09:57 - 07/11/2023

GEWKWN : Είναι έτοιμοι για το απόλυτο ΧΑΟΣ, 15/11 – 31/12 2023

Διαφημίσεις

GEWKWN

Μεταξύ 15ης Νοεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2023 να είστε έτοιμοι για το απόλυτο ΧΑΟΣ.

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος μας υπόσχονται ένα ταξίδι στο απόλυτο χάος, η μοίρα των εθνών κρέμεται από μια κλωστή. Προετοιμαστείτε γιατί ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Τα πράγματα στην Μέση Ανατολή γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα ώρα με την ώρα, ολόκληρη η περιοχή και ίσως και ολόκληρος ο κόσμος τρέχει ανεξέλεγκτα προς την καταστροφή, πρέπει να προετοιμαστείτε και να αποθηκεύσετε, νερό, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια σας και για να βοηθάτε τους άλλους.

Δεν σας φαίνεται παράξενο ότι την ώρα που γίνονται μαχητικές διαδηλώσεις για υποστήριξη της Παλαιστίνης, είκοσι δύο (22) αραβικές χώρες, ενώ απειλούν με ‘’ιερό’’ πόλεμο το Ισραήλ και λένε ότι ΘΑ πολεμήσουν δίπλα από τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ τους ( παλαιστινίους ) τελικά αυτές οι 22 αραβικές χώρες μένουν ΜΟΝΟ στις απειλές, και όχι μόνο αυτό αλλά δεν θέλουν τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ στα εδάφη τους. Γιατί αυτό; Τι είναι αυτό με τους Παλαιστίνιους που κάνει όλους τους λεγόμενους αδερφούς τους να τους αποφεύγουν σαν την Πανούκλα;

Η τουρκια η ΧΩΡΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ, που έμαθε να πίνει το αίμα των άλλων λαών, ‘’αγωνίζεται’’ όπως λέει για το δίκαιο των αδελφών της παλαιστινίων, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να είναι παρών σαν εγγυήτρια δύναμη (αυτό επιδιώκει) με στόχο να κάνει τα ίδια που έκανε με την Κύπρο το 1970.

Η Χαμάς ήταν πάντα ορκισμένη στην ‘’εξάλειψη’’ του Ισραήλ, από την άλλη το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να εξαφανίσει τη Χαμάς. Οι ειδικοί αναλυτές βλέπουν ότι αυτή η μάχη θανάτου θα δώσει μόνο έναν επιζώντα (νικητή). Η Χαμάς ελπίζει απελπισμένα ότι όλοι οι εχθροί του Ισραήλ στην περιοχή θα ενωθούν και θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν το Ισραήλ μια για πάντα.

Εν τω μεταξύ το Ισραήλ προσπαθεί αργά αλλά σταθερά να στραγγαλίσει την τρομοκρατική ομάδα. Σε αυτό το στάδιο, χωρίς την εμπλοκή άλλων αραβικών κρατών, δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος για τους μαχητές της Χαμάς που είναι παγιδευμένοι στην πόλη της Γάζας. Αυτό που τους μένει είναι να παραμείνουν ζωντανοί στις σήραγγες για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς ελπίζουν η Χεζμπολάχ και το Ιράν να συμμετάσχουν στον πόλεμο και να σώσουν την κατάσταση. Αν δεν γίνει κάτι, είναι σίγουρο ότι αυτές οι σήραγγες θα καταλήξουν να γίνουν τάφοι για την χαμας.

Ανώτερος πολιτικός αξιωματούχος της Χαμάς είπε στη λιβανέζικη τηλεόραση ότι οι επιθέσεις σε Ισραηλινούς αμάχους είναι δικαιολογημένες και ότι το κόστος από την άποψη των Παλαιστινίων ‘’μαρτύρων’’ αξίζει τον απώτερο στόχο του τερματισμού του Ισραήλ και ότι η Χαμάς θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες επιθέσεις.

Δηλαδή πολύ απλά ο αξιωματούχος της χαμας λέει ότι και χιλιάδες παλαιστίνιοι να χαθούν από αυτόν τον πόλεμο η χαμας θα τους θεωρεί ‘‘ΜΑΡΤΥΡΕΣ ‘’ φτάνει να εξαφανιστεί το Ισραήλ. Ωραία λογική έτσι;

Θα αναρωτιέστε γιατί δεν επεμβαίνουν οι Μεγάλες Δυνάμεις να σταματήσουν αυτόν τον πόλεμο, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Νέα Τάξη, Εβραίοι, Άραβες

ΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ‘’ΠΑΙΚΤΕΣ’’ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, πως θα το κάνουν αυτό;

Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, τον παγκόσμιο πόλεμο τον σχεδίασε η Νέα Τάξη για την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, έναν Παγκόσμιό Δικτάτορα, μια παγκόσμια ‘’θρησκεία’’ Δεν τους ενδιαφέρει αν θα χαθεί όλο το Ισραήλ και όλοι οι Άραβες διότι ο στόχος τους όπως παραδέχονται και οι ίδιοι είναι να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90%, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ……. ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.

ΑΡΑ πρέπει να περιμένουμε να ‘’συμβεί‘’ κάτι πάρα πολύ μεγάλο στην Γάζα η στην ευρύτερη περιοχή, πχ κάτι που θα προκαλέσει πάρα πολλά θύματα μεταξύ αμάχων και παιδιών και θα τα ‘‘φορτώσουν’’ στους εβραίους. Τελικά τα θύματα του πολέμου αυτού θα είναι οι απλοί άνθρωποι, εβραίοι και Μουσουλμάνοι, που θα χάσουν την ζωή τους, τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους……. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Όλοι θα χάσουν στον πόλεμο αυτό της Μέσης Ανατολής, όλες οι χώρες τις περιοχής θα καταστραφούν και το Ισραήλ μαζί……..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, τα Ιεροσόλυμα θα μείνουν σχεδόν άθικτα διότι εκεί θα παρουσιάσουν τον ΕΚΛΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και τα Ιεροσόλυμα θα τα κάνουν πρωτεύουσα όλων των εθνών. Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα ζήσει τρομακτικά και πρωτοφανή γεγονότα, Γ ‘παγκόσμιο πόλεμο, πείνα, ασθένειες, ανήκουστες καταστροφές φυσικές και τεχνητές.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας προειδοποιούσε συνεχώς.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το 2014 μας προειδοποίησε Ο Γέροντας ότι η Ουκρανία θα είναι η σπίθα που θα ανάψει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, ο πόλεμος ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ……ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, αυτή η προειδοποίηση του Γέροντα δημοσιεύτηκε στην triklopodia πολλές φορές,

18 Φεβ 2022 ο Γέροντας είπε: ‘’…..Η Ρωσία μετά από την Ουκρανία την Πολωνία κλπ θα κατέβει Νότια από την Κασπία και από την Μαύρη θάλασσα προς την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. 14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής θα εμπλακούν-– 8/5/2021… ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί μεγάλο , με το Ιράν και …….

29 Ιούν 2021 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε: ‘’Ο Ταξιάρχης Μιχαήλ θα φέρει μεγάλη ταραχή και θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, θα τα βάλει με ΝΟΜΟ ΘΕΟΥ, και όταν αναλάβει Ο Ταξιάρχης …..ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ, στην Ελλάδα θα ενεργοποιηθεί Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ….’’

Μετα από όλα αυτά που διαβάσατε πιστεύω ότι έχετε καταλάβει ότι δεν έχουμε πλέον πολύ καιρό για να προετοιμαστούμε, πρώτα πνευματικά και μετα με κάποιες προμήθειες για να επιβιώσουν οι οικογένειες μας και οι συνάνθρωποι μας.

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Αφού ξεκίνησε κ η Μέση Ανατολή να φλαιγεται. νομίζω ότι δεν θα κλείσει ο πόλεμος μέσω διπλωματίας Μπλινκεν. Κάποιες μικρές ανακωχες ίσως γίνονται..Καλες Αντοχες σε όλους.. Και ας δούμε τι προοπτικές έχει ο καθένας ξεχωριστά στη ζωή του.. Τα γράψατε τα είπατε τα λέτε
    έχουν ξαναγραφτεί πολλές φορές… Και? Ας ελπίσουμε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*