Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:52 - 17/10/2023

Ο Άνθρωπος Ανδρέας Κατσιάρης Σαβάλλας «επιτίθεται» ευθέως στον πρόεδρον Νίκο Χριστοδουλίδη…. 

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Άνθρωπος Ανδρέας Κατσιάρης Σαβάλλας «επιτίθεται» ευθέως στον πρόεδρον Νίκο Χριστοδουλίδη…. 

[Εξώφυλον: Την φωτογραφία αυτή την τράβηξα μετά που το ζήτησα εν 02/05/2020 μ.Χ. Ο Άνθρωπος Ανδρέας Κουτσόφτας (δεν θα πω την Ιστορία για το επίθετο αυτό) Κατσιάρης (το κατσιάρης εξ’ όσων γνωρίζω σημαίνει αυτός που θορυβεί, ο θορυβών) Σαβάλλας (δεν τον ερώτησα αλλά επειδή στο χωριόν του το Λιοπέτρι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τρομερό χιούμωρ, τον ονόμασαν Σαβάλλα λόγω των γνώσεων του ότι τάχατες είναι οι εκδόσεις Σαβάλλα,εξ’ όσων άλλοι μου είπαν) είναι ένας απλός αγρότης βιοπαλαιστής που εργάζεται συνάμα & στον τουρισμό για να επιβιώσει την οικογένεια του. Αναγκάστηκε από αξιοπρέπεια να σταματήσει την αγροτική εργασία του, επειδή είναι κανονισμένον τα κέρδη να πηγαίνουν στους μεσάζοντες. Αναγνώστε μέχρι τέλους το άρθρον για να προβιβαστείτε σε βαθμόν ελευθερίας έξω από την Πολυμυθοπλασία. Ο Άνθρωπος Ανδρέας θέλει να παραμείνει Άνθρωπος & όχι μεταλλαγμένος & πολυψευδοαισθησιοπωλειτισμένος του Βαάλ σατανά Πολυμυθοπλασίας εξ’ αρχής κόσμου….. Μία συγκλονιστική Ιστορία….. Κάνουμε & σάτυρας αγών πριν μεταλλάξουν τους Ανθρώπους σε Σάτυρους ψυχή τε και σώματι κυριολεκτικώς όπως αι κάτωθι σατανομεταλλαγμένες εικόνες]

(Διόνυσος & Σάτυρος ή Διάβολος & Ταγκαλάκι Καλί Κάντζια ρος. Καλί είναι η θεότητα/δαιμόνισσα της Ινδίας για όργια, αιματοχυσία, αιμοποσία, ωμοανθρωποφαγία, κάντζια είναι και η μαριχουάνα και ρος η ροή…..)

Όταν ειπείς π.χ. είμαι ο Άνθρωπος Παναγιώτης Γεωργίου ή ο Άνθρωπος Σταύρος Θεοδώρου, δεν είναι το ίδιο με το να δηλώεις είμαι ο Παναγιώτης Γεωργίου ή ο Σταύρος Θεοδώρου.

Όταν δεν δηλώσεις ότι είσαι Ο Άνθρωπος το υποσυνείδητον & το υποσυναίσθητον του ρομπότοτεχνοκρατη σε εκλαμβάνει λεκτικό αριθμό ή αριθμητικές λέξεις. Ένεκα συνήθειας και καθύπνωσης Συνείδησης δεν το αντιλαμβάνεσαι και μπορεί να μην θέλεις να το πιστεύσεις καν.

(Μπαφομέθ Σάτυρος Πανάς)

Τα μυστικά αυτά ευρίσκονται εις την Αριθμολογία [τους δρόμους που ανακάλυψα όχι τελικούς αριθμούς από το 1 έως το 9 μόνον], την Γεωμετρία, την Μουσική των Συνειρμικών Συχνοτικών Συνδονητικών Συνκραδασμών & την Γλωσσοσοφία [κατά 99% την Ελληνική]. Δεν θα εμβαθύνω περισσότερον, το έχω κάνει άλλες φορές & υπάρχει περιθώριον διά άλλα μυστικά που μπορεί να παραθέσω συν τω χρόνω.

Οι νευρώνες & τα σωματίδια κάθε μεγέθους & συνομοταξίας του σώματος διακατέχονται ή και αξιολογούν αυτήν την ευαρμονία, ημιευρμονία, δυσαρμονία ή το ανάμεικτον αυτών των τριών εις την ίδια εκπομπή σημάτων, βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητας….

Λέγοντας: είμαι ο Άνθρωπος Παναγιώτης Γεωργίου, εξεκαθαρίζεις ότι δεν είσαι κάτι αυθαίρετον ή όπως θέλετε εκλάβετε το ή είμαι αριθμός με γράμματα & λέξεις ή υποχείριον σας.

(Σύγχρονη μεταλλαγμένη μετανθρώπισσα Σατύρισσα Πανούσα, το μέλλον του Πωλείτη διά νόμου καταναγκαστικώς! Μυθοπλασίας & Ανωμαλίας Μειξονοθεία)

Όταν δηλώσεις ότι είσαι ο Νίκος & δεν εξεκαθαρίσεις τι Νίκος είσαι τότε το υποσυνείδητον & υποσυναίσθητον εσού & των άλλων θα σ’ εκλάβει με «ελεύθερον» τρόπον επειδή δεν συγκεκριμενοποίησες.

Όταν το υποσυναίσθητον [διαφορετικόν από το υποσυνείδητον, προσωπική μου ανακάλυψη & διαπίστωση βάσει των Αρχών που διακήρυξα παλαιότερα διά την Ορμονολογία που είναι αυτή που στην Δύση λένε Ψυχολογία, ενώ η Ψυχολογία είναι η ήμισυ Θεολογία & η άλλη ήμισυ Ο Θεός] ακούσει απροσδιόριστα:

Αυτός είναι ο Ντίνος.

Δεν γνωρίζει εάν ο Νίκος είναι Άνθρωπος ή γάτος ή ψευδόφυλον που δεν γεννάει ή γαείδαρος που πετάει εντός & εκτός στρατού εις την Κοινωνία της Τυραννοστρατοκρατίας όπως αναπτύσσεται!

Πρέπει να προσδιορίσεις:

Αυτός είναι ο Άνθρωπος Ντίνος. [το Άνθρωπος πάντοτε με το πρώτον γράμμαν κεφαλαίον, τι αξία έχει να καλείς την Κύπρον & την Ελλάδα με κεφαλαία που είναι ιδεατές & να μην καλείς τους Έλληνες & την οντότητα ταυτότητας τους με κεφαλαίον; Από αυτές τες υπεξαιρέσεις & δήθεν περιττές εκφράνσεις πέσαμεν ως Άνθρωποι Ηθικώς, Θεολογικώς, Πατριωτικώς, εν τω Δικαίω]

Προσέξετε τους προσδιορισμούς:

Ο Άνθρωπος Ντίνος βαστάει από το λουρί τον σκύλλον Ντίνον

Και,

Ο Ντίνος βαστάει από το λουρί τον Ντίνον.

(Τάνπα τούνπα τανγκαλάκες Σάτυροι ουροφόροι ιπποουροχαίτηες)

όταν δεν δηλώνεις Άνθρωπος κάθε φορά τότε παύεις να είσαι Άνθρωπος, παύεις να αξιώνεις αξιοπρέπεια Ανθρώπου από Άνθρωπον ή από ρομποτοτεχνοκράτη αριθμόν ή λεξάριθμον που πιστεύει ότι είναι άνθρωπος & συ όχι. Στο Ταλμούδ ευθέως δηλώνεται ότι πας μη Εβραίος μη άνθρωπος. Παρομοίως εις την δημιουργημένη εξ’ Εβραίων Κορανιοθρησκεία διά να διαιρέσουν Τον Χριστιανισμόν που είχε εμβέλεια εις την Ανατολή από το Μαρόκο έως την Ινδία με βασιλείς Έλληνες, ένας από αυτούς ο Άγιος Ιωάσαφ & σε μεγάλον μέρος της Αφρικής συν της Ευρώπης.

Όταν θα συνστηθείς σε έναν Εβραίον ή έναν Μωαμεθανόν την επόμενη φορά δήλωσε: είμαι ο Άνθρωπος Γεώργιος [ή όποιο όνομα έχεις]. Και πως θα του το ειπείς αφού ουσιαστικώς δεν υπάρχει έννοια Άνθρωπος σε αυτές τες Γλώσσες ή έστω επαρκώς αγγλιστί. Ο man δηλώνει άνδρα και κινούμενον ον με ιδιώματα «ανθρώπου», people σημαίνει γενικά το πρώτον & το ακόλουθον περισσότερον εις τον πληθυντικόν, human being = χωμάτινον κατασκεύασμαν! Ο Άνθρωπος εις την Ελληνική Φιλοσοφία [όχι εις την Ελληνική έκπτωση ζωή ειδωλολατρείας οργίων, αμαρτίας & εγκλήματος] & Την Χριστιανική Ψυχοσωτηριακή Εννοιολογία είναι αυτός που φέρει πνεύμα εκ Θεού! Φέρει μέσα του Τον Θεόν, δεν είναι Θεός, φέρει πνεύμα Θεού & εάν περάσει τες εξετάσεις ως φορέας Θεοπνεύματος γίνεται άγιος = άλφα στερητικόν + γη…..

Το κράτος, οι εταιρείες, οι λειτουργοί ρομποτοτεχνοκράτες, οι εγκληματίες κάθε είδους, «νομιμότητας» & σπουδής σε εκλαμβάνουν εις το υποσυναίσθητον των χειριστών τους ως ρομπότια, μηχανές, χώματα, ευτελείς είδη! Όλα αυτά είναι οργανωμένα εγκλήματα εις βάρος του Ανθρώπου Ψυχή!…..

Ή ούτω καλούμενη ανθρώπινη νομοθεσία είναι μία οργανωμένη βία που υποτίθεται είναι υπό της παγκόσμιας και δη αυτονόητης διακήρυξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά όλα αυτά επί χάρτας, επί ουσίας δεν ισχύει επακριβώς & συνεχώς συρρικνώνεται με αντικατάσταση ή τσίλλημα.καπάκωμα νόμων ευθαρσώς τυραννικούς, παράλογους, ασελγείς, σκαίους & βλάσφημους προς Τον Θεόν, τον Άνθρωπον & την λοιπή ζωική, φυτική & στοιχειακή Φύση [Δημιουργία]. Ζούμε την Εποχή της Πανβλασφημίας & Πανασέβειας! Ένας άπειρος λόγος παραπάνω να δηλώνεις συνεχώς Άνθρωπος!

Άνθρωπος δεν είναι όστις δηλώνει Άνθρωπος αλλά όστις συμπεριφέρεται ως Άνθρωπος και δη προς Τον Θεόν, τους Συνανθρώπους του & την Φύση με φειδώ σε εκμετάλλευση του μέτρου του άριστου, της πρόνοιας και της προσοχής.

(Νέα Εποχή Κτηνοβασίας διά της Νέας Εποχής Αταξίας Σατανικών Απραγμάτων. Η Ελλάς είχε δύο Τάσεις, τους Ανθρώπους & τους Πωλείτες Μεταλλαγμένους Ανώμαλους, σε εργαστήρια & με διεγερτικά ναρκωτικά φάρμακα & συχνοτήτων διαδράσεις έγιναν και τότε ή εξήλθαν εκ της Κωφής Γης όπως είπεν ο Άγιος Ανδρέας ο Προφύτης ο διά Χριστόν Σαλός καθ’ οδόν εκ Κωνσταντινούπολις προς Καππαδοκίαν περιπατητός, όταν συνάντησε έναν Σάτυρον & έναν Κένταυρον, γραμμένον εις τον βίον του Συνεξαριστής Εκκλησίας. Νέα Εποχή Αντίχριστου! Η άλλη Τάση όπως και σε κάθε χώρα ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ)

Παρακάτω παρακολουθείτε την απευθείας απόδοση τινός Ανθρώπου προς τον πρόεδρον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πρέπει να ειπώ ότι ψήφισα τον Νίκο Χριστοδουλίδη & επηρέασα και άλλους να τον ψηφίσουν. Ο λόγος που τον ψήφισα είναι επειδή θεωρούσα ότι οι άλλοι είναι χειρότεροι από αυτόν & με αυτόν το επιχείρημα έπεισα & άλλους όταν μ’ ερωτούσαν γιατί ή και πριν μ’ ερωτήσουν!

Στην Πωλειτική δεν σκέπτομαι ποίος είναι ο καλύτερος αλλά ποίος είναι ο ολιγότερον χείριστος, ο ολιγότερον ικανός, αδύστακτος & δικτυωμένος για να μας κάνει την ζωή ποδήλατον.

Έλεγα σε όσους επηρέασα: «Έστω εάν δεν εφαρμόζει 5% από όσα του λένε από τες Μαύρες Σκιές του εξωτερικού και εσωτερικού, τότε είναι επιτυχία, ενώ άλλοι θα τους λένε 100% και θα κάνουν 999999999999999%». Σκέφθηκα Φωτοδεσμομηχανικά/Κβαντομηχανικά ως ψηφοφόρος.

Βεβαίως υπήρχε η επιλογή να ψηφίσω κανέναν & μπορεί να λάνθεψα που ψήφισα, αλλά ουδείς αναμάρτητος, σε αυτήν την περίπτωση σκέφθηκα να ψηφίσω τον συγκεκριμένον.

Βεβαίως, είναι γνωστόν ότι εις τις ψηφοαναμετρήσεις η Μεγάλη Σατανική Σκία θέτει υπό ψηφοφορίας τα ογλάνια της, σε κάθε χώρα & όποιον ψηφίσεις ψήφισες Σκιάν, αλλά είπα ότι ψήφισα τον ολιγότερον χειρότερον, διότι τούτον άρμοζε κατά την τότε ψηφοφορίαν άποψιν μου.

Εννοείται, ότι όποιον & να ψηφίσεις θα σε απογοητεύσει & δεν απογοητεύεσαι εάν το προσμένεις & βεβαίως εξαρτάται σε τι σε απογοητεύσει. Υπάρχουν υποψήφιοι που έχουν μανία με τες φορολογίες ασπούμε!

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης πήρε το πρόγραμμα από την Στοά της Σκιάς να το εφαρμόσει όπως θα έκαναν & οι άλλοι υποψήφιοι. Το πρόγραμμα είναι ηλεκτρονικοποίηση των πάντων 666, ώστε όστις είναι εκτός συνστήματος να μην δύναται εν τέλει να διεκπαιρεώσει τις ανάγκες & τα δικαιώματα του ως Καθώς Πρέπει Άνθρωπος & όστις είναι εντός σταδιακώς να γίνει ένας σκλάβος του Εγκλήματος με το όνομα Κράτος και Υπερκράτος σε μία Παγκόσμια Αντίχριστη Κυβέρνηση, όπως αναγράφεται εις την Αποκάλυψη & όπως ο Υπερμέγας Άγιος Επίσκοπος Αρέθας [850-932 μ.Χ.] διάδοχος του Υπερμέγα Αγίου Επισκόπου Βασιλείου εν Καισαρεία κατεχόμενης Καππαδοκίας.

Λέγει ο Άγιος Αρέθας & ο Άγιος Εφραίμ ο Σείρος από τον τον 4ον μ.Χ. αιώνα: «Θα δώσουν εις τους ανθρώπους μία ψήφον διά πάσαν εντριβή» και συνεχίζουν με λεπτομέρειες που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα άρθρα.

Δι’ όσους δεν τα είδαν η λέξη ψήφος σημαίνει πλακίδιον εξού και ψηφιδωτόν = πλακιδωτόν. Επειδή οι Αρχαίοι ψήφιζαν σε πλακίδια [ψήφους] παρέμεινε ως ιδιομματισμός η λέξη ψηφίζω, ψηφοφορία, ψηφοφόρος, υποψηφιότητα, διά τες διαλογές/επιλογές αρχόντων και θεσάκηδων γενικώς.

Οι Άγιοι αυτοί οι μεν πρώτος 11 & ο δεύτερος 17 αιώνες πριν πρόβλεψαν ότι πριν έρθει ο Αντίχριστος θα απαιτήσει να δωθούν εις τους έχοντες κοσμικόν φρόνημαν που δεν είναι Άνθρωποι [προσέξετε τονίζεται τι είναι Άνθρωπος!] ψήφον/πλακίδιον διά πάσαν εργασία ήτοι η Αλακάρτ Πωλείτη [από το πωλάω και πόλος = πουλάριον]. Ευεμφανώς προφύτευσαν τες ταυτότητες καθότι τότε δεν υπήρχαν ταυτότητες αναγνώρισης αλλά διαπιστευτήρια υπογεγραμμένα από άλλον άρχοντα ή υπάλληλον και ιδίοις όμμασι μαρτυρίαν ότι ο τάδε είναι όντως ο τάδε….

Πώς να μην τους εμπιστεύομαι μετά από τέτοια προφυτεία;

Και κάτι άλλον, ο Αντίχριστος θέλει να πάρουμε πρωτίστως την ψήφον [πλακίδιον ταυτότητας διά πάσα πράξη μας] επειδή ταυτόχρονα είναι ψήφος/ψήφισμα εμπιστοσύνης προς τον μιαρόν πρόσωπον του, καθότι όλοι θα γνωρίζουν ότι είναι του Αντίχριστου λένε οι Άγιοι, εξού και γίνεται τόσος σάλος & ντόρος, Θελήσει Θεού να ενημερωθούν πάντες ώστε να μην έχουν άλλοθι: «μα εγώ δεν γνώριζα!». Άκουσες & είτε ευακροάσθηκες είτε περιφρόνησες, αδιαφόρησες έως και μυκτηριακώς χλεύασες! Ουδέν άλλοθι ελαφρυντικόν ενώπιον Θεού Ζώντος Κρίσιν & Απειροϋπερευδιάκρισιν!…..

Επειδή δεν είμαι κατήγορος κακίας αλλά Άνθρωπος που θέλει να σωθεί πάσα ψυχή & η ψυχή μου, οφείλω να κατηγορήσω ή να ειπώ κακώς κείμενα διά τον εαυτόν μου, ώστε να μην φαίνομαι αναμάρτητος & συνάμα να είναι δεδηλωμένος Ομολογητής Χριστού δούλος!

Έχω κάνει παρέα με κάθε είδους ανθρώπους & τους έχω μελετήσει & ερευνήσει & τες πλείστες φορές ή μάλλον όλες το πήραν είδηση. Αναρχικούς, Δεξιούς, Αριστερούς, Αναρχοκομμουνιστές, Εγκληματίες, Πόρνους, Κλέπτες, Παγαπότες, Ψεύτες, Ειδωλολάτρες, Υποκριτές, Ονειροπόλους, Ψευδαισθησιακούς, Σατανιστές, Χριστιανούς, Οικονομολόγους, Πωλειτικούς & άλλους επαγγελματίες & μη επαγγελματίες επίσημα & σας διαβεβαιώ ότι υπάρχουν είδη ανθρώπων & ανάμεικτα είδη που δεν φαντάζεστε, εδώ παράθεσα τους γενικώς γνωστούς…..

Κάθε σπουδασμένος μαθαίνει στο πανεπιστήμιο το εσώκλειστο ή στο πεζοδρόμιο συγκεκριμένο γλωσσάρι & έννοιες που καταντάει εν τέλει ασυναίσθητα & ασυνείδητα η Θρησκεία του, έστω & εάν τυπικά δηλώνει άθεος ή Χριστιανός ή ο,τιδήποτε άλλον & βεβαίως υπάρχουν & ανάμεικτα είδη…..

Στις οικονομικές σπουδές γενικώς και οι πλείστοι γίνονται της θρησκείας που διδάσκονται: «φάτε να τους φάμε»  τα ίδια ισχύουν και στις άμεσες ή έμμεσες πωλετικές σπουδές, σκέττοι βρυκόλακες & γενικώς σε όλα τα επαγγλέματα και δη άμα το χρήμα αρχίσει να ρέει άφθονον, τότε ο βρυκόλακας παθαίνει ταινεία αχορταγίας και ιδιοτέλειας έως αρρωστημένου & υπεραρρωστημένου βαθμού, να διατί η Κοινωνία Κόσμου νοσεί!

Όποτε είχα ευκαιρία να γίνω βρυκόλακας εις την ζωή μου, σε ο,τιδήποτε Ο Θεός με κατάστρεφε & το έκανε με τόσον εμφανές τρόπον που έμενα άναυδος, συνέμβαιναν & συμβαίνουν τα πιο απρόσμενα απρόοπτα γεγονότα, ώστε ένας φίλος μου προσφάτως να μου επαναλάβει τρεις φορές: εάν έβλεπα τες ανατροπές της ζωής σου με τα ίδια μου τα μάτια και μου τα διηγούσου θα έλεγα ότι είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης…..

Είχα ευκαιρία να γίνω βουλευτής & δεν έγινα, βασικά μόνος μου το απότρεψα αυτό διότι δεν ήθελα να λέγω ψεύδη, ειδικά εις βάρος της Πατρίδος μου!

Ήμουν όμως ένας μεγάλος βρυκόλακας της Πορνείας, είχα την απαίτηση να κοιμάμαι κάθε νύχτα με άλλη γυναίκα & και όποια νύχτα δεν το επιτύχενα αυτοθεωρούμουν αποτυχημένος! Στην μετεφηβεία μου πρόλαβα & έγραψα τουλάχιστον 1000 ποιήματα, θρησκευτικά, φιλοσοφικά & άλλα κείμενα. Με τα ποιήματα μπορούσα να διεγείρω ερωτικά ανεπαίσθητα όποιαν γυναίκα ήθελα & βεβαίως αναλόγως ποία ή ποσότητα ή τέλος πάντων συνδυασμόν και με λόγια να ξέρω ότι είναι τελειωμένη σε τόσες ημέρες ή αν ήταν τουρίστρια το συντομότερον δυνατόν.

Με κάποια ποιήματα μπορούσα να υπνωτίσω, μαγνητίσω έως και να μαστουρώσω μέχρι τινός βαθμού τον ακούωντα. Μιλούσα με γυναίκες χωρίς πρόθεση ερωτική και δη φίλων μου ενώπιον τους & παρουσίαζαν τόσον ξεδιάντροπη συμπεριφορά ώστε αισθανώμουν υπεραυτοαηδίαν.

Τότε είπα, μα αυτόν είναι οπωσδήποτε σατανικό! Και ξεκίνησα το μεγάλο ταξείδι της Ορθοδοξίας με αγώνες & απαρνήσεις & ακόμη αγωνίζομαι χωρίς να είμαι βέβαιος ποίον θα είναι το αποτέλεσμα….

Όταν μου παρουσιάστηκε ένας άγνωστος Μοναχός στον ύπνον μου δύο ή τρεις φορές σε μία εβδομάδα & ενώ ήμουν αρκετά πιούμενος & γνωρίζοντας ότι όταν είσαι πιούμενος δεν βλέπεις όνειρα ή δεν θυμάσαι τίποτε, αιφνδιάστηκα διερωτούμενος. Έρχονται η μητέρα μου & οι αδελφές μου από περιοδεία με πλοίον σε προσκυνήματα και η μία αδελφή μου δίνει έναν βιβλίον ανά χείρας & μου λέγει επειδή σου αρέσουν τα βιβλία. Κοιττάζω & βλέπω τον Μοναχό του ονείρου μου, άγνωστος σ’ εμένα, Άγιος Εφραίμ της Νέας Μάκρης. Ιορτάζει 3 Ιανουαρίου τα Γενέθλια μου.

Έγιναν και άλλα συγκλονιστικά με τρία είδη αφορδίσιων νοσημάτων & άλλα. Τότε πειάνω τα ήμισυ τετράδια με τα συγγράμματα μου και τα καίω, μετά από δύο έτη εν έτει 1999 μ.Χ. καίω σχεδόν όλα τα υπόλοιπα.

Και θυμήθηκα τον Δαυΐδ που λέγει στον ψαλμόν: να έχεις ολίγα χρήματα είναι καλύτερα από το να έχεις πολλά [το διατί το αφήνει στην σύνεση & την σωφροσύνη μας]…..

Οι λέξεις που ακούεις & χρησιμοποιείς μέσα από τες συναναστροφές, σπουδές, φίλους, προτιμήσεις, εργασίες, επηρεάζουν την Συνείδηση σου και γίνονται Θρησκεία σου & εάν δεν είναι Του Χριστού τότε είναι ειδωλολατρείες μαζύν με άλλες αμαρτίες……

Τώρα, εγώ ήμουν στην Πορνεία, άγρια διασκέδαση, μουσική πανδαισία, & ο Νίκος στην Πωλειτική, ισοφαρίζουμε. Η μεγάλος Πωλειτικός κακά τα ψεύδη είναι όστις λέγει τα πειστικότερα ψεύδη & έτι χειρότερον όταν οι αποβλακωμένοι κομματολάτρες & ειδωλολάτρες σε λατρεύουν παρότι γνωρίζουν ότι λέγεις ψεύδη, κλέβεις, πορνεύεις, πωλείες πατρίδες και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!! Αυτά τα λέγω γενικώς όχι για τον Νίκο ή τον Κώστα συγκεκριμένα, αλλά τα κόμματα & η Πωλειτική γενικά σε κάνουν ποταπόν & εάν είσαι φύσει ποταπός & πανούργος με μεγάλες της εξαπάτησης σπουδές τότε γίνεσαι σπουδαίος & τρανός! Αλλά όχι Άνθρωπος, μάλλον γίνεται Απάνθρωπος Υπάνθρωπος Μετάνθρωπος Ψευδάνθρωπος ή και Υπομετααποψευδάνθρωπος……

Κάποιοι τύποι παίζουν σκάκι ή τάβλι μαζύ σας & μαζύ μου. Τους αφήνω να πιστεύουν ότι είμαι παρόν & παίζω αλλά είμαι έξω από το/τα MADTRICKS τους, νομιζόμενοι μάλιστα ότι με νικούν, χαχαχαχα, το διασκεδάζω πολύ. Νομίζουν ότι με νικούν στες ψευδαισθήσεις τους. Ο αθλητισμός & σχεδόν κάθε άλλον οργανωμένον σύνολον είναι Κεφαλοκλείδωμα, Συνειδητοκλείδωμα, Καρδιοκλείδωμα, Ψυχοκλείδωμα!

Όταν αισθάνονται ότι με νικούν στο σκάκι ή το τάβλι, κάποιες φορές είμαι θεατής, δεν παίζω, κάθομαι δίπλα ή παραδίπλα & τους διαβάζω, μάλιστα εκείνη την στιγμή μπορώ να τους κάνω δελεαστική πρόταση για να τους καταστρέψω, αλλά αυτό σημαίνει ότι αυτοκαταστρέφομαι, διότι θα κάνω έναν αόρατον έγκλημα για το έγκλημα που νομίζουν ότι μου έκαναν ή μου έκαναν έστω…..

Από μικρός μισούσα & απεχθανώμουνα την αηδιαστική λέξη Πολίτης. Δεν ήμουν ποτέ Πολίτης & δεν καταδέκτεικα ποτέ να είναι Πολίτης έστω εάν για ευνόητους λόγους την χρησιμοποιούσα. Ήμουν πάντοτε Άνθρωπος ή έστω προσπαθούσα να γίνω Άνθρωπος!

Ο Πολίτης είναι η πιο ευγενική λέξη για τον μ@λ@κ@ ή τον μαλαθάνα ή & ψυχομελλοθάνατον κατ’ επέκτασιν….. Αλλά όπως λένε οι κλασικοί παλειομοδίτικοι μαφιόζοι: «η πολλή ευγένεια ισούται με μεγάλη αγένεια!». Είναι ωσάν να λέμε μην υποκρίνεσαι άλλον φαίνεται και προξενεί σωρούς εμετού!…..

Διατί όμως η λέξη Πολίτης είναι υποτιμητική; Διότι η έννοια πολίτης σημαίνει αριθμός, μέλος, πράγμα, ρομπότι, της Πωλειτικής που μας φλόμωσε με την λέξη Πωλειτισμός και κουρού φεξ’ άλλα !!!!! Ο Πωλειτισμός στραβώνει και πωλεί Πωλειτισμόν & συ έβλεπε και αγόραζε ψευδαισθήσεις & ειδωλολατρείες!…..

Πολίτης σημαίνει έχεις αριθμόν, λογοδοτείς σε άλλους που δεν είναι οπωσδήποτε ή μάλλον ως επί τω πλείστον χειρότερης Ηθικής απ’ εσένα, συνεπώς είσαι μαλαθάνας, σκλάβος & βλάξ, να διατί ο Άνθρωπος θυμώνει & δηλώνει ευθαρσώς έκτοτε: «δεν είσαι Άδρωπος/Άνθρωπος» δεν σου λέγει: «δεν είσαι Πολίτης» χαχαχα κουνιστόν ακούεται αυτόν, χαχαχαχα!

Αχ κακέ δεν είσαι καλός πολίτης δεν υπακούς στους νόμους της Μπουλής [όπως λέμε μπούλινγκ ή σωστότερα ψυχολογική βία, κυριολεκτικά το πνεύμα που σου εμφύσησε Ο Θεός, να διατί οι προφύτες ήλεγχαν με σκαιότητα δικαίου δημοσίως τους άρχοντες!]…..

Για να γίνεις καλός πολίτης πρέπει να γίνεις ξεάνθρωπος, χαχαχαχα! Όσον πιο σκάρτος άνθρωπος, απάνθρωπος, υπάνθρωπος, μετάνθρωπος, χαζάνθρωπος, γηινάνθρωπος γίνεσαι, τόσον πιο πολίτης & πωλείτης ψυχοπωλειτής γίνεσαι…. Σκέψου το θα σου κάνει γνήσιον καλόν & όχι ψευδοκαλόν!

Όταν λες είμαι πωλείτης, λες ανήκω!

Στην Πωλειτεία, στους άλλους Πωλείτες & ύψιστους Υπερυποπωλείτες.

Όταν αρνηθείς την Πωλειτεία, την Πωλειτική, τον Πωλειτικόν, τον Πωλείτη & Αυτοπωλείτη, τότε θα ευεκθαμβωθείς από Αλήθεια [Αλ/Θεού Ήθεια & συνάμα βάσει του Νόμου της Πέραν της Μίας Καταγωγής των Ελληνικών Λέξεων άλφα στερητικόν + λήθη], δεν το πιστεύεις τώρα ίσως επειδή δεν το βιώνεις & δεν το βιώνεις επειδή δεν το πιστεύεις! Όπως είπε & ο Ντοστογιέφσκυ γεννάσαι από αποθαμένους & είσαι αποθαμένος…..

Ή Πωλείτης θα είσαι ή Άνθρωπος, ή της μυθοπλασίας εταιρειών που δεν έχουν ψυχή, σώμα, χέρια, πόδια, αυτιά, μάτια, μόρφωση, ή Αλήθειας Απείρου, δεν γίνεται αμφότερα…..

Το Κράτος σε θέλει έκτοτε Πωλείτη. Όταν ο Προμηθέας αξίωσε την Ελευθερία του, το Πνεύμα της Αληθείας, αυτό σημαίνει το πυρ που έδωσε εις τους Ανθρώπους, όχι ν’ ανάψει κάρβουνα χαχαχαχα, ο νους στα κάρβουνα, χαχαχα, άλλωστε όταν το έκαμε υπήρχε υποτίθεται οργανωμένος Πωλειτισμός!

Ο Προ+μυθέας τους έδωσε το Πυρ Θεού και Σκέψης Αλήθειας. Τότε ο πανούργος Δίας διέταξε τους Κράτος, Βίας & Ζήλος να τον αλυσοδέσουν εις τον Καύκασον. Τυχαία ή «τυχαία» απ’ εκεί αρχίζουν κάποιοι μύθοι διά τους χαζζαροσατανιστές!

Όταν είσαι & παραμένεις Πωλείτης ό,τι & να κάνεις είσαι υπό του Κράτους, του Βία & του Ζήλου. Το σύνστημα είναι το κράτος που βιάζει με ζηλοφθονία την ελευθερία σου & το πνεύμα Θεού [ψυχή] μέσα σου!…..

Τώρα θα παραθέσουμε τα παράπονα, τους θυμούς, την τόλμη & τες αξιώσεις ενός Αδρώπου που προσβάλλεται όταν τον περιπαίζουν & με τα τεκταινόμενα Πωλείτη-Πωλειτισμού-Πωλειτικής χωρίς πάθος αλλά με αγάπη διά την Αλήθεια & χωρίς σπουδές πανεπιστημίων τέχνης βρυκολακιαστικής εξυπνάδας & κάτι άλλον μπορεί να έχετε δύναμη αλλά δεν σας φοβούμαι σε ευφυΐα, είμαι ανώτερος σε αυτήν επειδή συνεχίζω να είμαι Άνθρωπος & να νοιώθω δυσφορία όποτε κάποια ποσοστά δεν είμαι Άνθρωπος αλλά Πωλείτης ή και Ψευδοπωλείτης που παριστάνει τον Πωλείτη…….

Μάγγικη χορχιδάτη κατευθείαν εκτίναξη προς τον πρόεδρον Νίκο Χριστοδουλίδη & Αλεξάνδρα Ατταλίδου από τον Άνθρωπον Ανδρέα Κουτσόφτα Κατσιάρη Σαβάλλα:

Ανδρέας Κατσιάρης

4 ώρ.

Ε να βολεψετε λιγότερους….

Εσύ Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides παίρνεις και μισθό και σύνταξη ενώ είσαι 49 ετών.

Alexandra Attalides γιατί έφυγες από τους οικολόγους;

Δεν κουνάνε αρκετά την αχλαδιά;

Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides είσαι 49 ετών και λαμβάνεις σύνταξη 1,300 ευρώ τον μήνα συν 8,700 ευρώ τον μήνα μισθό.

Αυτοί που πολέμησαν το 74,ούτε 300 ευρώ δεν παίρνουν.

Εν αντρεπεσε ρε; Σύνταξη από τα 49;

Philippa Karsera Christodoulides θέλετε να σας κάνουμε έρανο;

Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides εν αντρεπεσε ρε;

Ένα παιδί για να έρθει στην ζωή,χρειάζεται άνδρα και γυναίκα. Ένα παιδί για να έρθει στην ζωή, χρειάζεται άνδρα και γυναίκα.

Αυτές οι αρρωστημενες ιδέες και απόψεις του κάθε ανωμάλου,δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας.

O Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides συνεχίζει να λαμβάνει σύνταξη €1,300 τον μήνα και μισθό €8,700 την ώρα που οι πολίτες παίρνουν δανεικά για να πληρώσουν την ΑΗΚ

Μή δυαδικό φύλο….

Ο Άνθρωπος Ανδρέας είναι θυμωμένος επειδή ακόμη νοιώθει Άνθρωπος & όχι Πωλείτης = Μετάνθρωπος εκ των προτέρων, μπορεί να μην το ήξερε λεκτικά αλλά το ένοιωθε καρδιακά. Όταν λέγω δεν το ήξερε, εννοώ με τον τρόπον που το αποκαλύπτω, βεβαίως ξέρει τι γίνεται και τι συμβαίνει εξού και είναι ακόμη Θυμωμένος, όταν μεταλλακτεί & γίνει Λοβοτομημένος Πωλείτης του Πωλειτισμού της Πωλειτικής της σατάνα σιώνα νέας αταξίας απραγμάτων, δεν θα είναι πια ο Άνθρωπος Ανδρέας, αλλά ο Μεταλλαγμένος Ανδρέας, ο Μετάνθρωπος Ανδρέας, ο Πωλείτης Ανδρέας…..

Κύριος ειμοί βοηθός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει δαίμων και άνθρωπος και ου φοβηθήσομαι κακά.

Η απορία ενός χωριάτη για το άλλο φύλο……γιὰ τὰ φίξιον μάτριξ ψευδοφῦλα….. 666

To «Ισραήλ» που θα μας λύσει το Τζυπριακό, επένδυσε 110 μικροουρανοξύστες σε κατεχόμενα [για όσους δεν γνωρίζουν] Τρίκωμα-Γαστρία, δες τη συνέχεια σ’ ενδιαφέρει άμεσα….
Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γνωρίζει κανείς που πήγε το Νεογέννητο του Ιωάννη Κομνηνού; Τελευταία φορά που το είδα έτρεχε με ένα σκουπόξυλο στο χέρι το Χρήστο Μαντζιαρη, το Γεωκων και το γέροντα με τις Pro-φυτείες του Γεωκοντα.. Είναι πολύ γρήγορο το άτιμο και δε μπορώ να το φτασω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*