Σήμερα το μενού είχε μοσχάρι λεμονατο με ρύζι και κοτοσαλατα…
Θα τα πάρω απ την αρχή και θα πω ότι από τον τροπο συσκευασίας και το βακουμαρισμα φαίνεται ο επαγγελματισμος…το μοσχάρι ήταν απίθανο,ελιωνε λες και είχε βγει μόλις απ την κατσαρόλα,πολυ νόστιμο και σωστό στο αλάτι.Στο ρύζι είμαι απαιτητικός αλλά και εδώ ήταν τέλειο σωστά βρασμένο ούτε λαπαδιασμενο ούτε στεγνό λες και το τρως σε ένα εστιατόριο…
Ποσότητα υπερικανοποιητικη μισο κιλό φαγητό για την ακρίβεια και αν το δεις και από άλλη οπτική θα ξαναπροτιμουσα να το φάω από το να φάω 2πιτογυρα απ έξω και σίγουρα στη και από άποψη καλύτερης διατροφής και από οικονομικής άποψης αφού τα 2πιτογυρα πλέον κάνουν 8-8.50 ευρώ…
Πάμε στη κοτοσαλατα και θα ξεκινήσω πάλι από την επαγγελματική συσκευασία μιας και έχω εργαστεί σε πολύ γνωστο αμερικανικό εστιατόριο με ψηλά standards και θα πω ξανά ότι μου άρεσε πολύ το βακουμ και το ότι το ντρεσινκ ήταν σε ξεχωριστό κυπελάκι…
Το μαρούλι ολόφρεσκο για την ακρίβεια πιο φρέσκο απ αυτό που έχω στο ψυγείο μου και το πήρα χθες …πολυ νόστιμη σαλάτα με τι ντρεσινκ να δένει άψογα με μαρούλι κρουτον κοτα και παρμεζάνα…
Η ποσότητα της σαλάτας υπερικανοποιητικη και για δύο άτομα να πω αν θέλουν να τη βάλουν στη μέση…το ντρεσινκ ακριβώς όσο έπρεπε για την σαλάτα..Θα ήθελα παραπάνω καλαμπόκι μιας και ηταν ελαχιστο και λίγο παραπάνω κοτόπουλο και ας ήταν και λίγο μεγαλύτερο το κοστος…
Κλείνοντας να πω ότι θα τα επέλεγα ξανά τα συγκεκριμένα γεύματα και οτι ήταν καλύτερα από σπιτικά !!!
Θα επανέλθω με feedback για την πίτσα που μόλις έβαλα να γίνεται
Αλεξανδρος Παπαργυριου
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice