22:27 - 17/10/2023

Έκτακτες ειδήσεις: από το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ

Διαφημίσεις

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, το αρχηγείο εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ απηύθυνε επιτακτική έκκληση προς όλους τους Ισραηλινούς που βρίσκονται σήμερα στην Τουρκία, προτρέποντάς τους να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα. Η φύση της πρόσκλησης υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν ριζοσπαστικές εξελίξεις ή ανησυχίες για την ασφάλεια που προκαλούν αυτή την ταχεία δράση.

Τελεσίγραφο της Χαμάς: Παύση των βομβαρδισμών σε μία ώρα ή απελευθέρωση όλων των κρατουμένων

Σε μια σημαντική ανακοίνωση, αξιωματούχος της Χαμάς ενημέρωσε το NBC ότι η ισλαμιστική ομάδα είναι έτοιμη να απελευθερώσει όλους τους πολίτες που κρατάει σήμερα ομήρους μέσα σε μία ώρα, υπό την προϋπόθεση ότι το Ισραήλ θα σταματήσει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα. Η δήλωση αυτή έρχεται σε άμεση συνέχεια της πρόσφατης αεροπορικής επιδρομής του Ισραήλ σε νοσοκομείο της Γάζας, με αποτέλεσμα να χάσουν τραγικά τη ζωή τους ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό.

Ο Αμπάς κηρύσσει περίοδο πένθους μετά την τραγωδία στο νοσοκομείο της Γάζας

Αντιδρώντας σε αυτό που αποκαλείται “νοσοκομειακή σφαγή” στη Γάζα, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς κήρυξε τριήμερο πένθος. Η επίθεση, την οποία η Χαμάς αποδίδει στο Ισραήλ, σημειώθηκε στο νοσοκομείο Baptist και φέρεται να στοίχισε τη ζωή σε αρκετές εκατοντάδες άτομα. Ο ισραηλινός στρατός ερευνά ενεργά το περιστατικό για να εξακριβώσει τα αίτιά του.

Η Αίγυπτος θεωρεί το Ισραήλ υπεύθυνο για τη βομβιστική επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας

Η Αίγυπτος επέρριψε απερίφραστα την ευθύνη στο Ισραήλ για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Ahli Baptist στην πόλη της Γάζας, υποστηρίζοντας ότι εκατοντάδες Παλαιστίνιοι πολίτες έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση. Το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου καταδικάζει έντονα το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το σκόπιμη στοχοποίηση αμάχων και σοβαρή παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου. Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών που περιέβαλαν το χτύπημα.

Καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται, η κατάσταση παραμένει ρευστή, με τον διεθνή έλεγχο να εντείνεται για τις ενέργειες στην περιοχή. Οι συνεχιζόμενες έρευνες στοχεύουν να ρίξουν φως στα τραγικά γεγονότα και ο κόσμος παρακολουθεί στενά τις περαιτέρω εξελίξεις.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*