17:19 - 11/11/2023

«Ραδιενεργά σωματίδια μέχρι την Αγγλία λόγω έκρηξης στην Ουκρανία»: ΣΟΚ από επιστήμονα!!

Διαφημίσεις

Διαβάστε τι ισχυρίζεται…

«Αύξηση των σωματιδίων ουρανίου στον αέρα μετά τις εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία φέτος την άνοιξη έχει εντοπιστεί μέχρι τη Νοτιοανατολική Αγγλία».

Τα παραπάνω σημειώνει ο Δρ. Christopher Busby, φυσικοχημικός και επιστημονικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Κίνδυνο Ακτινοβολίας.

Ενώ η ποσότητα των σωματιδίων ουρανίου που εισπνέουν οι πάσχοντες μπορεί να φαίνεται αμελητέα στην αρχή, ο Δρ Μπάσμπι σημειώνει ότι μια τέτοια έκθεση μπορεί να έχει σοβαρές επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία των προσβεβλημένων αλλά και των απογόνων τους.

«Τα επίπεδα στην Πολωνία, τη Γερμανία και οπουδήποτε μέχρι τα σωματίδια να φτάσουν στην Αγγλία, θα ήταν πολύ υψηλότερα», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τι έγραψε ο ίδιος σύμφωνα με το Sputnik:

«Στις 19 Μαΐου έγραψα ένα άρθρο για το Sputnik σχετικά με την έκρηξη Khmelnitsky. Είχα εξετάσει δεδομένα ακτινοβολίας γάμμα από ανιχνευτές στα βορειοδυτικά της τοποθεσίας επίθεσης, τα οποία έδειξαν αυξήσεις στην ακτινοβολία μέσα στην Πολωνία κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία αλλά και στη Γερμανία. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μια αποθήκη που περιείχε όπλα ουρανίου που προμήθευε το Ηνωμένο Βασίλειο είχε χτυπηθεί και ότι το Ουράνιο είχε εκραγεί και ότι τα σωματίδια που παράγονται από την έκρηξη είχαν παρασυρθεί με τον άνεμο εκείνη τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη.

Το άρθρο προκάλεσε αξιοσημείωτες κόντρες στο Διαδίκτυο, με μεγάλο αριθμό αυτοαποκαλούμενων ελεγκτών και “ειδικών” να το “ζυγίζουν” για να πουν ότι τα συμπεράσματά μου ήταν ανοησίες. Έτσι ελέγχεται το διαδίκτυο αυτές τις μέρες. Διαγράφηκε ως άλλο ένα “ρωσικό fake news”.

Το γεγονός είναι ότι, αν και το ουράνιο είναι ένας ασθενής εκπομπός γάμμα, υπάρχουν και άλλες καταστάσεις όπου το σήμα γάμμα θα αυξηθεί στους ανιχνευτές. Αφορά το φυσικό ραδιενεργό αέριο, το ραδόνιο, το οποίο μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων και συστημάτων χαμηλής πίεσης. Ένα πολωνικό εργαστήριο ισχυρίστηκε ότι οι αυξημένες μετρήσεις προέρχονταν από το Ραδόνιο, αναφέροντας την παρουσία του Βισμούθιου 214. Όμως, επεσήμανα ότι δεν υπήρχαν συστήματα χαμηλής πίεσης εκείνη την εποχή που θα εξηγούσε την ξαφνική αύξηση του γάμμα».

Θυμίζουμε πως τον Μάιο του 2023, ισχυρότατες εκρήξεις συγκλόνισαν την πόλη Khmelnitsky που βρίσκεται στην Ουκρανία, περίπου 200 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με την Πολωνία, όταν ένα ρωσικό χτύπημα εξαφάνισε μια ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών, όπου φέρονται να αποθηκεύονταν βρετανικά βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Ακόμα και οι εκρήξεις (δύο στον αριθμό) ωστόσο ήταν…αλλιώτικες από εκατοντάδες άλλες στις οποίες έχουμε γίνει μάρτυρες μέσα από βίντεο από το ουκρανικό μέτωπο.

Αρκετοί -δικαίως- τις παρομοίασαν με πυρηνικά πλήγματα! Μέχρι σήμερα η Μόσχα δεν έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει χρήση έστω και περιορισμένης ισχύος πυρηνικών στην Ουκρανία, παρά τις φήμες, αλλά και τα βίντεο.

Θυμηθείτε:

Το ΕΛ, κάνοντας εκτεταμένη έρευνα λίγες ημέρες μετά το συμβάν με τις εκρήξεις, είχε βρει στοιχεία από επίσημους φορείς της Πολωνίας για αύξηση της ραδιενέργειας/ακτινοβολίας στην κεντροανατολική Ευρώπη!!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ και δε θα το μετανιωσετε,

    ετοιμαζουν ενα ψευτικο πυρινικο ατυχημα στην βορεια ουκρανια με σκοπο με την δυναμη της τηλεορασης και του ιντερνετ να θοριβισουν εκατομυρια ουκρανους και πολονους να φυγουν απο την περιοχη

    για πιο λογο; για να μετοικισουν εκατομυρια εβραιους να πανε εκει και μετα να κανουν πεδιο παγκοσμιου πολεμου το ψευδοισραηλ

  2. μια διορθωση, δε θα μετοικισουν εκατομυρια εβραιους αλλα εκατομυρια ιουδαιους απο το ψευδοισραηλ αλλα και την αμερικη

    εχει ηδη ξεκινηση το κολπο γιαυτο και σκοτωνουν τους καημενους ουκρανους στο πολεμο, ολα με την αποδοχη του πουτην βεβαια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*