Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:59 - 23/10/2023

Οικονομικό Υποκατάστατο Τυριού σε Λίγα Λεπτά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Καλωσήρθατε σε έναν νέο κόσμο γεύσεων! Στο σημερινό βίντεο θα σας παρουσιάσουμε το ‘Υποκατάστατο Τυριού’, έναν μοναδικό συνδυασμό από γάλα, βούτυρο, τυρί και άμυλο, που θα σας προσφέρει την υφή και τη γεύση ενός πραγματικού τυριού, χωρίς να είναι όμως τυρί. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στο τυρί, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό ή απλώς για τους λάτρεις της κουζίνας που πειραματίζονται με νέες γεύσεις και υφές. Ακολουθήστε τα βήματα μαζί μου και αφεθείτε στη μαγεία του ‘Υποκατάστατου Τυριού’!”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ωραιο θα το δοκιμασω αν και ειμαι κατα του κορν φλαουερ και γενικα του καλαμποκιου του εμποριου

  2. λοιπον το δοκιμασα, με παρομοιο τροπο εγω εφτιαχνα παλια ετσι κρεμα τυριου για συνοδευτικο στα φαγητα

    η διαφορα με την συνταγη της κυριας στο βιντεο ειναι οτι εγω εβαλα εβαπορε που λιξαν πρην λιγους μηνες και προσθεσα , κανονικα ολα τα αλλα δλδ το γαλα το βουτηρακι το αλευρι καλαμποκιου αν και αν το ξανακανα θα εβαζα το μισο απο αυτο ισως και λιγωτερο , επισης προσθεσα παπρικα και το χρωμα εγινε κανωνικα σα τυρι , γευση επισης

  3. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΣΕΝΤΑΡ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*