20:46 - 02/12/2023

Νεαρός τενίστας καταρρέει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε μια τρομακτική σκηνή

Διαφημίσεις

Πλάνα δείχνουν τη στιγμή που η σπουδαία τενίστρια Alicia Molik αποσπάστηκε από μια συνέντευξη Τύπου για να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι που κατέρρευσε απροσδόκητα στο γήπεδο πίσω της.

Το πρώην νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης και δύο φορές πρωταθλήτρια του διπλού σε γκραν σλαμ ανακοινώθηκε ως η νέα διευθύντρια του τουρνουά Adelaide International την Πέμπτη.

Αλλά η τηλεοπτική της εμφάνιση για την αποκάλυψη της νέας της δουλειάς δεν εμπόδισε την Αυστραλή να αναλάβει δράση όταν προέκυψε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό.

Η Molik άκουγε την ερώτηση ενός δημοσιογράφου όταν ένας θόρυβος από το γήπεδο πίσω της ξέσπασε, κάνοντας αρκετούς ανθρώπους στην εκδήλωση να γυρίσουν.

Η 42χρονη δεν δίστασε όταν συνειδητοποίησε τι προκάλεσε τον ήχο – ένας νεαρός παίκτης που είχε καταρρεύσει στο κέντρο του γηπέδου και βρισκόταν, φαινομενικά χωρίς ανταπόκριση, στο έδαφος.

H Molik έτρεξε προς το κορίτσι, που ονομαζόταν Jasmine, και της παρείχε τις βασικές πρώτες βοήθειες, γυρίζοντάς την στο πλάι για να καθαρίσει τον αεραγωγό της.

Κάθισε με την έφηβη μέχρι να φτάσουν οι νοσοκόμοι για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η Jasmine έπαιζε τένις για δύο ώρες πριν καταρρεύσει στο γήπεδο, σύμφωνα με την Adelaide Advertiser.

 

Τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Η πτώση της Jasmine ήρθε αφού η Molik δήλωσε ότι ήθελε να προσφέρει στην κοινότητα τένις της Αδελαΐδας στο νέο της ρόλο.

Η συναυλία φέρνει τη Molik πίσω στην πατρίδα της, τη Νότια Αυστραλία, μετά από 10 χρόνια αρχηγίας της ομάδας Billie Jean King Cup, η οποία εκπροσωπεί την Αυστραλία στο διεθνές γυναικείο τένις.

“Το τένις είναι μέρος του καθημερινού μου DNA και το να έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε μια διοργάνωση τένις παγκόσμιας κλάσης στην πόλη όπου μεγάλωσα είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό”, ανέφερε σε δήλωσή της.

“Αυτή είναι μια ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στην κοινότητα που με στήριξε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στο γήπεδο και ακόμα και σήμερα”.

Εν τω μεταξύ, η Molik δήλωσε σίγουρη ότι αφήνει την ομάδα του Billie Jean King Cup σε μια εξαιρετική θέση.

“Το γυναικείο τένις στην Αυστραλία ήταν, από την άποψη της ομάδας, σε πραγματικά ισχυρή θέση”, δήλωσε μετά τον τελικό πριν από δύο εβδομάδες.

“Τα τελευταία 10 χρόνια, περάσαμε από το Νο. 4 στον κόσμο με τη Sam Stosur στο Νο. 1 στο μονό με την Ash Barty, η οποία ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την καριέρα της επί των ημερών μου.

“Τώρα έχουμε άλλο ένα Νο. 1 (στα διπλά) με την Storm Hunter, και η Ellen (Perez) έχει φτάσει επίσης σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της καριέρας της στα διπλά (στο Νο. 17 του κόσμου). Είναι σε ένα απίστευτα υγιές σημείο”.

Η σταρ δήλωσε ότι έχει μεγάλες ελπίδες για τις νεαρές Αυστραλές παίκτριες που ανεβαίνουν από την ιεραρχία.”Τα επόμενα χρόνια, αισθάνομαι ότι θα έχουμε πολύ περισσότερους από τους junior παίκτες μας στην ομάδα των ανώτερων, επειδή έχουμε μερικά πραγματικά σπουδαία νεαρά ταλέντα στο αυστραλιανό τένις”, δήλωσε η Molik.

“Νομίζω ότι βρίσκονται σε μια θαυμάσια θέση, αλλά δεν νομίζω ότι με χρειάζονται πια. Δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Θα εξακολουθήσω να είμαι μεγάλος υποστηρικτής αυτών των γυναικών, γιατί είναι γνήσιες. Είναι πολύ καλές μου φίλες και ανυπομονώ να δω τι τους περιμένει”.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*