11:06 - 16/11/2023

«Mυστική συμφωνία Κίνας-ΗΠΑ;»! Τι λένε ρωσικά ΜΜΕ για την χθεσινή συνάντηση στην Καλιφόρνια

Διαφημίσεις
Στο επίκεντρο η «παγκόσμια ειρήνη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ την Τετάρτη στη σύνοδο κορυφής των ηγετών του Οικονομικού Συμβουλίου Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στο Σαν Φρανσίσκο την Τετάρτη και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου!

Το Πεκίνο και η Ουάσιγκτον συμφώνησαν να συνεργαστούν για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το κλειδί για την «παγκόσμια ειρήνη» και (προσωρινή;) ρύθμιση των διαφορών μεταξύ υπερδυνάμεων! Άλλωστε στην Ρωσία έγινε η αρχή 

Συγκεκριμένα, ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, και ο Αμερικανός ομόλογός του, Τζο Μπάιντεν, συμφώνησαν να αποκατασταθεί η επικοινωνία υψηλού επιπέδου μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών κατά την χθεσινή σύνοδό τους στην Καλιφόρνια.

 

 

Οι δυο ηγέτες «συμφώνησαν να ξαναρχίσουν επικοινωνίες υψηλού επιπέδου (των στρατών) στην βάση της ισότητας και του σεβασμού», σύμφωνα με το κινεζικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Μπάιντεν κατονόμασε την τεχνητή νοημοσύνη και την φερόμενη κλιματική αλλαγή ως ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού οι ΗΠΑ και η Κίνα! Επίσης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Μπάιντεν είπε ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την καταπολέμηση των πρόδρομων χημικών ουσιών της φαιντανύλης από την Κίνα που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες

Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι η πολυαναμενόμενη σύνοδος του Αμερικανού προέδρου και του Κινέζου ομολόγου του ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες, ενώ σε μήνυμά του μέσω «X», ο αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε πως οι δυο ηγέτες σημείωσαν «σημαντική πρόοδο».

 

 

Το σίγουρο είναι ένα, σχολιάζουν ρωσικές πηγές για την συνάντηση: ο κόσμος έχει αλλάξει. Αντί για έναν μόνο ηγεμόνα, υπάρχουν τώρα τουλάχιστον τρεις υπερδυνάμεις, μία εκ των οποίων είναι και η Ρωσία, για την οποία η φιλία με την Κίνα είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη!

Ωστόσο, αναρωτώμενοι αν «έχει κάνει μυστική συμφωνία η Κίνα με τις ΗΠΑ;», καταλήγουν πως η ουσία της ρωσικής πολιτικής είναι σταθερή και δεν εξαρτάται από εξωτερικές συμφωνίες: Είμαστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας και τους φίλους μας – αυτό είναι το τίμημα της επιστροφής μας στις τάξεις των παγκόσμιων παικτών.

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA,el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Όλοι όσοι πολεμούν σ αυτό το πλανήτη, έχουν κάτι που τους ενώνει και εξομαλυνει τις διαφορές. Την Τεχνητή Νοημοσύνη.! Εκεί και στις κατά καιρό λοιμώξεις ενδημικες πσνδημικες έχουν τέλεια Συνεργασία. Γιατί και οι πόλεμοι να μην είναι προσυμφωνημενοι; Γεια σας. Ευχαριστώ.

  2. Μήπως Μιλησανε για άλλα πράγματα και καταστάσεις όπως για ΣΥΜΜΑΧΊΑ,Με αντάλλαγμα Να δώσουν οι ΗΠΑ Στην Κίνα Την Αλάσκα,Και η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι Για τα ΜΜΕ?Ποια είναι η γνώμη σου Νίκο?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*