07:21 - 06/10/2023

Το τελικό παιχνίδι της Τεχνητής Νοημοσύνης

Διαφημίσεις

Πιθανο μελλοντικο σεναριο …

1)Ξοδεύουμε τεράστια ποσά δημόσιου και ιδιωτικού χρήματος για να αναδιατυπώσουμε προϋπάρχοντες αλγόριθμους υπολογιστών ως ΤΝ.

2)Βάλτε τα πανεπιστήμια και τις εταιρείες να προσλαμβάνουν ορδές έξυπνων ανθρώπων από φτωχές χώρες για να εργαστούν στην τελειοποίηση της ΤΝ (Συμβουλή: Αν βρίσκεστε σε δυτική χώρα, ελέγξτε όλες τις νέες προσλήψεις στο Τμήμα Πληροφορικής του τοπικού σας πανεπιστημίου).

3)Βελτιώστε την Τεχνητή Νοημοσύνη βάζοντάς την να αναλύσει ολόκληρο τον γνωστό παγκόσμιο ιστό, όλα τα βιβλία που έχουν αναρτηθεί στο archive.org, τα βιβλία του Google® και όλα τα περιοδικά που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο (χωρίς να πληρώσετε τέλη στους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων).

4)Προωθήσει επιθετικά της ΤΝ, ακόμη και σε πολυκυβερνητικό επίπεδο, ως υποκατάστατο της ανθρώπινης νοημοσύνης.
Αφήστε τους πληβείους να παίξουν με την Τεχνητή Νοημοσύνη και “να δουν τις ικανότητές της από μόνοι τους”. (ChatGPT®).

5)Δεν πειράζει το γεγονός ότι ακόμη και η τεχνητή νοημοσύνη λογοκρίνεται κατάλληλα για να παρέχει πολιτικά ορθές απαντήσεις σε ευαίσθητα θέματα (“Δεν υπάρχει γενοκτονία των Ουιγούρων στην Κίνα”, “Η 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν δουλειά εκ των έσω”, “Το Covid-19 δεν φτιάχτηκε σε εργαστήριο”). Πόσο έξυπνο είναι αυτό;

6)Επίσης, δεν έχει σημασία ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι κακή για το περιβάλλον, καθώς απαιτεί τεράστιους υπολογιστικούς πόρους.

Ξεκινηστε την ΥΠΕΡΒΟΛΗ

Γιατί δεν υπάρχουν δουλειές για εμάς;

Η απάτη του Covid-19 έχει υπονομεύσει σοβαρά την οικονομία.

Οι κυβερνήσεις που τυπώνουν χρήμα χωρίς ελέγχους και ισορροπίες έχουν δημιουργήσει σοβαρό πληθωρισμό, ο οποίος μπορεί να μην περιοριστεί ποτέ.

Η μεσαία τάξη ξεκοιλιάζεται ως μέρος μιας προσχεδιασμένης στρατηγικής.

Η τεχνητή νοημοσύνη πήρε τις δουλειές μας.

Γιατί δεν υπάρχει πλέον ποιοτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο;

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παράγει όλο το περιεχόμενο (Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ το γεγονός ότι σπάνια υπήρχε καλό περιεχόμενο ακόμη και πριν από την Τεχνητή Νοημοσύνη).

Δημιουργήστε πρόσθετο φόβο:

Η ΤΝ μπορεί να εκτοξεύσει πυρηνικά.
Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας σκοτώσει όλους.
Τα ρομπότ δολοφόνοι έρχονται.
Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται για παραπληροφόρηση ( οι χρηματοδοτούμενες από τους φορολογούμενους Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν κτίρια γεμάτα ανθρώπους ακριβώς γι’ αυτό).
Δημιουργήστε μια ψεύτικη αντίσταση κατά της ΤΝ.
Απαγορεύστε στους πολίτες να χρησιμοποιούν την ΤΝ.

Μόνο οι άνθρωποι πρέπει να επιτρέπεται να μπαίνουν στο διαδίκτυο, όχι η ΤΝ.

Για να διασφαλιστεί αυτό, όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στο διαδίκτυο πρέπει να έχουν κάποιου είδους ψηφιακή ταυτότητα για να επαληθεύεται ότι είναι πράγματι άνθρωποι και όχι τεχνητή νοημοσύνη.

Αλλά περιμένετε, μια ψηφιακή ταυτότητα που εκδίδεται από την κυβέρνηση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά από κακές κυβερνήσεις…….

Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς….. τι θα λέγατε για μια ψηφιακή ταυτότητα που εκδίδει ο ΟΗΕ, η οποία τυχαίνει να είναι έτοιμη για υιοθέτηση; Τυχαίνει επίσης να συνδέεται με το διαβατήριό σας, τον τραπεζικό σας λογαριασμό και όλες τις συναλλαγές σας.

Απλα ενα ακομα σεναριο ..τιποτα αλλο ..ουτε προβλεψη ουτε τιποτα …ενα σεναριο που βρεθηκε στο ιντερνετ και το φεραμε ως πληροφορια για ελεγχο απο ολους , στο κατω κατω αυτος ο κοσμος μας εχει αποδειξει οτι μπορει να μας εκπληξει συνεχομενα και σε πολλα επιπεδα ακομα !

Θα χρειαστουν αρκετα χρονια για να δουμε ποσο αληθες μπορει να ειναι ενα σεναριο σαν αυτο ..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*