11:15 - 19/10/2023

Οι περίεργοι σεισμοί στο Ιράν μοιάζουν με σεισμικά όπλα.

Διαφημίσεις

Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στο Ιράν έχει μια ανατριχιαστική ομοιότητα με τα χαρακτηριστικά των σεισμικών όπλων, σύμφωνα με διάφορες σεισμολογικές εκθέσεις. Μια ακολουθία σεισμών μεγέθους 6,0 Ρ έχει καταγραφεί στο Ιράν, συγκεκριμένα 60 χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι Badar Abbas.

Οι ιρανικοί σεισμοί προσελκύουν σταθερά την προσοχή των θεωρητικών συνωμοσίας, οι οποίοι εικάζουν για πιθανές γεωπολιτικές μετατοπίσεις ή για την απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας της σοβιετικής εποχής από τους Αγιατολάχ. Ωστόσο, η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι τόσο άσχημη όσο αρχικά είχε θεωρηθεί.

Το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS) ισχυρίζεται ότι το επίκεντρο βρίσκεται σε βάθος 10 χιλιομέτρων, αλλά ο σκεπτικισμός είναι δικαιολογημένος. Ενώ οι ΗΠΑ διαθέτουν ένα εκτεταμένο σεισμικό δίκτυο, ο προσδιορισμός του βάθους ενός επικέντρου στην αντίθετη πλευρά της Γης παραμένει ένα δύσκολο έργο. Το USGS συχνά συνηθίζει να το χαρακτηρίζει ως “10 χιλιόμετρα”, μια πρακτική που υιοθετείται ευρέως λόγω της έλλειψης σεισμικών κέντρων συγκρίσιμων με εκείνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν φανταστεί κανείς έναν κόσμο χωρίς την Αμερική, οι Κινέζοι θα παρατηρούσαν το “σεισμοσκόπιο Jang”, εστιάζοντας στην κίνηση των χάλκινων σφαιρών.

Έχουν αναφερθεί τουλάχιστον τέσσερις σεισμοί, με τον αρχικό να καταγράφεται στα 5,0 Ρ και τους επόμενους στα 5,5 Ρ. Το μοτίβο αυτό έρχεται σε αντίθεση με την τυπική σεισμική συμπεριφορά, όπου ένας μεγάλος σεισμός ακολουθείται από μικρότερους ή το αντίστροφο. Τα σεισμικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν στο ορεινό σύστημα Zagros, το οποίο σχηματίστηκε από την ολίσθηση της αραβικής πλάκας έναντι της ευρασιατικής πλάκας. Η περιοχή αυτή, που μοιάζει με ένα ελικοειδές ελατήριο, διαθέτει τη δυνατότητα να προκαλέσει εκτεταμένες δονήσεις σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, εάν υποστεί έναν σκόπιμα προκληθέντα σεισμό.

Σε άρθρο τονίστηκε η συγκεκαλυμμένη απειλή του Ιράν προς το Ισραήλ που αφορούσε τη χρήση σεισμικών όπλων. Η σιιτική φιγούρα Abdollahian έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση σχετικά με έναν “μεγάλο σεισμό” που θα στοχεύσει το Ισραήλ, προκαλώντας εικασίες ότι ήταν κάτι περισσότερο από απλή ρητορική και θα μπορούσε να είναι μια άμεση προειδοποίηση για ένα προγραμματισμένο γεωλογικό γεγονός.

Δεδομένης της σημερινής σεισμικής δραστηριότητας στο Ιράν, υπάρχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το υποτιθέμενο σενάριο, γεγονός που υποδηλώνει την ανάγκη επαγρύπνησης για την παρακολούθηση των εξελίξεων που εκτυλίσσονται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Οι γραμμές αίματος και οι 13 οικογένειες…

  2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/19/2023 @ 5:45 ΜΜ

    Ο Λόρδος Ρότσιλντ συζητά πώς η οικογένειά του δημιούργησε το Ισραήλ.

    Ακούστε τον Διάβολο από το ίδιο του το στόμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*