Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:20 - 11/10/2023

Τι είναι αγάπη & τι ψευδοαγάπη, η εσκεμμένη σύγχυση των δύο που οδηγεί στην υπέρτατη πλάνη & απώλεια ψυχής. Επειδή κατσελλοειδής μας λένε με δόλον τα αίσχιστα ως ιερά…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι είναι αγάπη & τι ψευδοαγάπη, η εσκεμμένη σύγχυση των δύο που οδηγεί στην υπέρτατη πλάνη & απώλεια ψυχής. Επειδή κατσελλοειδής μας λένε με δόλον τα αίσχιστα ως ιερά…..

Θα τα ειπώ με τρόπον τινά πολύ ευγενικόν.

Η κατάκαυση των Σοδόμων, Γομόρρων & άλλων πέριξ πόλεων έγινε ένεκα της ασυδωσίας της παρά φύσιν πράξεως…..

Απ’ ό,τι φαίνεται Ο Θεός δεν δέχεται και δεν του αρέσει και δεν αγαπάει να Του αλλάσσουμε την Φύση, εις την οποία συμπεριλαμβανόμαστε, συνεπώς, μην μεταλλακτατείτε…..

Η παρά φύσιν πράξιν είναι μετάλλαξις σοδομική…… Εξού και έκτοτε καλείται σοδομισμός…..

Ορισμός της Αγάπης [αν και τον έχω ειπεί κατά καιρούς με διάφορες αήττητες επεξηγήσεις]: «Αγάπη δεν είναι αυτόν που τέρπνει και ευφραίνει την καρδίαν και τον εγκέφαλον σου αλλά αυτόν που είτε τέρπνει και ευφραίνει την καρδίαν και τον εγκέφαλον σου, είτε προξενεί θλίψιν και κακουχίες εις την καρδίαν και τον εγκέφαλον σου, ευθυγραμμίζεται με το Αλάνθαστον Δίκαιον που είναι το Δίκαιον και οι Εντολές Του Θεού και το αληθές Δίκαιον μεταξύ ανθρώπων, έως το άκρον άωτον της Αγάπης που είναι η φιλοκαλία ήτοι η πράξη και συμπάθεια του προοίκτου προς τες ψυχές αλλά ταυτόχρονα αποστροφή εις τες βλασφημίες και ασέλγειες»…..

Το χρήμα τέρπνει και ευφραίνει καρδίαν και εγκέφαλον, εάν όμως προέρχεται από αδικίες δεν είναι αγάπη, καθότι εάν ήταν αγάπη, τότε ο κερδίζων αυτόν θα το απόφευγε επειδή προξενεί αδικίαν προς τινά άλλον άνθρωπον.

Το έγκλημα το ίδιον….

Η αποπλάνηση συντρόφου τινός άλλου ή με σκοπόν την παροδικήν απόλαυσιν, δεν είναι αγάπη, καθότι πληγώνει τον απατημένον, το απαγορεύει Ο Θεός και συνάμα η απόλαυση δεν φέρει ίχνος αγάπης, αλλά επιθυμία ευχαρίστησης και ικανοποίησης της αρεσκείας…..

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε ότι η Ελλάδα θα γίνει Σόδομα και Γόμορρα, το βιώνουμε τώρα και είναι ωσάν να βιώνουμε και να εμπλεκόμαστε εις τα τότε Σόδομα και Γόμμορα. Να είσαστε έτοιμοι να γίνετε Λωτ & Υπερλώτ! Ώστε να κερδίσετε με το ψυχικόν σπαθί σας το Λώττον της Αγιότητος. Η Ελλάδα θα φθάσει σε πλήρη ασυδωσία Σοδόμων και Γομόρρων.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέγωντας ότι η Ελλάδα θα γίνει Σόδομα και Γόμμορα, ουσιαστικώς ίσως υπαινίσσεται ότι θα έχει την κατάληξη των Σοδόμων και των Γομόρρων, καθότι δεν είπε ότι θα γίνει και θα παραμείνει ή θα μετανοήσει. Εάν μετανοήσει καλώς και βασικά η Ελλάδα δεν είναι οντότητα ζωντανή. Ζωντανές οντότητες είναι οι Έλληνες και μόνον ο καθένας από μόνος του μετανοήει ή ουχί….

Το να παραμείνεις όσιος εν καιρώ Σοδόμων & Γομόρρων είναι δυσκολότερον από άλλες περιόδους, συνεπώς Ο Θεός επιτρέπει εις τον καθέναν να γίνει ό,τι μα ό,τι θέλει & αναλόγως θα επιβραβευτεί. Οι Σοδομίτες εις την Κόλλαση και οι Αντέχοντες εις τον Υπερπαράδεισον. Ο Χριστός είπε ότι η Καπερναούμ είναι χειρότερη από τα Σόδομα. Με αυτόν καταδεικνύει ότι τα Σόδομα και τα περίχωρα είναι η πιο αμαρτωλή πόλις όλων των εποχών, χειρότερη από την Βαβυλώνα ή και συνώνυμον της Παμπυλώνας…. Αυτόν σημαίνει ότι ο σοδομισμός είναι εσχάτη προδοσία προς την Φύσιν και Τον Δημιουργόν της. Οι Καπερναουμίτες δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έκαναν διά να είναι χειρότεροι από τους Σοδομίτες, παρότι δεν τους έκαψε, αλλά οπωσδήποτε δρούσαν και σοδομητικώς….

Η συνείδηση σου παλεύει μεταξύ αγάπης και ψευδαγάπης. Η σοδομική αγάπη, η αμαρτωλή αγάπη, ο κλέπτης που αγαπάει να κλέβει, είναι ψευδαγάπη. Φέρνουν τα πράγματα με τέτοιους τρόπους και τέτοια μάγια ψεύδους που πολύ δύσκολα θα αντέξουν όσοι αντέξουν και αυτόν επειδή θα παραμείνουν εις το Πνεύμα της Ορθοδοξίας, ακόμη και εάν το μυαλόν τους δεν μπορεί να ιδεί την αλήθεια ή και ακόμη όταν δεν συμφωνεί μαζύν τους, επιβάλλωντας διά θελήσεως εις υποταγήν εις την βούλησιν των Αγίων Γραφών περί Αγίου Πνεύματος και την καρδίαν να συνευθυγραμμιστεί με αγαλλίαση & καρτερικότητα…… Είναι ο Οδυσσέας που μαστουρώνει, μεθάει, υπνωτίζεται, καθηγοητεύεται από τες Σειρήνες αλλά προνόησε να μην μπορεί να τες ζυγώσει ώσπου να περάσει το πλοίον του από την περιοχήν συχνοτήτων μαγείας πειρασμού…..

Αυτήν την διέλευσιν την περνάμε και θα την περάσουμε ακόμη περισσότερον μέσα από ισχυρότερα και «λογικότερα» μήκη, πλάτη & ύψη κύματος κατά πλοίου διά μαγείας & πρέπει να αντέξουμε, είμαστε ΟΛΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ ή απώλειαν επί τόπου μαγοηλεκτρομαγνητοβαρυτικής εμβέλειας μαγγανείας υπόκυψης εις τον πειρασμόν και την πλάνην. Ει δυνατόν πλανηθήσαι και οι εκλεκτοί μου είπεν Ο Χριστός, βάλετε Τον υπόψιν τι εις ημάς & εις υμάς λαλεί…..

Εις την Ελλάδα θα επέλθει συνταυτοχρόνως και Μετάνοια & Κάθαρση & Καταποντισμός & Πολυλιμός & Πολυλοιμός & Πτώση & Ανάσταση. Εάν καταποντιστεί κυριολεκτικώς μία μεγάλη μερίδα της Ελλάδος μην εκπλαγείτε, εάν πάλιν καεί με πυρ & θείον μην εκπλαγείτε, εάν τα Θαύματα τιμωρρίας & σωτηρίας σε ίδιους και συνάμα σε διαφορετικούς ανθρώπους γίνουν πέρα από συνήθη και φανερά, μην εκπλαγείτε, αλλά σκύψετε ή διαπετάσατε τας χείρας προς τον Ουρανόν και δοξάσατε Τον Τρισκύριον Τριαδικόν Θεόν!…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*