09:07 - 08/12/2023

Ξεφτίλα!!Οι ηλ.εφημερίδες της Τουρκίας μας τρολλάρουν για την υπόκλιση Γεραπετρίτη!

Διαφημίσεις

Φαίνεται πως κάποιοι,μετα απο το 41% του ελληνικου λαού,”βγάζουν” προς τα έξω πλέον τον πραγματικό τους εαυτό..

Επειδή εφημερίδα στην Τουρκία δεν είναι μόνο η
Hürriyet,αλλά όπως καταλαβαινετε σε έναν πληθυσμό 85 εκατομμυρίων,υπάρχουν εκατοντάδες ηλ.εφημερίδες με μεγάλη απήχηση,ψάξαμε και βρήκαμε τι λένε στην Τουρκία για την υπόκλιση Γεραπετρίτη!Το θέμα “παιζει” παντού και στα social media αλλά και στον τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό μιλούν για την υπόκλιση…

Η υπόκλιση έγινε για τον Τούρκο Πρόεδρο γράφουν τα περισσότερα μέσα.

ONEDIO

Η onedio.com έχει ανεβάσει φωτογραφία με τον Γεραπετρίτη να υποκλίνεται ενώ την ίδια στιγμή ο Ερντογάν του λέει “Μικρέ,ανέβασε μου τις βαλίτσες”.Πιο κάτω γράφει :

“Ο Έλληνας υπουργός, ο οποίος υποκλίθηκε και χαιρέτησε κατά την είσοδο του Προέδρου Ερντογάν, δέχθηκε κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..”

Yeni Safak

Η ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής σε εμάς Yeni Safak  γράφει :

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πήγε στην Ελλάδα για να έχει διάφορες επαφές, συναντήθηκε αρχικά με τον Έλληνα ομόλογό του. Ο τρόπος με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης χαιρέτησε τον Ερντογάν πριν από τη συνάντηση προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις στη χώρα. Ως «πλήρης υποταγή στον Ερντογάν» ερμηνεύτηκε στα ελληνικά ΜΜΕ ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού στον Ερντογάν, σκύβοντας το κεφάλι..

Ενώ η TGRT HABER γράφει :

“Ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού στον Πρόεδρο Ερντογάν προκάλεσε σύγχυση στη χώρα! “

Και συνεχίζει παρακάτω :

ΤΟN ΛΙΝΤΣΑΡΑΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η καθοριστική στιγμή της επίσκεψης ήταν όταν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υποκλίθηκε στον Ερντογάν .

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν υπερβολική τη χειρονομία του Γιώργου Γεραπετρίτη όταν χαιρετούσε τον Ερντογάν στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου και τον επέκριναν δριμύτατα.

Οι σύμβουλοι του Γεραπετρίτη υποστήριξαν ότι η κριτική ήταν άδικη, λέγοντας ότι αυτός ο χαιρετισμός έγινε για τον δικό τους Πρόεδρο.

Η Turkiyegazetesi έχει τίτλο “Ο Έλληνας υπουργός υποκλίθηκε στον Ερντογάν και προκάλεσε χάος! “,ενώ έχει βάλει τον κ.Γεραπετρίτη μέσα σε κόκκινο κύκλο την στιγμή που υποκλίνεται στον …Σουλτάνο!!

Yenidevir
Η Yenidevir έχει σαν τίτλο “Ο Έλληνας υπουργός υποκλίθηκε στον Πρόεδρο Ερντογάν! Η χώρα είναι μπερδεμένη..”
 
Και συνεχίζει..

Ένα ενδιαφέρον γεγονός σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο Έλληνας υπουργός, που υποκλίθηκε στον Ερντογάν στην τελετή υποδοχής, βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιδράσεων της ελληνικής κοινής γνώμης. . Ενώ ήρθαν στο προσκήνιο τα σχόλια ότι η κίνηση του υπουργού ήταν διπλωματική ευγένεια, υπήρξαν και εκείνοι που επέκριναν την κίνηση.

Haberler

Η Haberler γράφει σαν τίτλο :
“Η υπόκλιση του Έλληνα υπουργού στον Πρόεδρο Ερντογάν προκάλεσε σύγχυση στη χώρα…”
Ενώ φυσικά σχεδόν παντού υπάρχει και το βίντεο με την υπόκλιση..
newspull.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. με απολυτη δουλοπρέπεια γαμότο αυτό τρελαίνει!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*