19:53 - 29/09/2023

Δυο εβδομαδες Stranger Voice συνδρομητικο , ποιες οι αποψεις οσων συμμετεχουν ..;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο τελευταιο αρθρο μου για το θεμα Το σήμα, το μεγαλύτερο μυστικό για την υγεία σου ζητησα απο τους αναγνωστες μας να κανουν μια ειλικρινη κριτικη για το οτι εχουν λαβει μεχρι στιγμης , ζητησα να ειναι ειλικρινεις γιατι και η αρνητικη κριτικη θα μας κανει καλυτερους , θα σας αφησω απο κατω τα σχολια που εχουν γινει μεχρι στιγμης !…

Επιμενω οτι στην εποχη που διανυουμε οτι ο μονος τροπος να μεταδωθει η αληθινη πληροφορια που θα ειναι πραγματικα χρησιμη στην ζωη μας ειναι η πληροφορια που λαμβανεις να εχει να ανταγωνιστει  την ιδια την αξια που εσυ επενδυεις πανω της  για να την ξεπερασει!


Η πληροφορια σημερα ειναι το πιο ακριβο αντικειμενο πανω στον πλανητη , ποτε δεν γνωριζει κανεις ποτε μια πληροφορια θα ειναι ικανη να αλλαξει τα δεδομενα της ζωης μας , οσο ο χρονος κυλα τοσο περισσοτερη πληροφορια παραγεται καθημερινα , στην εποχη μας παραγεται και το ψεμα ,η προπαγανδα , η νοητικες παγιδες και πολλα ακομα που πηγαζουν μεσα απο τον πολεμο της πληροφοριας , η σημασια του τι αφηνουμε να μπει μεσα μας ειναι τεραστια και ειναι και ο λογος που  καθενας απο εμας διαμορφωσε εναν χαρακτηρα !… Ειναι σπουδαιο πραγμα να σε διαμορφωσει η αληθεια και οχι το ψεμα , ειναι μεγαλη η αξια να γνωριζεις ποτε και πως θα κανεις το επομενο σωστο βημα ..! Θυμισου …

“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”

Σε περιμενω στο τομεα που η αληθεια δεν εχει παρωπιδες και δεν ζει απο πεποιθησεις …!

 

Stranger….

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ ΜΟΣΧΟΝΆΣ 09/29/2023 @ 8:28 ΜΜ

    Πριν από τρία χρόνια μια ανάρτηση σου με εστειλε στο βουνό. Ζω σε μια καλύβα και έχω τα πάντα. Ζωή μακριά από τον πολιτισμό του κώλου. Περιμένω τον εχθρό. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Ετοιμαστείτε!

  2. ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.

  3. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον συνδρομητικό τομέα όπου καθημερινά υπάρχει αρκετή πληροφορία ποικίλης ύλης .Προσωπικά κάποια άρθρα με βοηθούν σε εσωτερική ανάταση .

  4. Ένα χρόνο παρακολουθώ τη σελίδα και βρίσκω απίστευτο το ότι υπάρχει σελίδα με πραγματική ενημέρωση όσο αναφορά τη συνδρομή αξίζει 1000 τα εκατό γιατί μου δείχνεις αυτά που έπρεπε να δω απλώς δεν ήξερα που να κοιτάξω γιατί η τρύπα του λαγού που μας δώσανε είναι πολύ βαθιά

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*