11:34 - 13/10/2023

Η Δανία και η Ολλανδία εντόπισαν συγκεκριμένες παρτίδες της Pfizer που προκαλούν τις παρενέργειες!

Διαφημίσεις

Nederland> Μετά από ένα χρόνο καθυστερήσεων, το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού δημοσίευσε επιτέλους μια λίστα με αριθμούς παρτίδων εμβολίων κατά του κορωνοϊού που χρησιμοποιούνται στην Ολλανδία. Αυτό μετά από ένα αίτημα του Woo (Wet open overheid) που υποβλήθηκε από έναν επικριτικό πολίτη.

Ο κατάλογος που κυκλοφόρησε δείχνει ότι εμβόλια Pfizer από οκτώ από τις εννέα παρτίδες που έχουν συνδεθεί με υπερβολική βλάβη στην υγεία στη Δανία έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στην Ολλανδία. Το βασικό ερώτημα τώρα είναι: τι ζημιά έχουν προκαλέσει αυτές οι «τοξικές» παρτίδες στη χώρα μας;

Την περασμένη άνοιξη, τρεις Δανοί επιστήμονες προκάλεσαν αίσθηση με μια εκπληκτική δημοσίευση.

Διερεύνησαν εάν υπήρχε «εξαρτώμενη από παρτίδες» διακύμανση στην ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στη χώρα τους. Με άλλα λόγια: κάποιες παρτίδες εμβολίων προκάλεσαν περισσότερες παρενέργειες από άλλες;

Εξέτασαν την περίοδο από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 11 Ιανουαρίου 2022, κατά την οποία σχεδόν 11 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Pfizer χορηγήθηκαν σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια Δανούς (σε πληθυσμό 5,8 εκατομμυρίων).

Χρησιμοποιήθηκαν 52 διαφορετικές παρτίδες εμβολίων (2340 έως 814.320 δόσεις ανά παρτίδα). Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα, μεταξύ άλλων, ότι το 4% των εμβολίων Pfizer που χρησιμοποιήθηκαν στη Δανία ήταν υπεύθυνα για το 71% όλων των αναφερόμενων παρενεργειών. Αυτό το 4% περιελάμβανε εννέα συγκεκριμένους αριθμούς παρτίδων, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν νωρίς στην εκστρατεία εμβολιασμού. Διαπιστώθηκε επίσης ότι συνδέονται με το 47% όλων των αναφερόμενων θανάτων (579).

Η μελέτη τράβηξε την προσοχή σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του De Andere Krant.

Εξάλλου, τα φάρμακα και τα εμβόλια πρέπει να παρασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής (GMP)-Good Manufacturing Practice (GMP) ή «καλής μεθόδου παραγωγής». Αυτό είναι το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Εξάλλου, μόνο μια προσεκτικά καταγεγραμμένη και ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε παρτίδα φαρμάκου/εμβόλιο έχει ομοιόμορφη σύνθεση και ποιότητα. Ωστόσο, η δανική μελέτη πρότεινε ότι αυτή η αρχή είχε εγκαταλειφθεί στην παραγωγή των εμβολίων Pfizer και ότι εννέα «τοξικές» παρτίδες είχαν περάσει από τους ελέγχους. Ή, ακόμα χειρότερα: ότι μπορεί να έγιναν εσκεμμένοι πειραματισμοί με διαφορετικές συνθέσεις.

Η μελέτη προκάλεσε σταδιακά πολλά ερωτήματα. Όπως: αυτές οι εννέα παρτίδες δόθηκαν κυρίως σε ευάλωτους ηλικιωμένους σε προχωρημένη ηλικία, κάτι που θα μπορούσε ίσως να εξηγήσει την υψηλή θνησιμότητα; Αλλά σε ένα tweet, η Δρ Vibeke Manniche, ένας από τους Δανούς ερευνητές, είπε ότι αυτό δεν ήταν έτσι.

Ανέφερε ότι το 79% των Δανών που έλαβαν εμβόλια από αυτές τις παρτίδες ήταν κάτω των 70 ετών. Αυτό το ποσοστό ήταν περίπου σύμφωνο με όλες τις άλλες παρτίδες. Είπε ότι τα αμφιλεγόμενα εμβόλια ήταν μεταξύ «των πρώιμων παρτίδων που δόθηκαν κυρίως σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας». Γιατί στη Δανία, όπως και στη χώρα μας, δόθηκε προτεραιότητα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Ένα άλλο ερώτημα ήταν γιατί οι εννέα παρτίδες περιείχαν σχετικά λίγες δόσεις; Για παράδειγμα, στη Δανία, μόνο 11.700 δόσεις της παρτίδας EJ6796 φάνηκε να έχουν εγχυθεί. Ταυτόχρονα, αυτή η παρτίδα είχε δημιουργήσει σχετικά τις περισσότερες αναφορές παρενεργειών από όλες τις παρτίδες που χρησιμοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα: 2.160 αναφορές, που ισοδυναμούν με περισσότερες από μία αναφορές για κάθε πέντε ενέσεις.

Για σύγκριση: 814.320 ενέσεις χορηγήθηκαν στη Δανία με την πιο χρησιμοποιούμενη παρτίδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα λιγότερες από 2.000 αναφορές παρενεργειών.

Οι δανικές αρχές είχαν εντοπίσει τη ζημιά και είχαν βγάλει την παρτίδα EJ6796 (και πιθανώς άλλες «τοξικές» παρτίδες) εκτός κυκλοφορίας, αφήνοντας το σύνολο στις 11.700 δόσεις;

Και αν ναι, γιατί αυτό δεν κοινοποιήθηκε στο δανικό κοινό; Πριν από δύο μήνες, η Vibeke Manniche είχε μια συναρπαστική συνομιλία με τον Βρετανό επιστήμονα νοσηλευτή Dr. John Campbell σχετικά με αυτά και άλλα θέματα, τα οποία μπορείτε να δείτε στο κανάλι του στο YouTube.5

Προέκυψε επίσης το ερώτημα ποιες άλλες χώρες είχαν χρησιμοποιήσει τις εννέα αμφιλεγόμενες παρτίδες στις (αρχές) του 2021;

Η Manniche υποθέτει ότι αυτές οι παρτίδες «έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες», είπε όταν ρωτήθηκε.

Και τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η Ολλανδία είναι επίσης μία από αυτές, επειδή οκτώ «τοξικές» παρτίδες φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ (συμπεριλαμβανομένου του EJ6796).

Οφείλουμε αυτή τη γνώση σε έναν επίμονο πολίτη που θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Τον Αύγουστο του 2022, επικαλέστηκε τον Woo (Open Government Act) και ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού τους αριθμούς παρτίδας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού που χρησιμοποιούνται στην Ολλανδία και μια επισκόπηση των παρενεργειών και των αναφερόμενων θανάτων που συνδέονται με αυτούς τους αριθμούς παρτίδας. Το αίτημα απορρίφθηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Και τον περασμένο Αύγουστο επιτέλους τιμήθηκε εν μέρει και το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού δημοσίευσε μια λίστα με αριθμούς παρτίδων, συμπεριλαμβανομένων 96 διαφορετικών παρτίδων Pfizer. Αλλά χωρίς τις σχετικές παρενέργειες και τους αναφερόμενους θανάτους.

Το ερώτημα τώρα είναι πόσοι Ολλανδοί εμβολιάστηκαν με τις οκτώ «τοξικές» παρτίδες στις (αρχές) του 2021 και τι συνέπειες είχε αυτό για αυτούς; Μια απάντηση μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο και μπορεί να μην έρθει ποτέ. Ωστόσο, ο επίμονος πολίτης της διαδικασίας Woo έχει πλέον προσφύγει κατά της απόφασης της VWS του περασμένου Αυγούστου. «Πιστεύω ότι αποκρύπτουν δεδομένα», λέει. Γεγονός είναι ότι το Κέντρο Παρενεργειών Lareb πλημμύρισε από αναφορές για παρενέργειες στις αρχές του 2021. Στις 8 Φεβρουαρίου 2021, ο Lareb ανέφερε ότι είχε λάβει επτά φορές περισσότερες αναφορές από ό,τι είχε εκτιμηθεί προηγουμένως, όπως γνωρίζουμε χάρη στην έρευνα του ανεξάρτητου ερευνητή Cees van den Bos.

Και στις 10 Φεβρουαρίου, ο αριθμός είχε ήδη φτάσει πάνω από εκατό θάνατοι. Είναι απολύτως κατανοητό ότι οι οκτώ «τοξικές» παρτίδες έπαιξαν κάποιο ρόλο σε αυτό, όπως έκαναν νωρίς στην εκστρατεία εμβολιασμού στη Δανία. Αλλά τίποτα σχετικά με αυτό δεν μπορεί να βρεθεί στις επίσημες κυβερνητικές πληροφορίες.

Στα τέλη του 2022, πέντε υπάλληλοι της Lareb, συμπεριλαμβανομένης της διευθύντριας Dr. Agnes Kant, δημοσίευσαν για τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του εμβολίου κατά της κορωνοϊού το 2021.

EJ6134
EJ6136
EJ6789
EJ6790
EJ6796
EK9788
EM0477
EP9598
Η εικόνα που προκύπτει από αυτό είναι αυτή ενός καλά λαδωμένου μηχανήματος. Για παράδειγμα, περιγράφηκε πώς η Lareb συνέδεσε τους αριθμούς παρτίδας με αναφορές παρενεργειών, χάρη σε μια ομαλή συνεργασία με το RIVM. «Δεν εντοπίστηκαν σήματα πιθανών ζητημάτων που σχετίζονται με παρτίδες» για τα διάφορα εμβόλια κατά του κορωνοϊού το 2021, ανέφερε η δημοσίευση. Δεν ήταν όμως λίγο διαφορετική η πραγματικότητα;

Αυτή η ερώτηση δικαιολογείται από μια άλλη δημοσίευση του Cees van den Bos. Αυτή δείχνει ότι οι πολίτες που ήθελαν να αναφέρουν παρενέργειες δυσκολεύονταν να βρουν τον αριθμό παρτίδας στην κάρτα εμβολιασμού τους και επομένως δεν μπορούσαν να τον συμπληρώσουν κατά την αναφορά. Είχαν ακόμη και πρόβλημα να βρουν το εμπορικό σήμα/κατασκευαστή του εμβολίου.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2021, όταν οι εμβολιασμοί είχαν ήδη πραγματοποιηθεί εδώ και ένα μήνα, η ανταλλαγή αριθμών παρτίδας με το RIVM δεν είχε ακόμη διευθετηθεί. Αυτό είναι προφανές από τη γραπτή «ανατροφοδότηση» σχετικά με τη διαβούλευση για την παρακολούθηση της ασφάλειας, στην οποία συμμετείχαν οι Lareb, MEB, RIVM και VWS.

Ο πάροχος σχολίων πληκτρολόγησε: “Το RIVM θα υποδείξει στη Lareb ποια είναι η καλή στιγμή για τη Lareb να ζητήσει τον αριθμό παρτίδας για πρώτη φορά.”

Με άλλα λόγια: οι πλήρεις αναλύσεις παρτίδων ήταν αρχικά αδύνατες επειδή τα πράγματα δεν ήταν σε τάξη. Ενώ η Lareb έπρεπε να μπορεί να ζητήσει αριθμούς παρτίδας από το RIVM από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Έτσι, θα μπορούσε να παρακολουθεί «ποιες παρενέργειες συμβαίνουν με ποιο εμβόλιο και ποια παρτίδα».

Εξάλλου, είναι σημαντικό να εντοπίζονται έγκαιρα εντυπωσιακά μοτίβα παρενεργειών και να ενεργούνται ανάλογα. Το πώς λειτουργεί αυτό αποδείχθηκε στα τέλη του 2009, όταν τρία μωρά πέθαναν στη χώρα μας (Ολλανδία) μετά από εμβολιασμό κατά διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είχαν εμβολιαστεί, μεταξύ άλλων, με εμβόλιο πνευμονιόκοκκου με τον ίδιο αριθμό παρτίδας. Η εν λόγω παρτίδα τέθηκε σε αναμονή σε εθνικό επίπεδο και δεν χρησιμοποιήθηκε πλέον. Για αυτό ενημερώθηκε και το κοινό.

Τι συνέβη όμως στα παρασκήνια της Ολλανδίας στις αρχές του 2021; Δεν ξέρουμε ακόμα. Αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι οι «τοξικές» παρτίδες από τη μελέτη της Δανίας είχαν επίσης το βάρος τους εδώ. Χάθηκε ο σύνδεσμος με τους αριθμούς παρτίδας επειδή η παρακολούθηση ασφαλείας δεν λειτουργούσε ακόμη σωστά; Αυτό θα μπορούσε να είναι. Αλλά είναι επίσης αδιανόητο ότι (σταδιακά) ορισμένες παρτίδες έχουν τεθεί «σε αναμονή», ενδεχομένως ακόμη και μετά από αίτημα των δανικών αρχών. Και ότι τίποτα δεν κοινοποιήθηκε στο κοινό σχετικά με αυτό, για να αποφευχθούν αναταραχές.

Στη συνέντευξη με τον Campbell, η ερευνήτρια Vibeke Manniche πρότεινε ότι οι παρενέργειες σχετικά με τις αμφιλεγόμενες παρτίδες θα πρέπει ακόμα να αναφέρονται, εάν αυτό δεν έχει ήδη γίνει.

Επειδή είναι γενικά γνωστό ότι αναφέρονται λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες από ό,τι εμφανίζονται. Επομένως, εδώ είναι οι αριθμοί των οκτώ «τοξικών» παρτίδων Pfizer που χρησιμοποιήθηκαν επίσης στην Ολλανδία: EJ6134, EJ6136, EJ6789, EJ6790, EJ6796, EK9788, EM0477 και EP9598. Ελέγξτε τα στην κάρτα εμβολιασμού σας και αναφέρετε τυχόν παρενέργειες στο Lareb.nl.

dakl.nl/batchnummers-1
dakl.nl/batchnummers-2
dakl.nl/batchnummers-3
dakl.nl/batchnummers-4
dakl.nl/batchnummers-5
dakl.nl/batchnummers-6
dakl.nl/batchnummers-7
dakl.nl/batchnummers-8
dakl.nl/batchnummers-9
dakl.nl/batchnummers-10
dakl.nl/batchnummers-11

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*