20:02 - 03/10/2023

Δεν ειναι επιλογη αναγκης αλλα επιλογη δικαιοσυνης …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν ειναι επιλογη αναγκης αλλα επιλογη δικαιοσυνης …

@stranger471111 #αφυπνιση #ενωσηελληνων #ελλαδα🇬🇷 #αντισταθείτε #αντισταση #αφυπνισηελληνων #σουπερμαρκεττωνανθρωπων ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Σίγουρα χρειάζεται επιλογή καρδιάς. Ωφελιμιστικα; Μπορεί να ισχύει.. Γίνεται για καλό Ωφέλιμο σκοπό. Αλλά όχι μόνο με κοινό νου. Και εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός στο πως δίνεται την πληροφορία για το παραπάνω θέμα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Το είπατε κι εσείς. Γεια σας Ευχαριστώ πολύ.

  2. Tsai μου να με συγχωρείς που θα διαφωνήσω, αντίθετα νομίζω πως κάνει πολύ καλά. Εδώ αυτοί έχουν φτάσει στο σημείο να μας λένε ξεκάθαρα “στη μούρη” τι θέλουν να μας κάνουν, δεν πρέπει και εμείς να αρχίσουμε ξεκάθαρα να δηλώνουμε πως ΔΕΝ συναινούμε στα σχέδιά τους? Και είμαστε πολλοί, οι περισσότεροι. Αρκεί να ξυπνήσουμε. Δεν παίζει πια το “προσεκτικα”, έχουμε περάσει σε επόμενο level… Νομίζω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*