Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:36 - 08/10/2023

ΑFΜ 666 = ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥ Μαλαθάνας  666….. [πρόκειται για μυθιστόρημα που μέρος του ανακοινώνω, οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία]

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑFΜ 666 = ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥ Μαλαθάνας  666….. [πρόκειται για μυθιστόρημα που μέρος του ανακοινώνω, οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία]

Δεν μπορείς να είσαι και άνθρωπος & αριθμός φακελωμένου μαλαθάνα, κατάλαβες μλαθάνα;

Που να καταλάβεις ρε μαλαθάνα αφού είσαι μαλαθάνας!

Και ο μαλαθάνας όταν δεν του λέγεις μαθαλανείες τες λέγει μαλαθανείες, όταν του λές μαλαθανείες χαίρεται και ξεροC@υλώνει επειδή είναιmouttsso3παίχτης ψυχή τε σώματι….

Μπορείς να το ειπείς & αντίστροφα ΜFΑ 666 = Μαλαθάνας  ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ, φαίνεται το ίδιον αλλά δεν είναι, διότι φακελώνεται ο μαλαθάνας και γίνεται αριθμός & ύστερα φακελώνεται ο αριθμός & γίνεται μαλαθάνας, χαχαχαχαχα! Όπως το ηλεκτρόνιον που γίνεται σωματίδιον και ύστερα κυματίδιον, κατόπιν ή σε άλλη περίπτωση από κυματίδιον γίνεται σωματίδιον…..

Μπορείς και άλλως πως, ΦΑΜ 666 = ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΥ ΜΑΛΑΘΑΝΑ, ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ & ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ 666…..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ & ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΘΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ Ψ@ΛΗ, ΕΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΑΝΑΛΥΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΝ, ΑΝ ΤΙ ΜFΛFΚFΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ Ψ&ΛΗ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ ΑΥΤ@Γ@@ΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤQP@SHΤΗΣ…..

Η ΔΕ ΜΑΛΑΘΑΝΑΝΙΣΜΕΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ Ψ&ΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟΝ ΜΑΛΑΘΑΝΑ !

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕξP@SHΤΕΥΣΙΣ & ΕξΠ@ΙΥΤΤΑΝΕΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΩΜΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗΝ…..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΜΑΛΑΘΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΛΑΘΑΝΕΣ & ΑΥΤΟΚΟΠΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ….. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ…. ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ & ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΔΥΣΤΑΚΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ή ΠΩΛΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΘΑΝEΣ. Η ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣΣ, ΜΑΛΑΕΘΙΣΜΕΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΘΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΛΥΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΝ ΑΘΛΙΟΠΟΡΟΠΟΡΝΟΝ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΝ…… ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΜΟ, ΧΩΜΑ, ΠΟΤΑΠΟΣ, ΑΧΡΕΙΟΣ, ΥΛΙΚΟΣ, ΥΛΟΦΡΩΝ, ΓΗΙΝΟΣ, ΑΨΥΧΟΣ, ΑΨΥΧΟΦΟΡΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ & ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΑΛΑΘΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΛΑΘΑΝΕΣ. Η ΜΛΑΘΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΝΟΣΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗΝ…… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΛΑΘΑΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΜΑΡΤΙΑ…. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ….. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΑΛΑΘΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΜ 666 ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ…. ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΣΙΗΚΗΣ ΥΠΕΡΑΛΗΤΕΙΑΣ…..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΘΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ! ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΘΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΘΑΝΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΛΑΘΙssedΜΕΝΗ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΛΑΘΑΝΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!

Ο ΜΑΛΛΑΘΑΝΑΣΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΥΝQΝΙshtΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ….

ΔΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΚΑΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ & Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ….. ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΥ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΣΥ & ΚΑΘΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΚΕΙΝΟΣ….. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 666 ΑΦΜ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩ, ΗΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΨΥΧΕΙ Ή ΚΑΙ ΨΥΧΕΙ ΕΓΩ…. ΑΓΑΘΟΝ ΕΓΩΝ ΕΧΕΙΝ….. = ΑΓΑΘ ΟΝ ΘΕ ΟΝ [ΘΕ ΩΝ = ΘΕ Ο ΩΝ] ΕΧΕΙΝ….

Τον μαλαθάναν τον λένε και άλλως πως: «μπαίνει μες στον κ@Lον3 του αλουπού/αλεπούς» μα τι μαλαθαάναςς είναι αφού θα μπει στο μικροψήγμα……

Αλήθεια, πόση υποκρισία και τι διαφορά αναισθησίας υπάρχει την σήμερον για να επιτρέπει Ο Θεός στους μαλλιοθάνες να μπούν σε ηλεκτρικόν ρεύμαν ουσιαστικά….

Εκ του κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον Ι 5-8:

Τ ῷ καιρῷ ἐκείνῳ, προσκαλεσάμενος ὁ ᾿Ιησοῦς τοὺς δώδεκα Μαθητὰς

Αὐτοῦ, ἔδωκεν αὐτοῖς ἐξουσίαν κατὰ πνευμάτων ἀκαθάρτων, ὥστε ἐκβάλ-

λειν αὐτά, καὶ θεραπεύειν πᾶσαν νόσον καὶ πᾶσαν μαλακίαν. Τούτους ἀπῢστειλεν

ὁ ᾿Ιησοῦς, παραγγείλας αὐτοῖς, λῢγων· εἰς ὁδὸν ἐθνῶν μὴ ἀπῢλθητε, καὶ εἰς

πόλιν Σαμαρειτῶν μὴ εἰσῢλθητε· πορεύεσθε δὲ μᾶλλον πρὸς τὰ πρόβατα τὰ

ἀπολωλότα οἴκου ᾿Ισραήλ. Πορευόμενοι δὲ κηρύσσετε, λῢγοντες, ὅτι ἤγγικεν

ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. ᾿Ασθενοῦντας θεραπεύετε, λεπροὺς καθαρίζετε,

νεκροὺς ἐγείρετε, δαιμόνια ἐκβάλλετε· δωρεὰν ἐλάβετε, δωρεὰν δότε.

Δεν μπορείς να είσαι και Μάρτυρας Του Θεού & Μαλαθάναe.3cashς Μαξάκακας και Μάρτυρας Του Θεού σημαίνει Άνθρωπος = άνω θρήσκω πόποτε [& οποποτέ = Πάντοτε]…..

Τα ανωτέρω κείμενα είναι μέρος από βιβλίον μυθιστορήματος αχαλίνωτης πραγματικότητας που πρόκειται να εκδώσω, οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα και άτομα είναι τυχαία, άλλωστε οι λέξεις είναι συμβολικές και ποιητικές εκφράνσεις που εξηγούνται με ποιητική φαντασία στο βιβλίον που θα εκδοθεί και δεν έχουν καμμία σχέση με οποιαδήποτε πρόσωπα, καταστάσεις, οργανώσεις, κράτη και τα λοιπά……

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Και Μαλαθάνας θα μείνει 10/08/2023 @ 11:10 ΠΜ

    Όσες ευκαιρίες και να δώσεις σε ένα Μαλαθάνα για να διορθωθεί, δώρο να του κάνεις την επιδιόρθωση του θα συνεχίσει να επιμένει στη Μαλαθανιαση που τον δέρνει και να εφευρίσκει τρόπους για να Πράξει τα ίδια επακριβώς Λάθη και Μαλαθανιες προσπαθώντας ταυτόχρονα να σε εμπλέξει κι εσένα στη Μαλαθανιαση του. Γι αυτό Χεστον Μαλαθάνα επ Απειρον όσες Αντιδράσεις κ Προσωπεία κι αν παρουσιάζει. Άσε το Μαλαθανα στη Μαλαθανιαση του και από Καιρό σε Καιρό θα συνεχίσει να σε επιβεβαιωνει ότι είναι Μαλαθανας..

  2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 10/08/2023 @ 6:05 ΜΜ

    «Ὅλα ὅσα θέλετε νὰ σᾶς κάνουν οἱ ἄνθρωποι, κάνετε καὶ σεῖς τὰ ἴδια σ᾽ αὐτούς. Αὐτὸς εἶναι ὁ νόμος καὶ οἱ προφῆται». «Νὰ μπαίνετε ἀπὸ τὴν στενὴν πύλην, διότι εἶναι πλατειὰ ἡ πύλη καὶ εὐρύχωρος ὁ δρόμος, ποὺ ὁδηγεῖ εἰς τὴν καταστροφήν, καὶ πολλοὶ εἶναι ἐκεῖνοι, ποὺ μπαίνουν ἀπὸ αὐτήν. Στενὴ εἶναι ἡ πύλη καὶ στενόχωρος ὁ δρόμος, ποὺ ὁδηγεῖ εἰς τὴν ζωήν, καὶ ὁλίγοι εἶναι ἐκεῖνοι ποὺ τὸν βρίσκουν».

  3. Καλοτάξιδο το βιβλίο κ. Παναγιώτη. Εδώ καπου βρίσκεται κ η λέξη Μαλθακος. Δηλ. Εύπλαστο, ως αδιάφορος με πολλά ενδιαφέροντα. Έλλειψη του τι θέλει. Πάει σε καφέ ζητά κατάλογο, και παραγγέλνει μια πορτοκαλάδα με ανθρακικό αφού ρώτησε τον σερβιτόρο. Τι καφέδες έχετε; Μη τα βαζετε μαζί του δεν θα νικήσετε ποτέ!! χάχα. Ευχάριστο κείμενο. ΑΜΦ. Γεια σας. Καλή Δύναμη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*