Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:07 - 29/10/2023

Franternities & Sororities επίσημες πανεπιστημιακές αδελφότητες που εντάχθηκε ο Στάφανος Κασσελάκης. Φρικτές Αποκαλύψεις……

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Franternities & Sororities επίσημες πανεπιστημιακές αδελφότητες που εντάχθηκε ο Στάφανος Κασσελάκης. Φρικτές Αποκαλύψεις…… βίντεο στο άρθρον κάτω….. 

Λοιπόν, από τις πρώτες ημέρες στο πανεπιστήμιο του Λέξιγκτων Κεντάκυ, με πλησίασα πέρα δώθε κάτι περίεργοι ψυχοπαθείς μανιακοί τύποι & μου έκαναν ερωτήσεις, από το πού είμαι, πώς με λένε, τι σπουδάζω, ποία είναι τα σχέδια & οι φιλοδοξίες μου, έως αν μου αρέσει ο ελεύθερος έρωτας αναφέροντας λεπτομέρειες, αν πίνω οινοπνευματώδη ποτά, αν μαστουρώνω & ακούστε αυτό, αν θέλω να ηγηθώ στην χώρα μου, μπορούν να με «βοηθήσουν».

Διπλωμματικά, πάντοτε απαντούσα, στις περισσότερες ερωτήσεις ενώ σε κάποιες ήμουν κάθετα ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΑ που τους τσάντιζε. Διατηρούσαν σχέσεις με κάποιους Ελληνοκύπριους και Έλληνες & άρχισα να ψάχνω με αυτούς & άλλους το όλον θέμα. Δεν άργησα να ανακαλύψω ότι πρόκειται για οργανωμένες πανεπιστημιακές αδελφότητες που διοικούνται από τα πανεπιστήμια και δη μέσω αυτών από το κράτος και την βαθειά μασονία…..

Ένας φίλος ήταν ενταγμένος στις τάξεις μίας από αυτές αλλά ήταν εν ύπνω, ήτοι αδρανης & τους ενέπαιζε, καθότι ήθελε να κρατάει σχέσεις υστερόβουλης ανάδειξης & σταδιοδρομίας αλλά να μην προχωρήσει σε «υψηλότερες» ακόλαστες μυήσεις, προφασιζόμενος ότι φοβάται & αυτοί τον καθησύχαζαν πως είναι ανδρείος & θα τον «βοηθήσουν» να ξεπεράσει τες φοβίες του…..

Μία ημέρα πήγαμε σε μία επαρχιακή πόλη μακρυά από το Λέξιγκτων σε ομιλία της αδελφότητας του, πέντε άτομα με αυτοκίνητο, του είχαν ειπεί να έρθει & να φέρει φίλους για προσηλυτισμό. Δεν θυμάμαι το όνομα της πόλης, αναφέρομαι στο 1993 μ.Χ.

Καθίσαμε στην εισόγεια αίθουσα συνεδρίας του πανεπιστημίου & ένας κουνιστός καθηγητής άρχισε να μας ωμιλεί για τα «καλά» της αδελφότητας χωρίς περιστροφές & μεταξύ άλλων μας ανάφερε ότι ένας άνδρας πρέπει να μην φοβάται την ομοφυλοφιλία εάν θέλει να καλείται άνδρας & ότι αυτή η πράξη θα τον απελευθερώσει & ότι το έκαναν οι πρόγονοι μας που είχαν σπουδαία σταδιοδρομία.

Θυμάμαι ότι πίεσα με άμεση απαίτηση αηδίας τον φίλο να αποχωρήσουμε πριν το τέλος της ομιλίας & των συναναστραφών στα διαλείμματα, θα βαστούσε τουλάχιστον 8 ώρες η συγκέντρωση.

Όταν φύγαμε του είπα στο αυτοκίνητο κατά την επιστροφή: «τίν αυτά ρε;»…..

Τότε αποφάσισε να μας μιλήσει για τα φραντέρνιτυς, αυτός είχε μυηθεί μέχρι τινός βαθμού & όπως μας εκμυστηριεύτηκε καλοί του φίλοι σε «υψηλότερες» μυήσεις του είπαν ότι σε κάποιους βαθμούς τους γ@μ@νε για να μάθουν να μην φοβούνται & να μην κωλώνουν πούποτε & σε τίποτε. Συνάμα κατόπιν μυήσεως γ@μ@νε & αυτοί άλλους & συμμετέχουν στα μυητικά γ@μ@ησια προς τους νεοσύλλεκτους μυημένους του βαθμού απόλυτης ακολασίας…..

Στις μυήσεις συμπεριλαμβάνονται αναγκαστικά μεθύσια μέχρι σκασμού, ναρκωτικά & όργια. Τελετές σφαγής ζώων & «αφιέρωση» τους σε διάφορες λάγνες & αιμοσταγείς θεότητες συμπεριλαμβανομένων του Διόνυσου.

Δοκιμάζονται με δοκιμασίες ψυχολογικού πολέμου, πόνου, εκπαιδεύσεις στρατιωτικές & καταδρομικές & εάν προχωρήσεις αποστολές σε επιβιώσεις σε ζούγκλες, ερήμους, σαβάνες και δη δύσκολα εδάφη. Όλοι οι μυστικοί αρχηγοί, αρμόδιοι καθηγητές & κρατικά στελέχη κάθε μίας από αυτές τις αδελφότητες έχουν άμεση σχέση με την υπερσατανική πρέσβειρα μασονική στοά Skull & Bones που διά μέσω της εκδηλώνονται φανερά οι προέδροι Μπους & άλλοι που δεν εκδηλώνονται φανερά ή εκδηλώνονται μέσω άλλων πρέσβειρων στοών της Υψηλής Μασονίας….. Όλα αυτά που σας λέγω είναι αλήθειες & απλά τα αναφέρω σε συντομία…..

Όταν αρνήθηκα να ενταχθώ δέχθηκα ψυχολογικό πόλεμο, εκβιασμούς & απειλές και ο φίλος μου μού είπε καλύτερα να μην πηγαίνω σε πάρτυς απαρτίες] που διοργάνωναν άλλα φενερά & άλλα κρυφά διάφορες μασονικές πανεπιστημιακές αδελφότητες…. Επειδή η ακολασία εκεί ήταν γλυκειά & συνεχής εγώ στενοχωρήθηκα επειδή μ’ άρεσαν οι γυναίκες & η μουσική….. Έτσι αποφάσισα να πηγαίνω σε μπαρς αφού ο φίλος μου με ειδοποιούσε ότι το τάδε πάρτυ από άνδρες ή γυναίκες διοργανώνεται από την τάδε αδελφότητα, ενίοτε σε συνεργασία ανδρικής & γυναικείας αδελφότητας….. Ένοιωθα την σατανική αηδία στο πετσί μου, επειδή κατανόησα ότι τα υψηλότερα μέλη συμμετείχαν σε ανθρωποθυσίες ειδικά μετά την αποφοίτηση τους.

Ένας μου είπε μία ημέρα σε έναν πάρτυ: «εσένα να σε πληρώσουμε να σε πάρουμε για στόχο σε σκοποβολή στον στρατό». Είπα από μέσα μου αυτόν τον στρατό θα τον πολεμήσω…..

Τα μέλη της κάθε αδελφότητας έχουν επαφή εφ’ όρου ζωής & γνωρίζονται μεταξύ τους έστω & αν φοίτησαν σε διαφορετικές χρονολογίες. Προωθούν στην ανέλιξη των μελών σε κάθε χώρα αφού πολλοί μυημένοι είναι από άλλες χώρες & όπως σας τόνισα ψάχνουν μέλη από άλλες χώρες, κανονική μασονική στρατολόγηση όπως αναφέρεται στις σατανοσιωνιστικές μασονικές προδιαγραφές παντοκατασκοπείας. Καυχιούνται & αναφέρουν τα μέλη που παρέμειναν πιστά & αποκαλύπτουν ποίους αρώγησαν & σε ποίες θέσεις, αλλά όχι για τους ξένους, ειδικά εάν διαπρέπουν στην Πωλειτική ή σε άλλη νευραλγική θέση….. Ακριβώς όπως σας τα λέγω, τα έχω διαπιστώσει ξανά & ξανά με έρευνες & έρευνες συν πληροφορίες….

Τα ικανά ποταπά πανούργα αχρεία μέλη, όπως τα αποκαλεί το αρχιβιβλίο της συναγωγής του σατανά [Αποκάλυψη κεφ. 3]: πρωτόκολλα των σοφών της σιών, που έχουν αποδεικτεί ότι είναι πραγματικά ΕΝ ΠΡΑΞΕΙ & επαληθεύονται καθημερινώς, από κάθε αδελφότητα συνδέονται, μετά την αποφοίτηση τους, παρότι εν καιρώ φοίτησης ανταγωνίζονται & διαγωνίζονται μαζύ ανά ομάδες με έναν δαιδαλώδη μασονικό τρόπο εκπαίδευσης, άσκησης του μυαλού, του σώματος, του εκλελυμένου ανήθικου Αντίχριστου βίου…..

Εάν κάνουμε μία έρευνα τώρα, θα εκπλαγείτε ότι το 99% των στελεχών της κυβέρνησης των Η.Π.Α. κάθε εποχής & κάθε μυστικής νευραλγικής θέσης από τον στρατό έως την κατασκοπεία, είναι μέλη κάποιας από τις πανεπιστημιακές μασονικές αδελφότητες.

Το ίδιο ισχύει με τα μέλη από ξένες χώρες, που έχουν ανέλθει στην Πωλειτική και σε κάθε Πωλειτική, Λογιστική, Δικηγορική, Αντιπροσωπεία, Εμπόρια & κάθε ισχυρή ή νευραλγική θέση στην χώρα τους χωρίς να εξαιρείται η αστυνομία, ο στρατός και η εγχώρια κατασκοπεία, άρα ποίον κατασκοπεύουν τέτοια μέλη στην χώρα τους; Θέλετε απάντηση; Μήπως είστε παντελώς χαζοί;…..

Οι δευτεροταξίτες μυημένοι εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε δευτερεύουσες μασονοργανώσεις όπως λέοντες και τροχοί, αντιλαμβάνεσαι…..

Όταν ταξειδεύσουν σε ξένη χώρα, έχουν συνθήματα άμεσης βοήθειας εάν ευρεθούν σε δύσκολη θέση & κτυπούν την θύρα μασονικής στοάς ή τινός ξενοδοχείου αναζητώντας κάποιον διευθυντή, αστυνομία & άλλα κτυπητά μέρη που δεν θα πάρει είδηση ο κανονικός άνθρωπος, ασπούμε σε κάποιον εστιατόριον & οι υψηλόβαθμοι γνωρίζουν τους τόπους αυτούς εκ των προτέρων πριν ταξειδεύσουν, ειδικά εάν επισκεφθούν «παράξενες», χώρες, νομίζω είσαι ευφυής, τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται….

Για να είσαι πρώτος σε μία στοά ή αδελφότητα τους πρέπει να είσαι ο πιο τολμηρός ή αρεστικός στις δοκιμασίες συμπεριλαμβανομένων των ακόλαστων……

Όταν σε προσυλιτίζουν & αφού γνωρίζουν από πού κατάγεσαι έως και τι σ’ αρέσει, ποίες ιδεολογίες, αν είσαι ιδεαλιστής ή άλλης μαλακίας & ειδωλολατρείας ερωμένος ή εραστής, σου λένε ότι τα φραντέρνιτυς είναι εμπνευσμένα από τες φατριές νεαρών που υπήρχαν στην Αρχαία Αθήνα & αντίστοιχα τα σορόριτυς για τες γυναίκες που επίσης μυούνται αντικανονικά & κανονικά….. Συχνά αποκλειτικά μέλη από μία φραντέρνιτυ & μία σορόριτυ κάνουν μαζικά όργια. Τα οποία διεξάγονται σε πλουσιόσπιτα παραχωρήσει των ιδιοκτητών προς τα τέκνα τους ή σε ενοικιασμένες βηλ+ες [βηλ = ο θεός της βαβυλώνος & στα ελληνοκυπριακά βήλλος = βήλος ο πέος, επειδή ο Βηλ είναι ο θεός πέος Διόνυσος με ακόλουθους τους αδελφούς Σάτυρους, αντιλαβού;]…..

Οι κατασκηνώσεις & οι αποστολές για κάθε είδος εξερεύνησης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνές για όσα μέλη ενδιαφέρονται & τα πιο ταλαντούχα….. Εκεί βεβαίως κάνουν & τα όργια για να ξεσκάζουν……

Συνήθως τα ονόματα τους είναι με τρία Ελληνικά Γράμματα, σπανίως με δύο & αυτόν προς τιμήν όπως λένε της Αρχαίας Ελλάδος, θέλοντας να μας πείσουν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήσαν όλοι κίναιδοι, την ώρα που ο Σόλων στους Νόμους του, απαγορεύει στους κίναιδους να εκλεγούν στους 7 άρχοντες, στους βουλευτές, στους δικηγόρους, στους στρατιωτικούς, στους κήρυκες & αποστολείς μηνυμάτων πολέμου, στους ιερείς, να στεφανώνονται, να είναι αθλητές δηλαδή & σε όλα τα άλλα κοινά….

Βεβαίως, αυτό αργότερα ξέφυγε, όπως ξέφυγε τώρα & ο κίναιδος ψευτοπαπάς πριν τον καθαιρέσει η Ιερά Σύνοδος παρότι σε άθλια κατάσταση, παραιτήθηκε για να μην γίνει Ο ΠΑΤΑΓΟΣ, ναι αναφέρομαι σ’ εκείνον που γνωρίζετε….. κκόνναν ο βάρβαρος ήταν το παρατσούκλι τους στο Θιβέτ…..

Έτσι & στην Αρχαία Αθήνα μετά τον Σόλωνα & εν εποχεί Περικλή & μετά οι κίναιδοι μασονικά εισχώρησαν στην Πωλειτική για να την ελέγξουν όπως και την σήμερον….. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται επειδή εντρεπόμαστε να την διδάξουμε όπως έγινε και πληρώνουν τα παιδιά μας το κακό αντίτιμο, ενώ υποτίθεται τα προστατεύουμε, το αντίθετο συνβούλευαν έκτοτε οι εχθροί μας: «μην διδάσκετε την αχρεία αλήθεια για να μην πληγώσουμε τα παιδιά», ήτοι: «μην διδάξετε τα παιδιά την αχρεία αλήθεια για να τους την επαναλάβουμε»……

Όμως πρέπει να ευλογήσω τα γένια μου & τα γένια των συν+συνομοσιολόγων μου, όσο υπάρχει σατανάς θα υπάρχουν & ευλογημένοι εκ Θεού έστω αμαρτωλοί να λένε την αλήθεια & σ’ όποιον αρέσει….. Πίστη Στον Χριστό Αδέλφια!…..

Σου ωραιοποίησαν τον φοινικόφρυγα ανώμαλο Διόνυσο για να γίνεις ονειροπαρμένος & να καταλήξεις μέσω των ανοικτών & κεκλεισμένων προσηλυτισμών στις υποτάξεις των έρμαιο της κόλλασης…..

ΨΗΛΑ ΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 28ΗΣ ΟΚΤΡΩΒΡΙΟΥ 2023 μ.Χ…..

Έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, ότι εσκεμμένα ακρίβωσαν τα δίδακτρα στα αμερικάνικα πανεπιστήμια, άλλαξαν στρατηγική για κάποιους λόγους, πολλοί τους πήραν είδηση, θέλουν μόνον την ελίτ και έχουν οργανώσει τες διάφορες μασονίες σε κάθε κράτος & δεν χρειάζονται άμεσον προσηλυτισμό σε μη αλητάτους φοιτητές. Εννοείται ότα τα αμερικανάκια που διοικούν Ελλάδα, Κύπρο και αλλού είναι απ’ αυτούς. Η Αριστερά επαληθεύομαι ότι είναι Φανερά αμερικάνικη οργάνωση με την συναίνεση των φανατικών της, αφού ο Κασσελάκης είναι μασόνος αμερικάνικος ολκής!…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ολοι τους ειναι για την φυλακη, ο μαλακας ο στεφανος καλο θαταν να φυγει απο την πολιτικη οσο ειναι νωρις, ακους βλακακο στεφανε;

    τα εχεις κανει πουτανα στη προσωπικη ζωη, κανωνησε μη κανεις και τις ζωες των αλλων πουτανα , ΑΚΟΥΣ ΒΛΑΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ;

    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ

  2. Για Μητσοτάκη δεν έχει κάτι να μας δείξει ο Αντ1; Έχουν φτάσει τον κόσμο σε τέτοιο σημείο αναισθησίας να πω ή τους έχουν κάνει ζόμπι καλύτερα που τους τα λένε με στη μάπα τι είναι ποιοι κυβερνούν πώς βγαίνουν τα κτήνη αρχηγοί των κρατών κτλ και αυτοί τα ζόμπι το πολύ πολύ να πάνε να κάνουν μερικά εμβόλια ακόμη στην καλύτερη και μπε μπε μπε σε καμία στημένη διαδήλωση… Θέλετε και οικογένεια μετά να παράγετε δούλους και ζόμπι στο σύστημα ρε ζόμπι; Εμ για αυτό είστε ικανοί για τίποτα περισσότερο..

  3. Αποστολοπουλος κωστας 10/29/2023 @ 9:54 ΜΜ

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ…..ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΦΕΓΓΑΡΟΠΑΙΔΟ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*