12:35 - 17/10/2023

Συνελήφθη ο Reiner Fuellmich στο Μεξικό με δύο εντάλματα σύλληψης ένα από τη Γερμανία και ένα από την Ε.Ε.

Διαφημίσεις

Ο Reiner Fuellmich είναι Γερμανός δικηγόρος και ένας εκ των οποίων έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδειξη του σκανδάλου εκπομπών ρύπων της Volkswagen και μήνυσε επιτυχώς την Deutsche Bank για υποθέσεις υποθηκών, όπου εργαζόταν στο παρελθόν.

Μαζί με τους συνεργάτες του έφτιαξε μια “Επιτροπή Κορονοϊού” όπου να προσπάθησε να αποδομήσει το αφήγημα της “πανδημίας” με κεντρικούς πυλώνες τα ελαττωματικά PCR τεστ και την ανύπαρκτη ασυμπτωματική μετάδοση που ήταν και οι δύο μεγάλες απάτες για να οικοδομήσουν το αφήγημα της πανδημίας.

Πήραν συνεντεύξεις από επιστήμονες διαφόρων επιστημονικών πεδίων και συγκέντρωσαν πολλές μαρτυρίες. Ο Fuellmich, ακολουθώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσε αυτός και η ομάδα του, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων χρησιμοποίησε την “πανδημία” για να κλέψει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των απλών ανθρώπων. Έκτοτε οι δίκες αναβάλλονταν η μία μετά την άλλη.

Πως συνελήφθη;

Ο Fuellmich και η σύζυγός του βρίσκονταν στο Μεξικό, όπου έχασαν τα διαβατήρια και τις βίζες τους πριν από λίγο καιρό και έπρεπε να τα αντικαταστήσουν. Δεδομένου ότι έμεναν στο Μεξικό, έπρεπε να πάνε στη γερμανική πρεσβεία στην Τιχουάνα του Μεξικού. Όταν πήγαν εκεί, τη Δευτέρα,τους είπαν να επιστρέψουν την Παρασκευή όπου ορίστηκε ραντεβού για να παραλάβουν τα έγγραφα. Έτσι η πρεσβεία ήξερε ακριβώς πότε θα έφταναν.

Όταν επέστρεψαν την Παρασκευή, η γυναίκα του Fuellmich πήρε τα χαρτιά της και της επέτρεψαν να φύγει. Ο Fuellmich όμως συνελήφθη. Δεν είχε τίποτα μαζί του, μόνο τα ρούχα που φορούσε. Ούτε καν οδοντόβουρτσα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης απο τον Μάρτιο. Ένα δεύτερο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε τον Μάιο. Το ένα ήταν από τη Γερμανία και το άλλο από την Ε.Ε. Ο ίδιος είπε πως δεν ενημερώθηκε.

Καθώς ο Fuellmich βρισκόταν στο Μεξικό, το οποίο βρίσκεται εκτός δικαιοδοσίας της ΕΕ, τα εντάλματα σύλληψης δεν μπορούσαν να εκτελεστούν. Ήταν λοιπόν απαραίτητο να βρεθεί τρόπος να τον φέρουν στο γερμανικό έδαφος.

Το γεγονός ότι ο Fuellmich χρειαζόταν νέο διαβατήριο και βίζα έδωσε σε όσους ήθελαν να τον συλλάβουν την τέλεια ευκαιρία. Όταν μπήκε στην πρεσβεία την Παρασκευή, τον περίμεναν 6 άνδρες για να τον συλλάβουν, και να τον μεταφέρουν στο αεροδρόμιο, να τον συνοδεύσουν στη Γερμανία.

Οι κατηγορίες, απο τα επίσημα έγγραφα, ήταν 30 σελίδες – επομένως ήταν κάτι προσεκτικά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο. Αφορούσαν ισχυρισμούς της Viviane Fischer, πρώην μέλους της επιτροπής του Fuellmich, όπου τον κατηγορούσε για οικονομική υπεξαίρεση.

Ο Fuellmich έχει αρνηθεί της κατηγορίες και έχει ισχυριστεί ότι είχαν πολιτικά κίνητρα για να σαμποτάρουν το έργο της επιτροπής, με εμπλοκή του βαθέος κράτους.

Τρία άτομα απο την ομάδα του, υπέγραψαν τις κατηγορίες εναντίον του Fuellmich.

Μία περίεργη υπόθεση που ίσως η πιο τρελή πτυχή της, είναι ότι τα χρήματα που φέρεται να πήρε ο Ράινερ βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό (ή τουλάχιστον, ήταν στον τραπεζικό λογαριασμό) ενός από τα 3 άτομα που έκαναν την καταγγελία εναντίον του.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ηρακλής 10/17/2023 @ 3:47 ΜΜ

    Τον φαγανε κι αυτόν τελικα ??
    Θα δείξει, … αν και ειναι αναμενόμενο πια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*