12:10 - 15/10/2023

Αεροπλάνο φαίνεται να έχει «σταματήσει στον αέρα» κατά την διάρκεια πτήσης

Διαφημίσεις

Βίντεο που δείχνει ένα αεροπλάνο να έχει «σταματήσει στον αέρα» έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με αρκετούς χρήστες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για πραγματικότητα ή αν το βίντεο αποτελεί οπτική ψευδαίσθηση.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συχνά κατακλυζόμαστε από ταξιδιωτικά βίντεο που προκαλούν ένα μείγμα περιέργειας και έκπληξης.

Ωστόσο, ορισμένα βίντεο ξεπερνούν την τυπική έμπνευση για διακοπές και μας αφήνουν σε πλήρη απορία, προκαλώντας ερωτήσεις και συζητήσεις που μας κάνουν να αμφισβητούμε τους νόμους της φυσικής.

Το βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο Reddit ένας επιβάτης αεροπλάνου κατέγραψε ένα άλλο αεροσκάφος να φαίνεται ακινητοποιημένο στον αέρα.

Αυτή η παράξενη οπτική ανωμαλία οδήγησε ορισμένους χρήστες να αναρωτηθούν αν όντως «ζούμε στο Matrix».

Το βίντεο έχει σίγουρα προκαλέσει αρκετό θόρυβο στο διαδίκτυο, με τους Redditors να συρρέουν στην ενότητα σχολίων για να εκφράσουν την απορία τους.

Ένα άτομο μοιράστηκε μια σχετική εμπειρία, λέγοντας: «Το βίωσα αυτό σε ένα αυτοκίνητο γεμάτο κόσμο. Και χαίρομαι τόσο πολύ που το είδαν όλοι οι άλλοι».

Ενώ ορισμένοι ασπάστηκαν την ιδέα μιας πραγματικής δυσλειτουργίας του «Matrix», άλλοι προσέφεραν πιο αληθοφανείς εξηγήσεις.

Ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ένας ισχυρός αντίθετος άνεμος, σε συνδυασμό με μια χαμηλή ενδεικνυόμενη ταχύτητα αέρα, θα μπορούσε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι ένα αεροπλάνο αιωρείται στον ουρανό λόγω της προοπτικής του θεατή.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Λεωνίδας 10/15/2023 @ 12:26 ΜΜ

    Το matrix υπάρχει αλλά δεν είναι όπως το παρουσιάζεται εσείς είναι οι μαθηματικές πράξεις μεταξύ πινάκων πού τις χρησιμοποιούν τα διάφορα κέντρα εξουσίας για να βγάζουν τα οικονομικά μοντέλα καθώς και τα μοντέλα εξουσίας και να τα δίνουν στις κυβερνήσεις να τα εφαρμόσουν δηλαδή είναι μαθηματικές πράξεις μεταξύ πινάκων και αυτό γιατί με τις πράξεις μεταξύ πινάκων μπορείς να κάνεις πράξεις παραπάνω από δύο διαστάσεις άρα μπορείς να φτιάχνεις μοντέλα διακυβέρνησης με πολλές παραμέτρους .

  2. Δεν ρίχνει σκιά το αεροπλάνο … πρέπει να προστέθηκε ψηφιακά με κάποιο πρόγραμμα στο βίντεο κλιπ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*