20:55 - 09/10/2023

Τα no – paper του Παπασταύρου που «θάβουν» τον περίγυρο του Μαξίμου!

Διαφημίσεις

Οι υπέρ – εξουσίες που έχει με δικαστικές διαδρομές, «ασφαλίτικα» – ΕΥΠατζίδικα υπόγεια και οι «καυτοί» φάκελοι που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία.
edolio5 team

Σας έχουμε πει για τον νέο υπέρ – υπουργό που «χτίζεται» μέρα με την μέρα και δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Παπασταύρου. Κάνει όμως δυστυχώς και αυτός καθημερινό κολύμπι στην λίμνη της αλαζονείας και θα έχει την τύχη πολύ σύντομα του Δημητριάδη. Δεν έχει αναλάβει μόνο υπέρ – εξουσίες και τις υπόγειες συναντήσεις με δικαστικούς κύκλους και την διοίκηση της ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ, αλλά μοιράζει δεξιά και αριστερά έτοιμα ρεπορτάζ που θάβουν τους υπουργούς που βρίσκονται πέριξ του Μητσοτάκη, με φακέλους που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για την πολιτική αλλά και για την προσωπική τους ζωή. Ζητάει από δημοσιογράφους να τον παρουσιάζουν ως το πιο έξυπνο «…που συμμερίζεται και κατανοεί τις αντιδράσεις των υπουργών και φέρεται να επιχειρηματολογεί με κάθε τρόπο σε όλα τα προβλήματα!» Όπως μου λένε κύριος στόχος του είναι ο Ακης Σκέρτσος και λοιποί παρατρεχάμενοι, που ως γνωστόν άγονται και φέρονται σε συνεννόηση κατευθείαν με τον Μητσοτάκη. Ένα μπάχαλο με λίγα λόγια!

Η αλήθεια είναι ότι το εν λόγο κύριος διατηρεί άριστες σχέσεις με το ζεύγος Μητσοτάκη και κυρίως με την Μαρέβα από την οποία αντλεί και την δύναμη να κινείται στην κόκκινη γραμμή. Το μέλλον θα δείξει αν του βγει σε κάλο η όχι. Κάτι μας λέει ο όμως ότι θα φάει τα μούτρα του!

edolio5.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*