Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:25 - 16/11/2023

Η Θεωρία ότι δεν υπάρχουν Εβραίοι, Ιουδαίοι, Ισραηλίτες….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Θεωρία ότι δεν υπάρχουν Εβραίοι, Ιουδαίοι, Ισραηλίτες….

Είδαμε & βλέπουμε Θεωρίες ότι εμείς οι Έλληνες δεν υπήρξαμε, δεν υπάρχουμε, δεν είμαστε Έλληνες. Οι Θεωρίες αυτές προέρχονται από πράκτορες & τους ίδιους τους Διεθνείς Πωλειτικούς που θέλουν να μας απαξιώσουν από προσώπου γης & με τη δράση τους αυτή εμφανέστατα προδηλώνουν την επιθυμία τους να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης & Ιστορίας, κάτι το οποίον επιδιώκουν ανά κλάσμα δευτερολέπτου & το βιώνουμε όλες οι γενεές & δη όσοι έχωμεν συναίσθηση πράξεων & περιβάλλοντος!…..

Εάν πιστεύσουμε το σύνολον των Αντιελληνικών Θεωριών διά την ύπαρξη μας & ποίοι λαοί δεν εισίν Έλληνες, τότε δεν υπήρξαμε ποτέ αλλά κατά περίεργον μαγικόν τρόπον είμαστε γεγραμμένοι εις την Ιστορίαν!

Το συμπέρασμα είναι είτε δεν υπήρξαμε ή υπάρχουμε μόνον εμείς ως επί τω πλείστον ή και ως Πρωτάνθρωποι που συνεχώς διακερματιζόμαστε σε διάφορα υποέθνη θρησκειών, εθίμων, γλωσσών & περιοχών ηλιοφάνειας ώστε να διαφοροποιούνται κάπως τα χρωματικά κυρίως χαρακτηριστικά μας. Το άρθρον ετούτον είναι διά τους πολύ προχωρημένους & πολύ ευφυείς και δεν θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες, που ούτως ή άλλως έχω αναλύσει εις το παρελθόν…..

Εξετάστε την φωτογραφία εξωφύλλου με την διαδήλωση Εβραίων κατά της Παλαιστίνης & υπέρ τους με την συμμετοχήν του Ρόμπερτ Κκένετυ. Βλέπουμε ασπρουλιάρηδες που δεν θυμίζουν Άραβες σε χρώμα & άλλα χαρακτηριστικά προσώπου, που είναι τόσον λευκοί που ο Κκένετυ ι φαντάζει σκούρος εν συγκρίσει παρότι Ιρλανδός των ΗΠΑ…..

Αυτοί οι Ασπρουλιάρηδες μου θυμίζουν τα αττικά πεντελικά ελληνικά αγάλματα. Δυσκολεύομαι να αρνηθώ τα τεκμήρια του Ιουδαίου Γλωσσολόγου Joseph Yahunda εις το βιβλίον του 778 σελίδων “Hebrew is Greek” ότι οι Ασπρουλιάρηδες δεν εισίν Έλληνες!

Αυτός που βαστάει την σημαία δίπλα εις τον Ρόμπερτ είναι πορτοκαλοτρίχης ή κοκκινοτρίχης ή καστρίσιης [καστρίχης = καμένη τρίχα εξ’ ιδίας ρίζας το γκας = κας = καύση = gus, δεν μπορώ να μην ενδώσω εις τον «πειρασμόν» κάθε φοράν να φημίζω με αλήθεια την Γλώτταν μου] ή μιλτιάδης [ναι ο Μιλτιάδης ήταν καστρίσιης, όνομαν & πράμαν]. Εις την Αρχαία Ελλάδα & Κύπρον έως και την σήμερον υπάρχουν πολλοί καστρίσιηες [τζίντερ ή ginger] & επειδή συνήθως όπως παρατήρησα διατείνονται με παρατολμία ήσαν ναυτικοί, πειρατές, λεηλάτες & τυχοδιώκτες ώστε να φτάσουν να εγκατασταθούν έως την Γηραίαν Αλβιώναν που πριν την επιμειξεία ήταν γεμάτη με καστρίσιηες.

Αυτοί λοιπόν, που ως επί τω πλείστον ελέγχουν το «Ισραήλ» & δηλώνουν «Ισραηλίτες» & οι πλείστοι Πωλειτικοί τους & ραββίνοι είναι Ασπρουλιάρηδες, που απορώ εάν εις την Χαζζαρία είχαν αυτά τα χρώματα; Εάν υπολογίσουμε από τα χρώματα των Ρως [Ρώσσων] που εγκαταστάθηκαν μετά τις διαδοχικές νίκες εις την Χαζζαρία, ναι τα χρώματα εκεί είναι ένεκα ειδικής ηλιοφάνειας και λοιπού περιβάλλοντος Ασπρουλιάρηδες!

Αυτοί οι Ασπρουλιάρηδες της Ουκρανίας-Χαζζαρίας είχαν σχέση με την Παμπυλώνα-Βαβυλώνα που είχε προέκταση ως την Υρκανία-Υρκινία-Κασπία Θάλαττα, ώστε ευλόγως να αντιλαμβανόμαστε ότι τουλάχιστον έναν μέρος των Χαζζάρων εισίν Παμπυλώνιοι εξού και οι αγάπες τους διά σατανικές τελετές & παραξενιές τρίτου τύπου !

Γνωρίζουμε συνάμα ότι οι Έλληνες έκαμαν εφόδους κατάκτησης, εγκατάστασης, εμπορίου, εξερεύνησης σε όλον τον κόσμον. Νομίζω είναι καιρός να κάνουμε την μεγάλη αντεπίθεση και να ειπούμε ότι όλος ο κόσμος ή τουλάχιστον όλοι οι Καυκασιογενείς ανθρώποι ήτοι εκτός των Μαύρων της Αφρικής [όχι της Ινδίας που αν και Μαυρουδεροί έχουν Καυκάσια Ελληνικά Χαρακτηριστικά] & των Σχιστομμάτηδων εισίν ΕΛΛΗΝΕΣ και απ’ εκεί & πέρα έγιναν επιμειξείες ξανά & ξανά σε κάποιες περιοχές ενώ σε άλλες ουχί ώστε να προκύψουν τα ανάμεικτα έθνη από τα τρία πρωταρχικά.

Ο σύγχρονος Έλληνας έχει φάει τόση μάπα σε καρδία & μυαλά που απορεί εάν είναι Έλληνας, αποκαλεί τους Τούρκους Μογγόλους [που είναι το όνομα των Σχιστομμάτηδων φυλών & έθνους, το άλλον είναι το Μελαναφρικάνικον], ενώ εάν παρακολουθήσει σαπουνόπερες & κάνει έναν ταξείδι εις την Μικρά Ασία θα συναντήσει Ασπρουλιάρηδες καθαρούς από δουλομαζώματα & παιδομαζώματα Έλληνες από τους πρώτους Έλληνες Οθωμανούς που ασπάσθηκαν το σατανικό Ισλάμ. Αραιά & πού βλέπεις επίμεικτα πρόσωπα με Μογγόλους & Άραβες. Οι Άραβες όσοι δεν είναι μεικτοί με Αφρικάνικα φύλα φέρουν Ελληνοκαυκάσια χαρακτηριστικά!

Ο Ιωσήφ Γιαχούντα έχει δίκαιον & πρέπει να ειπώ ότι αυτά τα έλεγα πριν έρθει εις την Αντίληψη μου το βιβλίον του Ιωσήφ. Ο Γιαχούντα αναφέρει ότι & οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες έχουν σχέση με τους Έλληνες και ότι το επόμενον βιβλίον του είναι ARABIC IS GREEK αλλά οι σατανοσιωνιστές δεν ξανά γελάστηκαν αφού είδαν τα αληθινά αποτελέσματα του HEBREW IS GREEK δεν τον άφησαν να εκδόσει το δεύτερον βιβλίον του…..

Έχω έναν παλαιόν βιβλίον το οποίον αναφέρει όλες τις Ελληνικές Φυλές εις της Ευρώπης ειδικά σε Γαλλία & Ισπανία που εν καιρώ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είτε αφομοιώθηκαν είτε γενοκτονήθηκαν & βεβαίως κάποιοι από κάθε φυλή αφομοιώθηκαν. Αναφέρεται τουλάχιστον σε 150 διαφορετικές φυλές με τα ονόματα τους.

Δεν θα αρχίσουμε ν’ απαριθμούμε τες Ελληνικές Φυλές σε άλλα μέρη που μετοίκησαν & έγιναν άλλα υποέθνη, ούτε την καταγωγή των Σουμέριων = Ελ Γκυρ που είναι Ελληνική, των Χαλδαίων, των Μήδων, των Περσών, των Ασσυρίων & άλλων εις την Μέση Ανατολή, Αμερική, Ασία, διότι το άρθρον θα γίνει βιβλίον, αλλά έχουμε δώσει αρκετά παραδείγματα σε άλλα άρθρα….

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κοιττάξουμε την Ελλάδα ως θάλασσα, σε στεριά, αέρα, πυρ & θάλασσα.

Δεν είναι εμείς που δεν υπάρχουμε αλλά οι άλλοι που ξέχασαν [εξ+έχασαν] την καταγωγήν τους και η Ιστορία τους διακόπτεται εις το παρελθόν από έναν μαύρο πέπλο θρησκείας, εσκεμμένης παραπληροφόρησης & άγνοιας. Ο Χριστιανισμός ουδέποτε σταμάτησε την Ιστορία αλλά αντιθέτως την σημείωσε και οι ΜΟΝΑΧΟΙ του κυρίως την κατέγραψαν σε βιβλία. Εις το Ισλάμ & τους Ιουδαίους η Ελληνική τους Ιστορία εξαφανίστηκε ως να γεννήθηκαν ασπούμε οι Ελληνικοί Λαοί που εξισλαμίσθηκαν τον 7ον αιώναν μ.Χ.

Σε κάποιες χώρες όπως η Αίγυπτος δεν διάκοψε την Ιστορική μνήμη το Ισλάμ ένεκα των ολοφάνερων ελληνικών πυραμίδων [εξού & ελληνικό όνομα], αλλά & όπως το Τουρκμενιστάν την κοιτίδα των Ελλήνων Μήδων ένεκα της δράσης Ελληνοπόντιου της Διασποράς [Ρωσσία] Βίκτωρ Σαρηγιαννίδη, που το ψευτοελληνικό κράτος καταδίωξε εντέχνως αντί να τιμήσει. Ο Σαρηγιαννίδης με τις αρχαιολογικές σκαπάνες του απόδειξε ότι οι Έλληνες εις τον Καύκασον [άλλωστε Έλλην, Γραικός & Καυκάσιος το ίδιον σημαίνουν] έχουν παρουσίαν πέραν των 3000 ετών π.Χ…..

Οι αρχαιότεροι άνθρωποι ανευρέθηκαν εις την Χαλκιδική, άλλοι γενικότερα εις τα Βαλκάνια και ύστερα προς τον Καύκασον. Η αρχαιολογία του Άρη Πουλιανού μετά την ανακάλυψη του ανθρώπου εις τα Πετράλωνα από έναν βοσκόν άνοιξε την αλήθεια. Εκεί έξω από το σπήλαιον εις τα χωριάφια ανευρέθηκαν ύστερα άνθρωποι 3.500.000 ετών με σχετικόν πρόγραμμα από την ΕΡΤ, υπάρχει ή με διαταγή κάποιου Πωλειτικού εξαφανίστηκε!

Το κλειδί όμως είναι μία περίεργη υπόθεση με ΟΛΑ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ σε έναν περίπλοκον σχήμαν, επάνω σε έναν χαλίκι όσον ο όνυχας μυαλιώνα [αντίχειρα] εις την περιοχήν Ποταμός του Παλειοχώρκον παρά το χωριόν ΣΠΙΚΙΑ [σπίτια] ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με οικίες κυκλικής μορφής που χαλάστηκαν ως διά μαγείας [κάτι παρόμοιον υπάρχει εις τον παλαιολιθικόν οικισμόν Χοιροκοιτίας Λάρνακος, ενώ όσες άλλες αποδείξεις και απτά τεκμήρια υπήρχαν πρόλαβαν & τις χάλασαν, μου το επιβεβαίωσαν οργισμένοι Αρχαιολόγοι μυστικά], εις την Αγία Νάπα Αμμοχώστου Κύπρου….. Περί τούτου αξίζει ολάκερον βιβλίον με αποδείξεις……

Τελικά Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε αυτόν το δίλημμα τι θα απαντούσαν οι ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;……

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*