22:52 - 27/11/2023

Τι αλλο θα δουν τα ματακια μου ..τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μου !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισω οτι δεν θα πρεπει να με απασχολει το δουλεμα που τρωει ο Ελληνας πολιτης !

Απο την αλλη μου σβουριζει το κεφαλι οταν το δουλεμα ειναι τοοοοσοοοοο στημενο …τοοοοσσοοο ηλιθιο …τοσοοοο σε στυλ εμβολιου !

Ειδα τον γνωστο τηλεπαρουσαστη που ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει , αυτον που εμφανιζεται παντου οταν πρεπει σαν τον φαντομα , αυτον που κανει τσουπ και βρισκεται μεσα σε υποβρυχεια κοκ ..!

Το θεμα το Temu …καταρχας θα επρεπε καθε λογικος ανθρωπος μετα απο ολα οσα εχουν γινει μολις δουν το συγκεκριμενο τυπο να προσπαθει να χτυπησει μια εταιρια να πονηρευτουν και να κανουν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που βγηκε να πουλησει …γιατι και ο φοβος προιον ειναι και η απομακρυνση πελατων απο καπου ..προιον ειναι …γιατι παντα υπαρχει καποιος θιγμενος που μπορει να δωσει κανα μυριο για να σταματησει ο Ελληνας να πηγαινει στην πηγη …και να συνεχιζει σαν ζωαδι να πληρωνει επι δεκα στα μαγαζια του !…

Εμαθα λοιπον σημερα και εμεινα σαν χανος οτι το αφφιλιατε λινκ και προωθηση του ειναι το ιδιο και το αυτο με το Predator , εμαθα οτι η διαφημιση retargeting που χρησιμοποιει ολο το ιντερνετ ..ειναι παρακολουθηση του κινητου !!!….. Στην εποχη κυβερνησης μητσοτακη εμαθα οτι ενα app μπορει να γνωριζει αν θες ενα προιον  η ενα αλλο … λες και ολα τα αλλα app και πλατφορμες δεν το γνωριζουν !! Λες και ειναι τωρα το φαινομενο να μιλας με εναν φιλο και να δεις αμεσως την διαφιμηση στο facebook να στα σκαει στα μουτρα !

Για να τα μαθω αυτα τα φοβερα ειχε ερθει ειδικος επι του θεματος που ειπε ξεκαθαρα ..αν εχεις το Temu στο κινητο σου τελος …δεν εχεις καμια ασφαλεια , ανωνυμια και λοιπα …ολα αυτα χωρις να δειξουν πως αυτο μπορει να γινει …ολα αυτα με το στυλ στην αρχη ερωτηματων αλλα στο τελος χωρις καμια αποδειξη μεσα απο διαστρεβλωμενες εννοιες τελειως  (επιφανεια πληροφοριας και καμιτσικη ) οι συγκεκριμενοι κυριοι προσπαθησαν να σωσουν τον Ελληνα καταναλωτη απο το χαος …και ειμαι σιγουρος οτι το προσπαθησαν μεσα απο την καλη τους την καρδια (τωρα ψεμα -διαστρεβλωση -προπαγανδα και καλη καρδια;;) χωρις κανενα προσωπικο οφελος !!..

Ειπαν ακομα οτι το temu σε παρακολουθει που πας , τι κανεις ; πως το κανεις ;…γιατι λεει σου ζηταει προσβαση!!..Ωπ και η Google μου ζηταει προσβαση ..και αυτη κανει τα ιδια; Και το facebook μου ζηταει προσβαση ,..και αυτη τα ιδια …μα ολα μου ζητανε προσβαση ..εκατομμυρια app προσβαση ζητανε ..ολα κανουν τα ιδια επειδη ζητανε προσβαση;…πωπω σε τι κοσμο ζουμε !!…

Πουλανε λενε τα δεδομενα μου σε εταιριες …μα εμενα με παιρνουν κατι γαμω εταιριες χρονια τωρα πριν το temu …ποιος τους τα δωσε …ο ζουκυ η γκοογλε?…ο ζουκυ εχει δικαστηριο για το θεμα δεδομενων…αλλα οχι ο ζουκυ ειναι του αφηγματος μας !!>..

Μια μαχη τρισεκατομμυριων για την κυριαρχια της ηλεκτρονικης αγορας ,  ενα εργο βιομηχανικης κατασκοπειας …και μας μιλουν για δεδομενα ποιοι ;.. Αυτοι που ελεγαν περαστε κοσμε να το μπουμπουνησετε; …θα μαθουμε ποτε της λιστες συνεργατων αφφιλιατε της φιζερ; Θα μαθουμε ποσο πηγαινε το κεφαλι παραμπομπης;..Μπαααα!… Αλλα σημερα μαθαμε οτι η παραμπομπη προς αγορα η πωληση ειναι σαν να χρησιμοποιεις το πρεταντορ!!… Δεν παει πιο κατω ειλικρινα σας το λεω…η βλακεια !…

Ααα ξεχασα στο ρεπορταζ του φοβου πεταξαν και το ψυχολογικο οτι δουλευουν ατελειωτες ωρες οι εργατες της Temu και πληρωνονται πολυ λιγα ..ο στηνω την επιχειρηση ξυλο στο Temu δηλαδη ειπε βαλτε και αυτο να πιασουμε τους ψυχοπονιαρηδες …αυτους που θα πουν α ετσι δεν αγοραζω απο εκει με το κινητο μου …τον τοσο χιλιαδων που βγηκε απο εργοστασιο που δουλευουν παιδια και πεθαινουν πανω σε αυτη την δουλεια…αλλα εμενα τι με νοιαζει ειναι η καλυτερη μαρκα κινητου!!

Εν πασει , οποιος εχει λιγο μυαλουδακι και λιγο γνωση βλεπωντας αυτο το σοου νομιζω εγινε πλεον πιο φανατικος πελατης της Temu , οι υπολοιποι που θα τραβηξουν για αλλη μια φορα τον δρομο της προπαγανδας και της επιφανειας πληροφοριας μπορειτε να φοβηθειτε ….για ολα οσα ετσι συμβαινουν σε οτι κανετε μεσα στο ιντερνετ…αλλα εσεις να φοβηθειτε το temu συγκεκριμενα και να αγοραζετε τα προιοντα σας απο το γατονι με της μεγαλες αποθηκες σε τριπλασια και πενταπλασια τιμη !…Ετσι ειναι η ζωη στο κατω κατω … η πληροφορια ειναι ο βασιλιας η γνωριζεις να την διαχειριστεις η οχι …ο πολεμος παντα στηριζεται στην παραπλανηση !

Εδω το ομορφο αφφιλιατε λινκ μου για να κερδισεις 100 ευρω κουπονι https://temu.to/m/u00gztprk4h μπορει αν θελει το χερακι σου να αρχισει να τρεμει τωρα γιατι μπορει να ειναι το πρεντατορ απο πισω …παρε το ρισκο σου τι να σου πω πφφφφφρφ!! και εδω ο κωδικος για εκπτωσουλα apl28297

Και να θυμαστε κατι ετσι για το τελος ..50 εκατομμυρια χρηστες ηταν μαλακες ,δεν γνωριζαν τι εκαναν , κανεις δεν ειχε γνωσεις ιντερνετ ,πληροφορικης και λοιπα …για να ερθει τωρα ο εισαγγελατος με τον συνεργατη του σαν τον Μπατμαν και τον βοηθο του ενα πραγμα να σας σωσει και να κανει …τα 50 εκατομμυρια χρηστες να δηλωσουν …ειμασταν ολοι μαλακες μονο εσυ ειχες τον νου σε ευχαριστουμε !

Ουτε συνωμοσιολογος να τανε …!!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 11/28/2023 @ 6:56 ΠΜ

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΓΝΟΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ ΠΑΛΙ

  2. Βασίλης 11/28/2023 @ 7:16 ΠΜ

    Πληρώνει καλά το Σκρούτζ γιατί όπως είπες είναι πολλά τα εκατομμύρια!

    Γνωστοί μου που έχουν μαγαζιά στο Σκρουτζ εκεί να δεις δικτατορία και απειλές. Φαντάσου τι θα συμβαίνει στα πιο μεγάλα σαλόνια

  3. κριμα σ’αυτους που τον ακουν…εστω και για πλακα

  4. Και στον.. “τι πιο σύνηθες άλλωστε”;.
    Και εις Ανώτερα Stranger!! * Τυχαιο;Τυχαίο. Σ αυτό το κόσμο και να θες ν Αγιάσεις και δε σ αφήνουν… Καλημέρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*