21:56 - 02/11/2023

Ο στρατός είπε ξαφνικά και χαοτικά σε εκατοντάδες στρατιώτες ότι πρέπει να στρατολογηθούν αμέσως.

Διαφημίσεις

Χωρίς προειδοποίηση, εκατοντάδες υπαξιωματικοί διατάχθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να παρουσιαστούν στη σχολή νεοσύλλεκτων στο Φορτ Νοξ του Κεντάκι, σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ενώ εκατοντάδες άλλοι θα ξεκινήσουν στη σχολή τον Δεκέμβριο – μια ξαφνική απροσδόκητη κίνηση του στρατού, καθώς η υπηρεσία προσπαθεί να αυξήσει τη δύναμη νεοσύλλεκτων κατά 800 μέχρι το τέλος του έτους.

Οι διαταγές ήρθαν μετά από μια βλάβη στον τρόπο με τον οποίο ο Στρατός παρακολουθεί πόσους στρατολόγους έχει να περάσουν από τον αγωγό μαζί με τη διατήρηση των ήδη υπαρχόντων, σύμφωνα με τον αντιστράτηγο Douglas Stitt, τον ανώτατο αξιωματικό προσωπικού του Στρατού. Η ξαφνική εξάντληση των νεοσύλλεκτων έπιασε τους σχεδιαστές του στρατού στα πράσα, με τους αξιωματούχους να μην μπορούν να δώσουν μια σαφή εξήγηση για το τι πήγε στραβά. Τώρα, οι υπαξιωματικοί πιθανότατα θα πρέπει να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών και στη μέση της σχολικής χρονιάς, σπέρνοντας χάος για τις οικογένειες.

“Με δεδομένη την εξαήμερη προειδοποίηση, έχουμε μηδενικό χρόνο για να σχεδιάσουμε τη φροντίδα των παιδιών”, δήλωσε ένας υπαξιωματικός στο Military.com υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν είχε την άδεια να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. “Μπορούμε μετά βίας να βρούμε και να πληρώσουμε τη φροντίδα των παιδιών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως είναι, οπότε τώρα η σύζυγός μου μπορεί να καταλήξει να πρέπει να εγκαταλείψει εντελώς τη δουλειά της, επειδή είναι αδύνατο να βρεθεί το Σαββατοκύριακο”.

Ο στρατός διαθέτει περίπου 10.000 στρατολόγους, αλλά η δύναμη αυτή έχει χάσει στρατιώτες κατά το τελευταίο έτος. Οι 800 σπουδαστές στρατολόγησης έκτακτης ανάγκης θα επιτρέψουν στην υπηρεσία να διατηρήσει τους αριθμούς της. Οι στρατολόγοι ανέφεραν στο Military.com τους τελευταίους μήνες ότι εργάζονταν περισσότερες ώρες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, απολύονταν επειδή έχαναν τις ποσοστώσεις.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους στρατιώτες και τις οικογένειες που έλαβαν αυτή την ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής- αυτό το λάθος είναι δικό μου”, δήλωσε ο Στιτ στους δημοσιογράφους την Τετάρτη. “Δεν μου διαφεύγει, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή στο μεταίχμιο των διακοπών, ο [αντίκτυπος] που έχει αυτό στους στρατιώτες και τους υπαξιωματικούς μας”.

Η τρελή βιασύνη να γεμίσει τις τάξεις των στρατολόγων του έχει κάνει τον στρατό να απορρίψει τα ελάχιστα πρότυπα για να στείλει στρατιώτες στη σχολή, συμπεριλαμβανομένης της απαλλαγής από τις απαιτήσεις που έχουν να έχουν περάσει βαθμολογίες φυσικής κατάστασης και να συμμορφώνονται με τα πρότυπα σωματικού βάρους, σύμφωνα με ένα εσωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξέτασε το Military.com. Ορισμένοι στρατιώτες που επρόκειτο να γίνουν λοχίες ασκήσεων θα μετατεθούν ως στρατολόγοι.

Για να δοθούν κίνητρα για την πρόσληψη ρόλων, ο στρατός προσφέρει προαγωγές και μερικές φορές χρήματα. Η υπηρεσία θα προάγει τους λοχίες που πηγαίνουν στη σχολή στρατολόγησης σε λοχίες προσωπικού -υποθέτοντας ότι δεν έχουν χαρακτηριστεί για λόγους όπως η αποτυχία στο τεστ καταλληλότητας- “χωρίς ερωτήσεις”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχιλοχίας Chris Stevens, ο κορυφαίος ηγέτης στρατευσίμων για την πολιτική προσωπικού.

Η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί και στους στρατιώτες που προήχθησαν πρόσφατα σε λοχία, με την απαλλαγή από τον χρόνο υπηρεσίας και τις απαιτήσεις βαθμολογίας, που ενδεχομένως θα χρησιμεύσει ως μια γρήγορη διαδρομή στην κλίμακα προαγωγής των στρατευσίμων. Ο στρατιώτης εξακολουθεί να αναμένεται να ολοκληρώσει το Advanced Leader Course, αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό πρέπει να γίνει εντός ενός έτους, όπως απαιτείται με τις προσωρινές προαγωγές.

Όσοι παρακολουθήσουν τη σχολή νεοσύλλεκτων και την παρακολουθήσουν μέχρι τον Φεβρουάριο, θα κερδίσουν ένα μπόνους 5.000 δολαρίων. Οι σημερινοί στρατολόγοι που παρατείνουν τις συμβάσεις στρατολόγησης μπορούν να κερδίσουν 1.500 δολάρια το μήνα για ένα έτος. Οι αρχιφύλακες που θα συμμετάσχουν εθελοντικά στη σχολή στρατολόγησης και θα στρατολογήσουν 24 υποψηφίους κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας τους, θα προαχθούν σε αρχιφύλακες πρώτης τάξης. Αυτό το κίνητρο δεν ισχύει για την ομάδα των στρατιωτών που αναγκάστηκαν να πάνε στη σχολή.

Οι υπηρεσίες παλεύουν με τις προσλήψεις μετά την πανδημία COVID-19. Ο Στρατός έχει αποδώσει πολλά από τα προβλήματά του σε μια ρηχή δεξαμενή προσοντούχων υποψηφίων και σε μια σχετικά υγιή αγορά εργασίας. Οι στρατολόγοι έχουν δώσει μάχη για να βρουν υποψηφίους που είναι αρκετά γυμνασμένοι για να υπηρετήσουν, εν μέσω μιας πανελλαδικής επιδημίας παχυσαρκίας, ενώ οι μειωμένες επιδόσεις στις ακαδημαϊκές εισαγωγικές εξετάσεις, οι οποίες αποδίδονται στην υποχρηματοδότηση των δημόσιων σχολείων της Αμερικής, προσθέτουν άλλη μια πρόκληση.

Η Διαστημική Δύναμη και το Σώμα Πεζοναυτών πέτυχαν πέρυσι τους στόχους πρόσληψης, αλλά οι υπηρεσίες αυτές είναι πολύ μικρότερες από τις υπόλοιπες και, ως εκ τούτου, έχουν χαμηλότερο πήχη για τις ποσοστώσεις πρόσληψης.

Το ενεργό τμήμα του Στρατού έμεινε 10.000 νεοσύλλεκτους πίσω από τον στόχο των 65.000 νεοσύλλεκτων για το περασμένο οικονομικό έτος. Η εφεδρεία του στρατού βρίσκεται σε ακόμη πιο άσχημη κατάσταση, λαμβάνοντας μόνο 9.319 νέους στρατιώτες. Ο στόχος της ήταν να προσλάβει 14.000 στρατιώτες. Η Εθνική Φρουρά Στρατού τα πήγε πολύ καλύτερα, φέρνοντας 29.457 νέους στρατιώτες, λίγο πιο κάτω από τον στόχο της για 30.880 στρατιώτες.

military.com

AΠΟΔΟΣΗ :Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*