Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:31 - 12/12/2023

Πανευρωπαϊκό Αστρολογικό Συνέδριο διοργανώνει η Ελλάδα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μη βιαστείτε όμως να πείτε “σπουδαία τα λάχανα”! Αν οι λέξεις “αστρολογία” και “αστρολόγος” σας φέρνουν συνειρμικά στο μυαλό εικόνες κάποιων αμφιβόλου καλλιέργειας κυριών των πρωϊνών τηλεοπτικών μαγκαζίνο, τότε καμία σχέση αυτές οι κυρίες (και γενικά το “κύκλωμα” που ελέγχει την αστρολογία στην Ελλάδα) με το συγκεκριμένο Συνέδριο και τους ομιλητές του!

Για του λόγου το αληθές, αν βάλετε στο ψαχτήρι του google μια πρόταση του τύπου “πανευρωπαϊκό αστρολογικό συνέδριο” δεν θα σας βγάλει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχετική δημοσίευση – παρεκτός ίσως από μια – δυο δικές μου. Και δεν είναι ότι οι γνωστοί στο ευρύ κοινό αστρολόγοι δεν το γνωρίζουν αυτό το σημαντικότατο για τα δεδομένα της Ελλάδας Αστρολογικό Συνέδριο. Το γνωρίζουν πολύ καλά! Απλά έχουν επιλέξει – κατά την προσφιλή τους συνήθεια – να το αποσιωπήσουν σκόπιμα!

Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό; Γιατί 1) δεν το ελέγχουν αυτοί/ές το συγκεκριμένο συνέδριο και 2) φοβούνται ότι αν το Ελληνικό κοινό έρθει σε επαφή και γνωρίσει πραγματικά αξιόλογους αστρολόγους θα κόψει επαφή μαζί τους και έτσι θα χάσουν την “πίτα” που τόσα χρόνια μοιράζονται μεταξύ τους, αποκλείοντας κάθε άξιο Έλληνα Αστρολόγο!

Η “θεματική” του συγκεκριμένου Πέμπτου Πανευρωπαϊκού Αστρολογικού Συνεδρίου (που είναι διαδικτυακό, έχει τριήμερη διάρκεια και ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου) είναι:  “από τους Πυλώνες της Παράδοσης στην Πρωτοποριακή Έρευνα”! Συμμετέχουν σε αυτό κορυφαίοι Αστρολόγοι από όλη την Ευρώπη (Άγγλοι, Αυστριακοί, Ιταλοί, Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Έλληνες κ.λ.π.). Σχεδόν όλοι οι ομιλητές διαθέτουν κάποιον πανεπιστημιακό τίτλο (είναι Φυσικοί, Μαθηματικοί, Φιλόσοφοι, Φιλόλογοι, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι κ.λ.π.)! Τα θέματα των ομιλιών τους είναι άκρως ενδιαφέροντα!

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι τα αγγλικά. Προσωπικά, σκεφτόμουν να δημιουργήσω ένα επιτελείο ειδικών μεταφραστών, που θα μετέφραζαν όλες τις ομιλίες στα Ελληνικά για να επωφεληθεί το κοινό της χώρας μας, αλλά συνειδητοποίησα στην πορεία ότι το ενδιαφέρον του Ελληνικού κοινού για αυτό το Συνέδριο είναι σχεδόν μηδαμινό, λόγω ακριβώς της έντεχνης αποσιώπησης του από το κύκλωμα που ελέγχει την Ελληνική αστρολογία! Αν όμως η δημοσίευση αυτή των “Κατοχικών Νέων” πυροδοτήσει ενδιαφέρον στο Ελληνικό κοινό, τότε θα μεταφράσουμε στα Ελληνικά τις ομιλίες του Συνεδρίου!

Για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το Συνέδριο μπείτε στο Facebook και γράψτε στο “ψαχτήρι” του “5ο Ευρωπαϊκό Αστρολογικό Συνέδριο”. Διαφορετικά, στείλτε E-mail στο astrologhia@yahoo.com

Θωμάς Γαζής



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ThomasGazis
An Astrologer, speaker, writer who loves philosophy, history, psychology

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*