23:57 - 11/10/2023

Στις 13 Οκτωβρίου, ταραχές και πογκρόμ θα σαρώσουν τον κόσμο.

Διαφημίσεις

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023, παρουσιάσαμε στους αναγνώστες μας ένα τηλεπαθητικό γουάνγκ από μια γυναίκα με το παρατσούκλι HANDMAID OF THE MOST HIGH. Υποσχέθηκε έναν καταρράκτη ανησυχητικών γεγονότων που θα έπλητταν τον κόσμο από τις αρχές Οκτωβρίου και μίλησε για αυτό ως εξής:

Κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί γύρω στις αρχές της δεύτερης εβδομάδας του Οκτωβρίου. Το μόνο που μου έδειξαν ήταν ότι το «γεγονός» θα καλυπτόταν στα ΜΜΕ και θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Αυτό θα έχει εκτεταμένες συνέπειες πέρα ​​από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φαίνεται λοιπόν ότι η κυρία HANDMAID OF THE MOST HIGH μαζεύει μερικούς αστρικούς ανέμους, οπότε ας ακούσουμε τι της είπαν οι φωνές στο κεφάλι της στις 5 Οκτωβρίου:

Το βράδυ μετά τη δοκιμή της FEMA στις 4 Οκτωβρίου,  το Άγιο Πνεύμα μου είπε ότι η εντολή προς τις ελίτ στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και σε όλο τον κόσμο ήταν: «Όλα τα συστήματα πάνε, όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το σχέδιο».

Αυτό θα περιλαμβάνει την επόμενη πανδημία, κατά την οποία η κυβέρνηση θα επιβάλει αυστηρά περιορισμούς για να κρατήσει τους ανθρώπους μέσα και να μην γίνουν μάρτυρες κυβερνητικών ενεργειών που είναι απαραίτητες για την ύπαρξη και τη λειτουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Επιπλέον, η φωνή μου είπε ότι την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, θα υπάρξει «δολοφονία και χάος».

Έτσι, το HANDMAID OF THE MOST HIGH έλαβε το τηλεπαθητικό μήνυμα στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο μέρες πριν την υλοποίηση του πρώτου του μηνύματος. Και δεν είχε κανέναν τρόπο να ξέρει ότι η Χαμάς και άλλοι σαν αυτούς διανέμουν τώρα ένα κάλεσμα για εξέγερση στο Διαδίκτυο , απευθύνοντας έκκληση σε ομοϊδεάτες σε όλο τον κόσμο. Η ημερομηνία της εξέγερσης έχει οριστεί στις 13 Οκτωβρίου.

Το περιποιημένο πρόσωπο αυτού του στελέχους της Χαμάς υποδηλώνει με σιγουριά ότι υπάρχουν κάποιες πολύ σοβαρές δυνάμεις πίσω του, πολύ ανώτερες από τις τρομοκρατικές δυνατότητες του Ιράν. Κάποιος τάιζε και πότιζε αυτή την κόνιδα για πολλά χρόνια, αγόρασε κοστούμια και τον ανέβασε στην εγκληματική ιεραρχία. Επομένως, οι τρομοκρατικοί πυρήνες μπορεί κάλλιστα να αντιδράσουν σε αυτή την «έκκληση».

Δεν ξέρουμε πού ακριβώς θα ξεκινήσουν τα πογκρόμ οι τρομοκράτες, αλλά προς το παρόν βλέπουμε τη Γαλλία, αν και υπάρχουν πολλοί μετανάστες από τη Μέση Ανατολή σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ταραχές στις ΗΠΑ εάν οι μπάτσοι δεν αντιδράσουν έγκαιρα και όλοι οι «επαναστάτες» δεν πυροβοληθούν εγκαίρως – η αμερικανική αστυνομία μπορεί να αρπάξει περίστροφα πολύ γρήγορα.

Στην Κίνα, για ευνόητους λόγους, δεν θα υπάρξουν πογκρόμ, αλλά σε άλλα μέρη μπορεί να εξαπλωθεί παντού, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. την παρασκευη ειπαν οτι θα υχησουν παλι οι σηρεινεσ αλλα μονο στην δυτικη ελλαδα …… λενε για δοκιμη

  2. Παρασκευή και 13.10 ή 10.13 στις ΗΠΑ [αναγράφεται πρώτος ο μήνας]

    “friday the thirteenth” = 223 English Ordinal

    “Al aqsa flood” = 103 [English Ordinal] Ο 13 έχει δίδυμο πρώτο το 11

    Παραμονές μίας από τις μεγάλες αμερικανικές εκλείψεις 14.10

    .greatamericaneclipse.com/october-14-2023

  3. Drop the zero… 131~113
    U.S.A. = 3.1.1.

    Οι αριθμοί 131 & 113 έχουν αναλυθεί επαρκώς εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

    Και βέβαια, ενώ ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα συνέβησαν κατά το μήνα Μάρτιο

    11.3.2004 βομβιστικές επιθέσεις στη Μαδρίτη= η ημέρα έμεινε γνωστή ως 3-Μ [3ος μήνας – Μαδρίτη-Μάρτιος]

    11.03.2020 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύσσει την έξαρση COVID-19 ως πανδημία.

    Αλλά οι αριθμοί βρίσκονται πάντα εδώ.

  4. Ο αριθμός 311[ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ/ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ] έχει δίδυμο πρώτο τον αρ. 313

    Για το Ισλάμ , 313 είναι ο αριθμός των μουσουλμάνων που πολέμησαν στη Μάχη του Badr- και κατ ‘επέκταση, τους εχθρούς του Ισλάμ . Η μάχη έγινε στις 13 Μαρτίου ή 3/13.

  5. Το 88 που εμφανίστηκε….

    Δεν γινόταν να μην ξεκινήσει η εργολαβία μέσα στα 777ρια

    Το 8 είναι το σύμβολο του άπειρου.
    Το 88 συμβολίζει το χρόνο
    και τις διπλές κατευθύνσεις του άπειρου του σύμπαντος –
    δηλαδή το απείρως μικρό και το απείρως μεγάλο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*