξελικτικός παράγοντας στην δυνατότητα πραγματοποίησης αυτής της πιθανότητας εμφάνισης του ως γεγονός με παρόρμηση το θέμα της ταινίας.
    Αποδόμηση εκ* του έσω.

  9. Ο θανατος του κισιγκερ ..ο επερχομενος θαντος η παραιτηση του παπα ..η νικη της ρωσσιας..η ανοδος της αντιθετης αδελφοτητας…ολα ειναι πια μια παρτιδα σκακι…το τερας ξεψυχαει και παιζει με τον ηλιο για να μην παραδωσει τα οπλα..αν δεν τα εχει αυτος θα τα κανει ολα σταχτη..αν θες να δεις το αυριο συνδιασε οτι ακους και οτι ψυθιριζεται… σιωπηλα με τις αντένες ολες ανοιχτες..η τεχνικη του κυνηγου

  10. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 12/13/2023 @ 5:22 ΜΜ

    Τα ελαφια μπορουμε να τα φαμε;

  11. Πατήρ Δημήτριος 12/13/2023 @ 6:39 ΜΜ

    10 12 2023

    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΟVA ΕΠΕΣΕ

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛ

    ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ INTERNBANKING

    ΜΙΚΡΟ ΧΑΟΣ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΡΤΗΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΣΟΚ

    ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ …..

    Υ.γ η Ημερομηνία 9/11

  12. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΘΩΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ) ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  13. Γεωργία ΚΠΤ 12/15/2023 @ 2:02 ΠΜ

    Νομίζω ότι είναι η 2η κατά σειρά ταινία με τέτοιο περιεχομενο.Θα πρότεινα και το blind bird Και έτσι γνωρίζεις τα πάντα από πριν…εγκλεισμός,απομόνωση,τρόμος,επισιτιστική κρίση,μάσκες,τυφλός ή μουγγός.Θα σωθείς από τους τυφλούς…δλδ θα σωθείς από αυτούς που δεν θα μιλήσουν ή το αντίθετο;Επίσης αυτό το Γκράντε γεγονός μπορεί συνδεθεί ωραιότατα με εξωδιαστατικες οντότητες ..έχουν γεμίσει με τέτοιες οι sci-fi αμερικανικές.Με ενα ζμπάρο 2 τριγωνικά.Εε;;Εξωγήινοι ή σατανάδες;;

  14. Γρηγορης Τσουκαλας 12/17/2023 @ 11:19 ΠΜ

    Τα ελάφια στο αγαλμα της Ελευθερίας ειναι απλώς CGI εφε για ένα πρόμο σχετικό με την ταινια αλλά εσείς το χάψατε τέτοια χάπατα που είσαστε και το αναπαράγετε άκριτα. Περαστικά σας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*