20:38 - 01/10/2023

Επαναστατικό εμφύτευμα θα θεραπεύει τον καρκίνο σε 60 ημέρες, μειώνοντας την θνησιμότητα κατά 50%

Διαφημίσεις

Επαναστατικό εμφύτευμα θα θεραπεύει τον καρκίνο σε 60 ημέρες, μειώνοντας την θνησιμότητα κατά 50%
Εμφύτευμακαρκίνοςtags :
Επαναστατικό εμφύτευμα θα θεραπεύει τον καρκίνο σε 60 ημέρες, μειώνοντας την θνησιμότητα κατά 50%
Η καινοτόμα αυτή εξέλιξη θα μπορούσε να μειώσει τα ποσοστά θανάτου από καρκίνο κατά 50%.

Επανάσταση φέρνει εμφύτευμα που μπορεί να παρακολουθεί 24/7 τον καρκίνο και να οδηγήσει σε θεραπεία του μέσα σε δύο μήνες!
Επιστήμονες αναπτύσσουν εμφύτευμα για τη θεραπεία του καρκίνου σε μόλις 60 ημέρες (!), με στόχο να μειώσουν τα ποσοστά θνησιμότητας κατά 50%.

Η θεραπεία του καρκίνου θα μπορούσε σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο μερικά αγγίγματα στο κινητό, σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο Rice, που εφηύραν ένα νέο σύστημα θεραπείας βασισμένο σε εμφυτεύματα («τεχνολογία αίσθησης και απόκρισης»), με στόχο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των θεραπειών ανοσοθεραπείας για καρκίνους που συνήθως είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.
Η καινοτόμα αυτή εξέλιξη θα μπορούσε να μειώσει τα ποσοστά θανάτου από καρκίνο κατά 50%.

«Αντί να δένουμε τους ασθενείς σε νοσοκομειακά κρεβάτια, IVσακούλες και εξωτερικές οθόνες, θα χρησιμοποιήσουμε μια ελάχιστα επεμβατικήδιαδικασία για να εμφυτεύσουμε μια μικρή συσκευή που παρακολουθεί συνεχώς τον καρκίνο τους και προσαρμόζει τη δόση ανοσοθεραπείας σε πραγματικό χρόνο», δήλωσε ο δρ. Omid Veiseh κύριος ερευνητής του έργου.

«Τα καρκινικά κύτταρα εξελίσσονται συνεχώς και προσαρμόζονται στη θεραπεία.
Ωστόσο, τα διαθέσιμα διαγνωστικά εργαλεία, παρέχουν περιορισμένα στιγμιότυπα αυτής της δυναμικής διαδικασίας… με αποτέλεσμα οι θεραπείες αντιμετωπίζουν τον καρκίνο σαν μια στατική ασθένεια».
Το εμφύτευμα των τριών ιντσών ή αποκαλούμενος «υβριδικός ρυθμιστής προηγμένης μοριακής παραγωγής» (HAMMR), θα παρακολουθεί τον καρκίνο και τη χορήγηση φαρμάκων ανοσοθεραπείας στον ασθενή σε ένα σύστημα «κλειστού κυκλώματος».
Επικοινωνώντας ασύρματα με ένα smartphone, θα παρέχει «δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από το περιβάλλον του όγκου καθοδηγώντας σε πιο αποτελεσματικές και ενημερωμένες για τον όγκο νέες θεραπείες» και, ως εκ τούτου, να επιταχύνουν τη διαδικασία θεραπείας, ελπίζοντας πως θα εξαλείφει τον καρκίνο σε μόλις 60 ημέρες.

www.bankingnews.gr

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*