17:40 - 09/12/2023

Μην ακους παιδι μου της Σειρηνες!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μην ξεχνας οτι ο δικος μου κοσμος ειναι γεματος απο εχθρους , απο ανθρωπους που δεν θελου να γινουν τα πραγματα οπως πρεπει , απο αυτους που τρεμουν τον τροπο που μπορει ο Ελληνας να ενωθει !

Ειναι διπλα σου ολοι αυτοι , παιρνουν μεροκαματο να αποδομουν με λασπη και ψεμα , το κανουν με ζηλο γιατι μισουν την Ελλαδα και τους Ελληνες !

Μην ακους παιδι μου της Σειρηνες!!!

Οτι υποσχεθηκα θα γινει η θα προσπαθω μεχρι να πεθανω ! Μην τους αφηνεις να σε παρασυρουν στην επιφανεια , εκει σε θελουν για να μην μπορεις να σκεφτεις , για να σε νικησουν κανοντας σε να πιστευεις σε εναν ανυπαρκτο ψευτικο κοσμο !

Θυμησου ομως οτι ειναι πολεμος , πολεμος πανω στην πληροφορια και στις ενεργειες , πολεμος πανω στην ψυχη , …και αυτο μου δινει το δικαιωμα να διαλεγω την αμυνα με το δικο μου τροπο !

Οτι υποσχεθηκαμε θα γινει με τον τροπο που πρεπει …!…Στο δικο μας πεδιο και στον δικο μας χρονο .!

Stranger ,…

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γειά σας. Θα είναι όλα τόσο τακτοποιημενα κ όμορφα όσο στις φώτο? Πάρα τη δύσκολη είδηση, τα τελευταία χρόνια δώσατε στους ανθρώπους μια διέξοδο από τη Σκλαβιά.Δεν υπάρχουν διέξοδοι Stranger. Συνεχίστε όσο μπορείτε… Να μας βάλετε σ ένα δρόμο επιβίωσης. Δεν το χουμε κ όλοι.! Αν κ δεν είναι απλο.. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*