23:14 - 10/10/2023

Γκιόλβας: Οι Έλληνες Έχουν Εξωγήινη Καταγωγή

Διαφημίσεις

Γεώργιος Γκιόλβας: Σας είπα, πίσω από το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα και τις μεγάλες εταιρείες που κυβερνούν μεγάλο μέρος του κόσμου, βρίσκεται ο Διεθνής Σιωνισμός. Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση. Για να αποκωδικοποιήσει κανείς τα σχέδια τους, πρέπει να είναι γνώστης πολύ ειδικών πληροφοριών.

Αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι μια μέρα να επικρατήσουν μόνον αυτοί από τη λευκή φυλή ο «περιούσιος λαός» δηλαδή μόνον οι 610.000 Εβραίοι Σιωνιστές. Αληθινοί Εβραίοι είναι μόνον αυτοί που έχουν στο αίμα τους τα ίχνη μιας ειδικής λέπρας, της «Λέπρας του 4ου Τύπου», που ήταν και η αληθινή αιτία για την οποία εκδιώχθηκαν από την Αίγυπτο.

Οι Εβραίοι ξεκίνησαν από την Αίγυπτο και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Φιλισταίους που ήταν Έλληνες από την Κρήτη. Ο γιος του Μίνωα, ο Σόλυμος, πολέμησε με τον αδελφό του για το θρόνο και τελικά μετανάστευσε με το στρατό του απέναντι, όπου και ίδρυσαν την Παλαιστίνη και τα Ιεροσόλυμα…
Μάλιστα, οι «αληθινοί Εβραίοι» είναι μόνο 610 χιλιάδες λεπροί, και φυσικά οι αληθινοί Έλληνες είναι εξωγήινοι. Μιλήστε μας ανοιχτά επιτέλους για την εξωγήινη καταγωγή των Ελλήνων και για την απο κωδικοποίηση των κειμένων του Αριστοτέλη, για την οποία όλοι συ ζητούν πως είστε ο κύριος γνώστης, φήμες που έφτασαν μέχρι τη ΝΑΣΑ…
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενημερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «περικεφαλαία» αστροναύτη, από ένα κράμα μετάλλου που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει, η οποία γράφει με αρχαία ελληνικά γράμματα: «Έρχομαι από τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελλάδα». Έχει χρονολογηθεί με τον άνθρακα 14, ότι είναι ηλικίας 127.000 ετών. Ελληνικά γράμματα πριν από 127000 χρόνια! Το είδα με τα μάτια μου. Από πού ήρθε αυτός; Πού είναι η «Μεγάλη Ελλάδα»;
Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Σ’ εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι.Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το ΜΛαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οι Μ Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδώ κάποιες φυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί… Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες.
Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν διακεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα.
Και υπήρχε ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τα άστρα, για πάρα πολλά χρόνια. Μ’ αυτές τις επισκέψεις σχετίζεται και το μυστήριο του Αριστοτέλη. Τον Αριστοτέλη τον έφερε στη Γη ο πατέρας του όταν ήταν πέντε χρονών.
Προσγειώθηκαν εδώ από το Μ Λαγού όταν συνεχιζόταν ακόμη ο πόλεμος με τον Α Λαγού. Οι σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνηγήσουν το Νικόμαχο, τον πατέρα του Αριστοτέλη. Ο Νικόμαχος προσγειώθηκε στα Στάγιρα. Όπως ξέρεις, έχω αποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα» κείμενα του Αριστοτέλη που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «δια λείψεις» στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οι διηγήσεις. Ο Νικόμαχος έγινε με τις «θαυματουργές» γνώσεις του γιατρός του βασιλιά Φίλιππου.
Ο Αριστοτέλης στάλθηκε σε ειδικούς ανθρώπους στην Αθήνα και αλλού για να διδαχθεί, και αφού έγραψε μερικά βιβλία με τις γνώσεις που απέκτησε, όταν γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στη Μακεδονία για να αναλάβει τη μόρφωση του. Ο Αριστοτέλης μύησε τον Αλέξανδρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκα νε στρατηγό, του είπε: «ό,τι θέλεις, μπορείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρ­κεί να θέλεις. Όπου υπάρχει θέλω υπάρχει και Δρόμος…».
Του έδωσε και έναν γιο του, τον έκανε υπασπιστή του Αλέξανδρου και του είχε δώσει την ο δηγία: «κάθε πρωί που θα ξυπνάει ο βασιλιάς θα του υπενθυμίζεις γιατί βρίσκεστε εδώ, ποια είναι η αποστολή σας. Να του λες: μην ξεχνάς βασιλιάς μου γιατί ήρθαμε εδώ…». Μέχρι που μια μέρα ο Αλέξανδρος βαρέθηκε να τον ακούει και τον σκότωσε. Σκότωσε το γιο του Αριστοτέλη. Αυτό για το ο ποίο τον έστειλε να του υπενθυμίζει:
«γιατί κάναμε αυτή την εκστρατεία βασιλιά μου; γιατί σε μύησε ο πατέρας μου;…», ήταν το εξής: οι εχθροί που κυνήγησαν τον Αριστοτέλη και τους δικούς του από τα άστρα μέχρις εδώ στη Γη, δέκα εχθρικά διαστημόπλοια, τον ψάχνανε παντού, προσγειώθηκαν στην Ινδία. Αυτά είναι τα Βιμάνας που διη­γούνται στα έπη τους οι Ινδοί.
Ο Αλέξανδρος είχε μεταξύ άλλων την εντολή από τον Αριστοτέλη, να συλλάβει έστω και έναν απ’ αυτούς και να τον οδηγήσει στο δάσκαλο του. Ο Αλέξανδρος ύστερα από τόση δόξα, tτο ξέχασε, δεν θυμόταν πια το δάσκαλο του, ίσως και να μην βρήκε τελικά ίχνη αυτών, γιατί και αυτοί ήξεραν ότι ο Αλέξανδρος είναι μαθητής του Αριστοτέλη…
Και ποιο είναι το ελληνικό μήνυμα από τα άστρα, που καθοδηγεί ανθρώπους σαν κι εσάς;Μπορείτε να μας το μεταδώσετε;… Όταν θέλεις, υπάρχει και δρόμος. Αρκεί να πεις θέλω και μπορείς να το κά νεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις. «Όπου υπάρχει 0έλω, υπάρχει Δρόμος». Και μην ξεχνάς, όπως λέει ο Ηράκλειτος: «Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορον…».
Στην αρχαιότητα όπως αναφέρει ο μύθος ο Κρόνος «έτρωγε» τα παιδιά του. Στη σύγχρονη εποχή ο στίχος του ποιητή παρετυμολογώντας τον αρχαιοελληνικό μύθο αναφέρεται στην Ελλάδα που κι αυτή με το δικό της τρόπο… τρώει τα παιδιά της. Οπως το Γεώργιο Γκιόλβα, πυρηνικό φυσικό και κορυφαίο εφευρέτη ο οποίος ξετυλίγοντας το νήμα του χρόνου μονολογεί, αποκαλύπτει και αιφνιδιάζει αναφερόμενος στη μυθοποιημένη από αρκετούς ζωή του…
Γιωργος με εμαιλ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. μισο λεπτο, πολες γυναικες , χηρες, προσπαθουν να οικιοποιηθουν τον συζηγο και το εργο του, ιδιως οταν πεφτουν φωτα πανω τους

    ετσι ειναι πολες γυναικες, σπανια μια χηρα καταφερνει να παει το εργο σε ανωτερα επιπεδα απο αυτο που το αφησε ο εκληπων

    μη μπερδευτε τον ταλαιπορο ελληνα , πρεπει να συγκεντρωθει στην σωτηρια της ψηχης του και κυριως οχι σε στημενο σκινικο εξωγηινων ( στημενο γιατι ; δειτε τις προφητιες του otrok viacheslav ) που λεει πως ειναι προτζεκτ για να μεταλαξουν το DNA μας

  2. δειτε εδω αναλυτικα τι ειχε πει για τους εξωγηινους

    το βιντεο ειναι στα αγγλικα , κυλοφορει και ενα παρομοιο στα ρωσσικα ( κατεβαστε τα και διαδωστε, δε νομιζω να κρατησουν πολυ ακομα, δειτε τι καναν στα βιντεο με τις προφητειες για τις ενεσεις 2019-22 )

  3. Ανδρέας 10/11/2023 @ 7:35 ΠΜ

    Α γι’αυτό είναι τόσο ηλίθιοι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*