Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:33 - 12/10/2023

ΕΚΤΑΚΤΟΝ: προς συνοριοφύλακες & εσωτερικούς Πατριδοφύλακες…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΚΤΑΚΤΟΝ: προς συνοριοφύλακες & εσωτερικούς Πατριδοφύλακες…..

Επειδή τα κράτη μας είναι εχθρικά προς εμάς & προς την επιβίωση μας, τον νουν μας & τες πρόνοιες μας, ιδιαίτερα τες ψυχές μας…..

Προσπαθούν να μας κατανοήσουν πως θα μας νικήσουν χωρίς περίπτωση αποτυχίας τους. Εξάγουν συμπεράσματα, βεβαίως έχω τις διαπιστώσεις μου, αλλά εάν τες ειπώ, άντε να βοηθήσω έως και μερικές χιλιάδες ή ακόμη και εάν όλοι βοηθηθούν, αμέσως μετά θα εφαρμόσουν το σχέδιον οι εχθροί, από την ίδια διαπίστωση……

Εκείνον που μας καταδιώκει είναι εκείνον που μας προστατεύει…..

Εις την Κύπρον παρατηρήθηκαν εντός των ημερών ύποπτες ύπουλες κινήσεις, που δεν είναι άσχετες με τα γεγονότα σε Παλαιστίνη Ισραήλ…..

Προσέξετε έναν περιστατικόν. Πήγαν Παλαιστήνιοι & διαμαρτύρωνταν άοπλοι ενώπιον φρουρών του Ισραήλ, μέσα εις τον αντιπερισπασμόν και την προσποιητή υποχώρηση των διαμαρτυρώμενων, άλλοι εξ’ οπίσω αστραπιαία εισέβαλαν σκοτώνοντας τους φρουρούς & εισερχόμενοι εντός φυλακίου σκότωσαν όλους τους κοιμώμενους. Ένας πρόαλαβε φορώντας εσώβρακο να φορέσει την εξάρτηση αλλά τον σκότωσαν επί τόπου…..

Γνωρίζουμε με πληροφορίες ότι αυτόν θα κάνουν εις την Κύπρον & Ελλάδα όπου & όταν χρειαστεί…..

Η Μελανίνα & Μουζουρίνα που κυκλοφορεί ελεύθερη σε Κύπρον & Ελλάδα ως μεταναστευτική καταδρομική δύναμις, έχει διάφορα τέτοια ανορθόδοξα σχέδια….. Βεβαίως & σε άλλες χώρες….

Οι «Ισραηλίτες» ήτοι οι σατανοσιωνιστές είτε μας εμπαίζουν μαζύν και τον Ιουδαϊκόν Λαόν είτε δεν είναι οι εξυπνότεροι, δεν μπορούν να ισχύουν αμφότερα….. Πως πειάστηκαν στον ύπνον στα φυλάκια; Είναι με τέτοιον τρόπον σχεδιασμένα να πειάνονται εν ύπνω…. Διά να βλέπουν άλλοι & να κοιμούνται επίσης, αφού λένε: «αφού δεν έχουν σκύλλους φρουρούς» οι Εβραίοι σημαίνει ότι είναι περιττοί….. Και όμως εάν το φυλάκιον είχε έστω έναν μεγαλόσωμον σκύλλον η διαμρτυρία θα πήγαινε «περίπατον» ομοίως και ο αιφνιδιασμός, καθότι ο σκύλλος άνευ εκπαίδευση από ένστικτον όταν αντιληφθεί την κρισιμότητα του φύλακα και ακόμη περισσότερον άμα εκπαιδευτεί αντιλαμβάνεται τι κρύβεται από οπίσω.

Εάν κάθε φυλάκιον έχει 5, 10, 15 σκύλλους, τότε ο αιφνιδιασμός είναι ακατόθρωτος έστω και εάν δεν υπάρχουν τα τέλεια ηλεκτρονικά οπλικά μέσα αμυντικής ειδοποίησης!…..

Αντί να τρώνε τα χρηματικά κονδύλια κηφύνες & παρακυφήνες της κυβέρνησης θα έπρεπε να σπαταλούνται αφειδωλώς σε εκπαίδευση, υγεία & παραγωγή πολλών κύνων φυλάκων….. Όλοι φοβούνται τους άγριους κύνες & το τσούρμον διαμαρτυρώμενων & αιφνιδιαστών. Ο κύνας προειδοποιεί εξ’ αποστάσεως….. Μαθαίνει να προειδοποιεί διά τον συγκεκριμένον εχθρόν & όχι άσκοπα, με τες επιμονές υλακτισμών του & συμπεριφορά του. Ασπούμε ότι σε παραμεθώριον φυλάκιον υπάρχει αναταραχή εκτός φυλακίου που το παίρνουν είδηση οι κύνες, τους αμολάεις έξω και τελειώνουν έστω και έναν μέρος του αιφνιδιασμού. Βεβαίως θα ειπείτε μα υπάρχουν ζώα, το γνωρίζω, τίποτε δεν είναι τέλειον, αλλά με κύνες είναι καλύτερα χωρίς κύνες…..

Παλαιότερα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν κύνες που όπως λέγαμε: «ξέρουν γράμματα». Βεβαίως αυτά τα ζώα δεν πρέπει να ταΐζονται με ζωοτροφές αποβλακωτικές αλλά κόκκαλα και όσον φυσικότερα βρώσιμα της φύσης τους διά να μην χαυνωθούν όπως γίνονται με οικόσιτα ζώα και έχω πολλές αποδείξεις & παραδείγματα, αλλά δεν θα επεκταθώ…..

Διατί αφαίρεσαν την Επιπρόσθετη Εθνοφρουρά των Κύνων; Διατί ούτε το «Ισραήλ» δεν τήρησε το αντίθετον; Μήπως επειδή ήταν προσχεδιασμένη η ημέρα αφορμής, στημένης χαμασικής επιθέσεως διά να ισοπεδώσουν την Παλαιστίνη ή έτι χειρότερα άρξη χειρότερου ευρείας κλίμακος πολέμου;…..

Επειδή παρατηρήσαμε ύποπτες κινήσεις εις την Κύπρον από εχθρούς μετανάστες εν Κύπρω σε συνεργασία με άλλους εχθρούς και με άλλους που δήθεν διά πολλούς δεν είναι εχθροί, συνστήνουμε την προσοχήν σε τυπικούς & άτυπους συνοριοφύλακες και φύλακες. Τα φυλάκια έπρεπε να έχουν προσταυτευτικά μικρά τείχη σε περίπτωση εισβολής να μην μπορούν να τα λιντσάρουν & με υπόγεια όλα προσφυγής/διαφυγής…..

Εις τους οικισμούς, σχηματίστε συμμαχίες με έμπιστους και Σύνεθνους απλούς ανθρώπους. Οι αλλοδαποί εσωτερικοί εχθροί έχουν διάφορα σχέδια αιφνιδιασμού, κτυπήματος νευραλγικών σημείων, τοποθέτησης δολίως βομβών μεγάλης ισχύος, σφαγών, πανικοβαλισμού, αντιπερισπασμού & καθυστέρησης. Μπορούν να προξενήσουν λουτρά αίματος και σύγχυση εκτός στρατεύματος & εντός στρατεύματος εξ’ αποστάσεως ή κατ’ ευθείαν….

Γνωρίζουν που κρύβονται αποθήκες όπλων, άμεσων & έμμεσων πολεμοφοδίων, κέντρα διοίκησης & ηλεκτρονικού πολέμου.

Τις τελευταίες ώρες εισήχθηκαν εις την Κύπρον όπλα & πολεμοφόδια, δεν γνωρίζουμε από πού ή και να γνωρίζουμε τι σημασία έχει να το αναφέρουμε;

Ο Ερτογάν είναι ανήσυχος και σιωπηλός. Το Χιλιάρμενον είναι έξω από την Παλαιστίνη διά να σύρει το μήνυμα πώς ό,τι και να γίνει, και να ηττηθεί το «Ισραήλ» δεν θα ηττηθεί διότι έχει εξ’ οπίσω του το ΝΑΤΟ, εκτός & εάν το σχέδιον είναι μεγάλη σφαγή ιουδαϊκού λαού εκ των διεθνών σατανοσιωνιστών ψευδοσυμπατριωτών τους, θυσία εις τον σατανά και αφορμές διά σφαγές ολάκερων χωρών, ώστε να φέρουν εις τα μέτρα τους την παγκόσμια κυριαρχία…..

Η Άσπρη Θάλασσα εντός Μεσογείου θεωρείται μεταξύ κατεχόμενης Κυρηνείας βόρειας ακτής Κύπρου και απέναντι Μικράς Ασίας, βεβαίως παλαιότερα μπορεί ο όρος [αντίθετος με τον Εύξεινον Πόντον Μαύρη Θάλασσα από την επάνω πλευρά] να συνεχίζετο έως την Παλαιστίνη. Είναι αυτόν το αεροπλανοφόρον το χιλιάρμενον;……

Συνεργαστείτε με άλλους, να έχετε εις την διάθεση σας πολλαπλής χρήσης και εφεδρείες όπλων. Μην νομίζετε ότι σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που οι εχθροί είναι προστατευμένοι & διασκορπισμένοι πέρα δώθε δεν είναι δυνατόν έστω σε κάποιες περιοχές να γίνει πολυπραξικοπηματική αιματοκυλιστική καταδολίευση…..

Προσέξετε διότι μπορεί να σχεδιάζετε πυρκαία σε συνδυασμόν με πλημμύρα που οι πλείστοι ούτε καν φαντάζονται πως και την ανάπτυξη της.

Ο Ερτογάν είναι σιωπηλός, αν κάνει συμφωνία με το ΝΑΤΟ ενώ συνάμα συντυγχάνει εναντίον του θα έχει προβλήματα, εάν δεν κάνει με το ΝΑΤΟ πάλαι θα έχει προβλήματα. Αλλά σε χειρότερη θέση είμαστε εμείς σε Κύπρον & σε Ελλάδα. Δεν αποκλείεται να μας υποσκάψουν εκτός από τους μόνιμους υποσκάπτες μας του ΝΑΤΕΒΡΟΠΑ και η Ρωσσία αυτήν την φοράν, από εκδίκηση, συμφέρον, αφου εμείς ούτως ή άλλως διαχωρίσαμε ευθαρσώς ως κράτη την θέση μας ή και επειδή ΝΑΤΟ & Ρωσσία υπό τον σατανοσιωνιστικόν μανδύαν είναι συνεννοημένες με τρόπους τινές που να μην φαίνεται πιστευτόν ούτε καν σε υψηλόβαθμους εκτός προσυνεννόησης….. Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει κατά τες ερμηνείες τινών,  μία τέτοια προσυνεννόηση & αναφέρεται σε βιβλία που εκδόθηκαν την δεκαετία του 1980 μ.Χ. ήτοι εις την κορύφωση της βράσης του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ & Σωβιετικής Ενώσεως…..

Λέγεται ότι ο Νοστράδαμος ήταν Εβραίος Χριστιανός Καθολικός. Ήταν και Σιωνιστής; Προφήτης; Προβλέπτης; Μάντευε βάσει μαντικού βιβλίου του Μαντείου των Δελφών που κατόπιν των προφυτειών του έκαψε, όπως φημολογείται εγγράφως…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*