11:46 - 06/12/2023

Λούπα εν τη γένεση της;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χτες Ταϊλάνδη σήμερα Φιλιππίνες, 14 και 17 άτομα αντίστοιχα.

Σε μία εποχή προ τις προσπάθειας συγκομιδής της ανθρωπότητας θα ήταν μία ξεκάθαρη εκκίνηση λούπας.

Στη σημερινή όμως εποχή υπάρχει στην εξίσωση ένας παράγοντας που δεν έχει ακόμα προσμετρηθεί σωστά και αυτός είναι ο παράγοντας της ξαφνικητιδας.

Αν ήμασταν πριν την πλανδημία τώρα θα γράφαμε ότι δεν θέλουμε να δούμε στην επόμενη φάση τρένο ή αεροπλάνο…

Αλλά δυστυχώς είμαστε στο μετά του σχεδίου να γονατίσει η ανθρωπότητα και έτσι η φάση του τρένου έχει περισσότερες στατιστικές προϋποθέσεις να συμβεί μιας και γνωρίζουμε ότι υπάρχει κρυφή ομάδα παγκόσμια που χτυπάει τα τρένα.

Έχει δυσκολέψει Λοιπόν πλέον η ξεκάθαρη γλώσσα του πεδιου φρόντιζε στο παρελθόν να μας προειδοποιήσει για γεγονότα που έρχονται.

Έχουν βάλει δηλαδή το χεράκι τους μέσα σε αυτόν τον κώδικα με επιβαλλόμενες πρακτικές και σχεδιασμούς ώστε να μην γνωρίζεις αν κάτι είναι εξελιγμένο από τη συγχρονικότητα της φύσης και της τυχαιότητας η εάν κάποιοι γαργαλάνε με το χεράκι τους τα αποτελέσματα.

Φαίνεται να έχει όρεξη ο μαύρος Αν πρόκειται για τυχαιότητα… Και θα πρέπει να ψάξουμε μέσα στα κοιτάπια μας από ςρευνες τον καθρέφτη τον γεωγραφικό που αυτές οι χώρες στο παρελθόν έχουν δείξει.

Ναι σαν βελονισμός φαίνεται ότι κάτι που χτυπάει σε μία γεωγραφική περιοχή έχει την αντίδραση της σε μία άλλη…. Δράση-αντίδραση και το μέσον η γη σα ζωντανός οργανισμός..

Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή αν θυμάμαι σωστά για το πού βαράει η Φιλιππίνες μετά… Ίσως κάδρο από το βελονισμό στις φιλιππίνες… Το τετράγωνο επηρεασμού πάνω στη γη να έχει μέσα και λίγο από Ελλάδα..

Αλλά πια δεν είναι όπως παλιά, παλιά γράφαμε κάτι και λέγαμε 1 2 3 και ερχόταν… Τώρα μέσα στον κώδικα έχουν μπει πολλοι μαύροι που κάνουν στημένη δουλειά.

Αναμενόμενο αυτό και ίσως να ναι και μία απ τις μεγαλύτερες αποδείξεις ότι οι άνθρωπότητα πλέον βρίσκεται σε πόλεμο…. Όχι με ανύπαρκτο η αόρατο εχθρό… Έναν εχθρό καλά καμουφλαρισμένο που κυκλοφορεί ανάμεσά μας

Θα επιμεινουμε στην διαδικασια την γνωστη , δεν θελουμε να δουμε πλεον απωλεια ενεργειας σε τραινο-αεροπλανο γιατι τοτε θα γνωριζουμε οτι εχει ξεκινησει η λουπα και αυξανει σε ορεξη και στοχο ..!

Stranger

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Πάει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου σχόλιο.

    Πανσέληνος 27 Δεκεμβρίου 2023 – Ψυχρή Πανσέληνος ή Πανσέληνος της Μεγάλης Νύχτας

    2+7+1+2+2+0+2+3=19

    Το μικρο μας δειγμα για αλλη μια φορα πλην ολων τον αλλων …

    https://ct.gr/wp-content/uploads/2023/02/1920%CE%B51080-1-1160×653.jpg

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*