Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:32 - 11/10/2023

Γιατί Φυσικοί/Αστροφυσικοί & Αρχαιολόγοι μας λένε ψέματα; Ζούμε στην εποχή του ψεύδους, οι λόγοι στο άρθρον….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί Φυσικοί/Αστροφυσικοί & Αρχαιολόγοι μας λένε ψέματα; Ζούμε στην εποχή του ψεύδους, οι λόγοι στο άρθρον….

Ζούμε στην εποχή που μας λένε ότι δεν υπάρχει γυναίκα, δεν υπάρχει μητέρα, δεν γεννηθήκαμε από γυναίκα, σ’ έναν Υπερρατσισμόν εναντίον της Γυναίκας!

Δύο κατσελάκηδες [δύο μη γυναίκες] δήλωσαν ότι θα κάνουν πολλά παιδιά από επίσημη θέση εξουσίας, είναι τόσον ασύνστολη η βλασφημία και η κοροϊδία πλέον, όπως μας προϊδεάζει για το γεμάτον με βλασφημίες ονόματα θηρίον ο Ιωάννης ο Θεολόγος της Αποκάλυψης στα κεφάλαια 11 έως 13.

Εάν στα ολοφάνερα μας λένε ψεύδη πόσον μάλλον φανταστείτε στα δυσνόητα και σε όσα χρειάζεται ειδική εμπειρία και επισκόπιση εκτίμησης και διαπίστωσης. Μπορώ να μιλήσω πειο σκληρά για να υπερκατανοήσετε αλλά θα παραμείνω ήπιος για ευνόητους λόγους…..

 

Αναφέρω αποσπάσματα από ανακοίνωση [το άρθρον στο τέλος] για μαύρη τρύπα και μετά τα σχόλια μου:

«Ο Μ87 βρίσκεται 55 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και φιλοξενεί μια μαύρη τρύπα 6,5 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερης μάζας από τον Ηλιο.

Οι παρατηρήσεις τους εστιάζουν στην υπερμεγέθη μαύρη τρύπα στο κέντρου του γειτονικού γαλαξία Μεσιέ 87 (Μ87).

Οπως πολλές υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες, η Μ87 διαθέτει ισχυρούς πίδακες που εκτοξεύονται από τους πόλους της με ταχύτητα σχεδόν αυτή του φωτός. Οι επιστήμονες εκτιμούν, αν και χωρίς άμεσες αποδείξεις, πως η περιδίνηση μιας μαύρης τρύπας είναι αυτή που τροφοδοτεί τους κοσμικούς αυτούς στροβίλους.

«Μετά την επιτυχία της απεικόνισης της μαύρης τρύπας σε αυτόν τον γαλαξία με το τηλεσκόπιο Event Horizon, το αν αυτή η μαύρη τρύπα περιστρέφεται ή όχι ήταν το κεντρικό ζήτημα μεταξύ των επιστημόνων. Τώρα, η πρόβλεψη μετατράπηκε σε βεβαιότητα: Η τερατώδης αυτή μαύρη τρύπα όντως περιστρέφεται», επιβεβαίωσε ο δρ Καζουχίρο Χάντα του Εθνικού Αστρονομικού Αστεροσκοπείου της Ιαπωνίας και συνεπικεφαλής της έρευνας.

Ο Μ87 βρίσκεται 55 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και φιλοξενεί μια μαύρη τρύπα 6,5 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερης μάζας από τον Ηλιο. Πέραν όμως της μαύρης αυτής τρύπας, υπάρχει ένας δίσκος συσσώρευσης αερίων και σκόνης, που στροβιλίζεται στο χείλος του κοσμικού αυτού κενού. Μέρος του υλικού αυτού προορίζεται να καταλήξει στη μαύρη τρύπα και να εξαφανιστεί για πάντα. Ομως, ένα άλλο τμήμα του θα εκτοξευτεί από τους πόλους της μαύρης τρύπας με ταχύτητα μεγαλύτερη από το 99,99% της ταχύτητας του φωτός».

Μέχρι πρότεινος η μαύρη τρύπα ήταν κάτι άγνωστον!

Μας έλεγαν ότι απορροφάει φως, τώρα μας λένε ότι πιδακίζει φως και μάλιστα σε ταχύτητα 99,99% [ύποπτος τυχαίος αριθμός] φωτός και πως μετρήθηκε μεταξύ άλλων;

Εάν τω όντι η μαύρη τρύπα όπως έλεγαν πριν είναι μία υπερμεγεθής υπερβαρύτητα ούτως ώστε ούτε το φως να μην μπορεί να ξεπεράσει το μαγνητικό πεδίο της, τότε πως τώρα μας λένε ότι πιδακίζει φως;

Αμφότερες αυτές τες θεωρίες τες συνσχετίζουν με την θεωρία της ούτω καλούμενης Σχετικότητας. Αν και δεν είναι σχετικές με αυτήν την θεωρία και οπωσδήποτε είναι αντιφατικές. Βεβαίως έχω κάποια άλλα στοιχεία υπόψιν μου, αστροφυσικά εννοώ, που δεν θα τα παρουσιάσω προς το παρόν επειδή είναι επικίνδυνον και όσοι με γνωρίζετε όποτε αναφέρθηκα σε στοιχεία, έλαχε που κατόπιν παρουσίασα πρωτότυπες έρευνες.

Μαύρη τρύπα σημαίνει ολόμαυρη τρύπα και μέχρι στιγμής ήταν μία μαύρη φωτογραφία σε έναν σκηνικό ολιγότερης σκιάς, τώρα παρουσιάζεται πορτοκαλένια σε συνδυασμό με άλλα χρώματα.

Είναι γνωστόν στην Αστροφυσική ότι τα φαινόμενα από μακρυά εξαπατούν και πολλά χρώματα που βλέπουμε στην πραγματικότητα είναι άλλα χρώματα από κοντά και άλλα χρώματα από κάθε άλλη συγκεκριμένη απόσταση και μπορεί να είναι άλλα γεγονότα που στον φακό ομοιάζουν συνενωμένα και στον ίδιο χώρον ενώ δεν είναι όπως το έχω κατανοήσει μελετώντας τες διάφορες ανακοινώσεις και μετά διαφοροποιήσεις τους, αλλά ποτέ δεν μιλάνε για προηγούμενο ολικό σφάλμα αντίληψης, αλλά συνέχεια της αντίληψης που είναι αντιφατική με την προηγούμενη….

Το Νόμπελ Φυσικής 2023 μ.Χ. δόθηκε σε τρία πρόσωπα. Η γυναίκα από αυτούς δήλωσε κατάφεραν να ιδούν ζομφά τες διεργασίες ενός ηλεκτρονίου στο μόριο και είναι τόση η ταχύτητα που απλώς ξέρουμε συνεχίζει ότι είναι από την μεν ή δε πλευρά του μορίου. Φυλάξετε αυτό το άρθρον. Επίσης προσπαθείστε να εύρετε την δήλωση της αυτή, διότι στες πολλές ανακοινώσεις από δεκάδες ιστολόγια δεν ηύρα από πού το ανάγνωσα.

Μέχρι στιμγής γνωρίζαμε ότι το ηλεκτρόνιο είναι εντός ατόμου, με αυτά που μας λένε, χωρίς να το παραδέχονται ευθέως, μας λένε ότι έναν ηλεκτρόνιον εξέρχεται από το άτομον και περιφέρεται εντός μορίον, αλλά με το κωφόν και ύποπτον ότι κινείται έως τα δυσδιάκριτα όρια του μορίου και δεν εισέρχεται εντός του άλλου μορίου. Δεν μπορεί να ισχύουν όλα και δη εάν δεν το αποδείξουν και δη πότε και πως ή και ακόμη εάν αυτό που πρόσεξαν είναι μία ψευδαίσθηση ή εξαπάτηση της κβαντομηχανικής ή και έναν άλλον σωματίδιον, όπως και στην περίπτωση που αναφέρουμε ανωτέρω με την μαύρη τρύπα που ακόμη καιτες ψευδαισθήσεις τες παγιώνουν ως αληθείς αλλά όταν μιλάμε για Μεταφυσική απορρίπτουν και τα εμφανέστατα τεκμήρια!!!!! Υποπτόν!

Μας είπαν ότι όταν έναν ηλεκτρόνιον εξέρχεται από το άτομον γίνεται φως και ότι το φως δεν επιστρέφει αλλά ταξειδεύει συνεχώς, τώρα μας λένε ότι το ηλεκτρόνιον πηγαίνει ως την περίφραξη του μορίου αναγνωρίζοντας τα όρια του και δεν προχωράει στα όρια του επόμενου μορίου που είναι συνενωμένον, είναι ωσάν να μας λένε ότι έναν πτηνόν ή ένας σκώληκας, αναγνωρίζει τα σύνορα Ελλάδος Αλβανίας και δεν εισέρχεται σε «εχθρικόν» έδαφος. Εάν κάτι αναγνωρίζει τα όρια τινός μορίου πρέπει να είναι κάτι άλλον, ή και στο εργαστήριον μήπως παρατηρούσαν μεμονωμένα συγκεκριμένον μόριον ή ερέθισαν αυτόν μόνον με συγκεκριμένες διεργασίες; Οι αντιφάσεις είναι πολλές…..

Συνάμα όλα τα ιστολόγια λένε ότι έκαναν παλμούς φωτός πεντάκις εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου. Μα αυτό γίνεται ήδη από το φως και με μεγαλύτερη ταχύτητα και είναι φυσικό προηγούμενο που μπορείς να καταφέρεις αναλόγως απόστασης χρήσης. Τι εννοούν έκαναν αυτούς τους παλμούς και με τι όργανα; Διότι για να γίνει αυτό χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία που μπορεί να πρέπει να τρέχουν τουλάχιστον με ταχύτητα φωτός!

Μας λένε ότι έναν δευτερόλεπτο έχει τόσα πεντάκις εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου όσα δευτερόλεπτα έχει το Σύμπαν από την ώρα που γεννήθηκε.

Πρώτον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε γεννήθηκε το Σύμπαν από παρατηρήσεις, ούτε εάν ανανεώθηκε ούτε εάν γεννήθηκε ποτέ ούτε εάν είναι πολλά!

Δεύτερον, το να μας λένε ότι ο αριθμός του πεντάκις εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου στο δευτερόλεπτο είναι όσον ο αριθμός των δευτερολέπτων στον χρόνον του Σύμπαντος από την ώρα που γεννήθηκε, είναι μία Μαθηματική «γοητευτική» ατάκα και εξαπάτηση των αδαών & αφελών. Είναι ωσάν να μας λένε: «υπάρχουν τόσα 6άρια στο 60 όσα 60 στο 600, χαχαχα, απλά τα μέτρησαν βάσει του εάν ισχύουν έτσι σε όσα λένε και επειδή τα μέτρησαν υποθετικά όπως τα λένε είμαστε «υπόχρεοι» να τους «πιστεύσουμε» χαχαχαχα!……

Λοιπόν, υπάρχουν 10 6άρια στο 60 και 10 60ντάρια στο 600 γουάου, χρησιμοποιώ το 6 επειδή με αυτόν υποδιαιρούνται στα λεπτά, δευτερόλεπτα & ούτω καθεξής αλλά και για άλλους προφανείς υποσυναίσθητους και κυριολεκτικούς λόγους που συνδέονται…..

Στην Αρχαιολογία και όλους τους κλάδους της μόνον να δώσουμε σημασία στα όσα ανακάλυψε ο Άρης Πουλιανός και πρόσφατοι έως 3.000.000 άνθρωπος όρθιος στα Πετράλωνα Χαλκιδικής [ψάξετε εκπομπές της ΕΡΤ] & ο ομογενής Βίκτωρ Σεριγανίδης στο Τουρκεμνιστάν και υπόλοιπον Καύκασον, αρκούν για να ρίξουμε όλη την αρχαιολογία. Ο Σεριγιανίδης ανακάλυψε ελληνικές πόλεις που είναι του 1800 – 2100 π.Χ. στο Τουρκεμενιστάν.

Αυτά επιβεβαιώνουν τις ανακοινωμένες πεποιθήσεις μου ότι ο άνθρωπος άρχισε από την περιοχή Βαλκανίων-Μικράς Ασίας και Πέριξ Νήσων. Ότι όστις αντιληφθεί την Ελληνική Γλώσσα αντιλαμβάνεται ότι είναι η Πρωτόγλωσσα Μάνα των Γλωσσών και αφού είναι η Πρώτη σημαίνει και οι Πρώτοι Άνθρωποι έχουν το ίδιον όνομα με την Πρωτόγλωσσα, Ελληνικά & Έλληνες που διαχωρίσθηκαν και εξαπλώθηκαν….. Ή έστω αναφορές για αρχαιότερους ανθρώπους, αυτοί ήταν Πρωτέλληνες με Ελληνική Γλώσσα που πλέον εσκεμμένα σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες από άγνοια δεν καλούνται Έλληνες….. ή Γραικοί ή και οι Ανθρώποι της Γλώσσας που καλούνται εις την εποχήν μας Ελληνικά…..

Όπως έχει αποκαλύψει ο καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθιάδης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., απόφοιτος έτους 1945, τ. Επιμελητής Ε.Μ.Π., Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε,οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μπετόν εδώ και 3.000 χρόνια πιο ανθεκτικό από το Αμερικάνικο Portland.

Μελετήθηκαν δείγματα κονιαμάτων της φάσεως της Ύστερης Εποχής του Χαλκού (1.200 – 1.100 π.Χ.) : Ωμόπλινθοι, συνδετικό κονίαμα και πηλοκονία επιχρίσματος, τα οποία ελήφθησαν από εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους κατοικιών και από αναλημματικούς τοίχους.

Τι το έκαναν το αντιραδιενεργόν σκυρόδεμα τότες; Μήπως είναι επιβεβαίωση για τους πολέμους της μυθολογίας, όχι της ευφάνταστης με εξωγήινους, αλλά της ευφάνταστης με τους γήινους.

Εάν ισχύουν αυτά όταν έγινε ο Τρωικός Πόλεμος υπήρχε αντιραδιενεργόν σκυρόδεμα! Και βεβαίως παλαιότερα, όταν έγινε ο Πόλεμος της Ατλαντίδος…..

Ο Εμπεδοκλής 7ος αιώνας π.Χ. είπε ότι όλη η γνώση που παρουσιάζει είναι παλαιότερη…..

Το Πυθαγόρειον Θεώρημαν ανευρέθηκε όπως λένε σε στήλη της Βαβυλώνας και βεβαίως είναι παλαιότερον από την Βαβυλώνα…..

Ο Αιγύπτιος Ιερέας είπε στον Σόλωνα ότι οι Έλληνες έχουν 1.000 αρχαιότερον πολιτισμόν αλλά είναι παιδιά και ξεχνούν την Ιστορία τους. Το ότι αναφέρουν 1.000 και όχι ολιγότερα ή περισσότερα, είναι θέμα σοβαρής έρευνας. Πότε κτίσθηκαν οι πυραμίδες; Αυτό μπορεί να συγκριθεί με το γεγονός για τεκμήρια ότι οι πρώτοι ή και η σειρά δειναστειών βασιλείας των Αιγύπτιων ήσαν Έλληνες. Ο Αίγυπτος, ο Αντιβασιλέας Ερμής ο Τρισμέγιστος κ.ο.κ. τροφή για σκέψη…..

Ο Αιγύπτιος ιερέας τοποθετεί τον Αιγυπτιακόν Πολιτισμόν κάπου στο 10.000 π.Χ. & τον Ελληνικόν στο 11.000 π.Χ…… και κάπου ο Πόλεμος Αθηναίων εναντίον Ατλάμτων διεξήχθην κάπου στο ενδιάμεσον…..

Σημειώστε ότι αυτός που αναφέρθηκε σε θεωρία της Σχετικότητα αρνήθηκε την ύπαρξη του αιθέρα ή και πεμπτουσίας, και αυτά που λένε ανωτέρω οι Φυσικοί, η Σχετικότητα και τα άρθρα όλα παρακάτω, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη και δυνατότητα επίθεσης με αιθέρα….

Υπάρχει τρόπος να αποδεικτεί ότι ο αιθέρας είναι υπαρκτός, κινείται σε συνσχέτιση αλλά και ανεξάρτητα από τους άλλους φυσικούς νόμους, όπου και όποτε θέλει, ώστε να υπάρχει το αφανές και το φανερόν Σύμπαν και το οποίον, προορίζω να παρουσιάσω σε βιβλίον. Ο αιθέρας μπορεί να εμφανίσει όλες τις μορφές των άλλων σταθερών και πραγμα΄των της Φύσης και αυτεξούσια ή και ανεξάρτητα να αλλάξει, να τις αλλάξει, να τις μετατρέψει ή να μετατραπεί ο ίδιος.

Δεν προχωρήσω προς το παρόν σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Νόμπελ Φυσικής 2023 στους «μάγους του φωτός και των ηλεκτρονίων»

«Αυτό το τέρας περιστρέφεται»: Καταγράφηκε για πρώτη φορά μία περιδινούμενη μαύρη τρύπα

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Νικολαος 10/11/2023 @ 2:32 ΜΜ

    Γεια σου Παναγιωτη. Μας δουλευουν φιλε δεν υπαρχει διαστημα ολα τ αστρα ειναι πανω στον θολο της γης το στερεωμα. Διαβασε την γενεση τι δημιουργησε ο Θεος. Πως ειναι δυνατον να συγκρατειται η ατμοσφαιρα διπλα στο κενο. Και το νερο να διπλωνει γυρω απο μια σφαιρα. Η βαρυτητα ειναι θεωρια δεν εχει αποδειχτει ποτέ. Ψαχτο

  2. ΠάνοςΓέριμου 10/11/2023 @ 4:50 ΜΜ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ, χαίρε φίλε μου, όντως δεν γνωρίζουν τι είναι η βαρύτητα, αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχει, έχω κάποιες αποδείξεις σε ανέκδοτον βιβλίον και παλαιότερα έγραψα πολλές φορές ότι είναι η Προπέδη του Μαθηματικού Εύδοξου συμμαθητού Πλάτωνος μαθητού Σώκρατες. Όπως και να έχει εσκεμμένα λένε ψεύδη για να μην γνωρίζουμε την αλήθεια και δη ότι υπάρχουν πέραν των τριών διαστάσεων [που συμβολίζει Την Αγία Τριάδα] που δεν αποδεικνύεται με καμμία λογική μαθηματική…. Συνάμα αφαιρούν τα μυαλά όπως και με διάφορα άλλα για να κάνουν τους αφελείς που δεν μπορούν να συγκρίνουν, διαλευκάνουν, παρατηρήσουν & διαπιστώσουν τα ψεύδη, τες σαλάτες ψεύδους και αλήθεια, τα αντίστροφα, τους σφετερισμούς και συνάμα να μην ασχολούνται με Προσευχή & Θεολογία! Ο Θεός μαζύν σου !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*