18:28 - 14/09/2014

ΣΤΟΛΟΣ από 12 ΑΤΙΑ στην Παραλία Πιερίας (Εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ)

Διαφημίσεις

Στις 2 Ιουλίου 2014, είχαμε μια απίστευτη καταγραφή ενός στόλου 10 έως 12 άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων
που καταγράφηκαν… από τουρίστα ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στην περιοχή Παραλία του νομού Πιερίας.

Η Παραλία είναι παράλιο τουριστικό χωριό, κοντά στις ακτές του Θερμαϊκού κόλπου, και περίπου 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης. Όπως θα δείτε παρακάτω ο 28χρονος τουρίστας κατά την διάρκεια της νύχτας,σύμφωνα με τοΕρ.Ε.Ν.Ζω , παρατήρησε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου (Villa Sunny), ένα στόλο άγνωστων αντικειμένωνπερίπου 10 έως 12 τον αριθμό.

Τα αντικείμενα βρίσκονταν σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και κινούνταν αρκετά αργά, με σταθερή ταχύτητα και κατεύθυνση, και σε πολύ χαμηλό ύψος, προσφέροντας αρκετό χρόνο στον 28χρονο ώστε να μπορέσει να τραβήξει αρκετά βίντεο από τα οποία δημοσίευσε τα τέσσερα (Ερ.Ε.Ν.Ζω).

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

  1. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 6:56 ΜΜ

    Αντε να έρθουν μήπως και σωθούμε…

  2. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 7:15 ΜΜ

    ομορφα

  3. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 8:08 ΜΜ

    Λιγο ασχετο με τα να χαμε να λεγαμε ατια,αλλα,χτες το βραδυ γυρω στις 10:15 ειδε κανεις ενα μετεωριτη η' μονο εγω ημουν ο τυχερος?

  4. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 8:16 ΜΜ

    Μαλλον ισουν εσυ ο τυχερος,φανταζομαι οτι θα ειδες καποιο μεγαλο και εντυπωσιακο!!
    Ειδα πριν απο ενα χρονο εναν εντυπωσιακο να χωριζεται στα δυο!!διαγραφοντας πολυ μεγαλη πορεια,το πιθανοτερο να μην ξαναδω κατι αναλογο.
    ΝΙΚΟΣ

  5. Κάποτε οι εξωγήινοι συνήθιζαν να απαγάγουν αγελάδες, με τον… Βενιζέλο τίποτα;;;!

  6. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 9:17 ΜΜ

    Ειναι φοιτητες Ατια και ψαχνουν για γκαρσονιερα στον Ολυμπο.

  7. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 9:50 ΜΜ

    Παιδια ειδα το βιντεο μολις τωρα και τρελαθηκα! ειδα αυτο το φαινομενο στη θεσσαλονικη πριν 6 μερες!

    • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 12:51 ΠΜ

      Φίλε και μένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Πριν 3 μέρες και εγώ σταμάτησα με τη μηχανή και το χάζευα!!!! Περιοχή αεροδρόμιο! (Θεσ/νίκη)

  8. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 10:56 ΜΜ

    μαλλον μου θυμιζουν φαναρια που στην βαση τους εχουν φωτια και λειτουργουν περιπου οπως τα αεροστατα ειναι και η πολυ αργη κινηση βλεπεις αυτα τα αφηνουν σε πολλες περιοχες για να παιζουν

  9. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 10:57 ΜΜ

    μαλλον μου θυμιζουν φαναρια που στην βαση τους εχουν φωτια και λειτουργουν περιπου οπως τα αεροστατα ειναι και η πολυ αργη κινηση βλεπεις αυτα τα αφηνουν σε πολλες περιοχες για να παιζουν

  10. Ανώνυμος 09/15/2014 @ 12:09 ΠΜ

    Παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν καθησεις απο δειλινο μεχρι και βραδυ και παρατηρεις τον ουρανο αλλα και πιο χαμηλα σιγουρα θα δεις περιεργα πραματα,και δεν λεω δορυφορους και πεφταστερια.

    • Ανώνυμος 09/15/2014 @ 4:29 ΠΜ

      Οταν λες περιεργα???γαιδουρια -μαγισσες με σκουπες να πετανε???
      ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 09/15/2014 @ 1:38 ΜΜ

      Δε φτανει που προφητευετε πολεμους,επαναστασεις,φλασιες και νομιζτε παντα πως σας κρυβουν κατι το οποιο εσεις μονο γνωριζετε και κατανοειτε και για'αυτο σαςκαταδιωκουν (κατα φαντασιαν παντα)γραφεις οτι ειμαι και μαλακας…
      Καλυτερα μαλακας παρα αφελης κι ονειροπαρμανος με ροπη προς την επιστημονικη φαντασια στη μορφη της που ξεπερνα τα ορια αυτης και ταυτιζετε με τη σχιζοφρενεια -συνυπαρχουσα με μανια καταδιωξης!!!!
      Δεν εκανα προβλεψη για:πολεμο,σεισμους,φλας,κλπ εσεις που τα πιστευεις αυτα ποσο βλακας εισαι???
      Για πες μου τι βλεπεις εκτος απο ουρανια σωματα κι αεροπλανα οταν σκοτεινιαζει??
      Για να παρω μια εικονα "φωστηρα"μου!!!
      ΝΙΚΟΣ(ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ…ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!)

  11. Ανώνυμος 09/15/2014 @ 5:19 ΠΜ

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΞΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.

    • Ανώνυμος 09/15/2014 @ 9:12 ΠΜ

      Δηλαδη δεν ηταν ουφα???δεν θα ερθουν οι εξωγηινοι??ηταν κι αυτοι μια λυση…..
      ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 09/15/2014 @ 6:25 ΜΜ

      Αν εχεις αποδειξεις οτι ειμαι μαλακας εποχειρηματολογησε,ανεφερε τις αποτυχιες μου στις "προφητειες"που εκανα η πιστεψα….αντιθετα οπως γραφω δε μας λες τις αππψεις σου για τον αν πετανε γαιδουρια μαγισσες κλπ ,αν ζεματιστηκες απο το φλας του ηλιου????…..
      ΝΙΚΟΣ(ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ…ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

      • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 5:46 ΠΜ

        ….το να βγαινεις ρε μλκ μετα απο μερες και να χλευαζεις την αποψη του αλλου εκ του ασφαλους αυτο ειναι μλκ που μπορεις να αποφυγεις γραφωντας και το δικο σου σχολιο χωρις να το reply κατω απο την αποψη οποιουδηποτε αλλου καταλαβες τωρα μλκ τι μλκς κανεις και απεκτησες τον τιτλο του αντιπαθητικου μλκ….

        • Ανώνυμος 09/16/2014 @ 9:27 ΠΜ

          Kαι τετ α τετ να τους ειχα μπορει να τους ελεγα και χειροτερα!!!
          θα περασουμε μια υπεροχη σαιζον κι οποιος αντεξει!!!!
          Η βλακεια πρεπει να περιοριστει,ειναι εθνικη αναγκη,συνεχιστε να μας διασκεδαζετε!!!
          Οσο για τους χαρακτηρισμους,δεν με ενοχλουν,εδω τα αρθρα και οι σχολιαστες εχουν περασει σε αλλο επιπεδο!!!!
          ΝΙΚΟΣ

  12. Ανώνυμος 09/15/2014 @ 8:19 ΠΜ

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΥΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΣΑΧΕΡΝΕΧ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

  13. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:43 ΠΜ

    Re den ti palevete kafolu vlepo (;

  14. Ανώνυμος 09/16/2014 @ 7:48 ΠΜ

    Kala ipe o filos parapano fa erfun i eksogini kai fa mas glitosun fa mas diagrapsun ta dania fa mas ferapefsun apo aniates asfenias kai stin teliki ti sto kalo fa mas dosun kai kenuries texnologias kai .eta sto o oma tis evmerias taksis kai asfalias fa mas tsiparun olus kai opos katalavenete o magas o samael fa riksi poli gelio (; filakia polla provata eimaste provata kai fa paraminume aplla fa eimaste tsiparizmena provata kalli sas i mera

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*