Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:10 - 28/09/2023

Πού είναι ο διακωμιστής κρυπτονομισμάτων, ποίους εξυπηρετεί, ποίους ευνοεί και διατί έγιναν. Η μεγαλύτερη απάτη χρήματος. Παναφοπλισμός παντοπλικών συστημάτων = τέλεια εκτέλεση…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πού είναι ο διακωμιστής κρυπτονομισμάτων, ποίους εξυπηρετεί, ποίους ευνοεί και διατί έγιναν. Η μεγαλύτερη απάτη χρήματος. Παναφοπλισμός παντοπλικών συστημάτων = τέλεια εκτέλεση…..

Ένας μεγιστάνας του χρήματος μου είπε ότι σε 7 με 8 έτη θα είναι έτοιμον το νέον σύστημα χρήματος και όποιος απομείνει απέξω θα χάσει το χρήμα του….

Τώρα πώς τον προσέγγισα δεν πρέπει να σου αναφέρω.

Τι σημαίνει νέον σύστημα χρήματος; Βεβαίως σημαίνει ηλεκτρονικόν αλλά και κάτι περισσότερον, ούτως ώστε η πρόκληση να δελεάσει προς τινή κατεύθυνση που εν τέλει θα είναι μεγαλύτερη παγίδα από την κατεύθυνση που οικονομικολογιστικά θα φαίνεται ενσφαλμένη.

Αποκ. 13,12 καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.

Το πρώτον που πρέπει να κατανοήσουμε, είναι ότι το σχέδιον υφίσταται Ξεκάθαρον!

Γνωρίζουν τις αντιστάσεις και πως θα τες κάμψουν.

Για να κρύψεις έναν νευραλγικόν σχέδιον παρουσιάζει στημένα άλλα υπαρκτά προβλήματα και λύσεις, για να μην ιδεί το ζώον ότι υπάρχουν άλλα προβλήματα και παγίδες και ολέθριες λύσεις!

Πάντοτε υπήρχαν δύο χρήματα, το άσπρο και το μαύρο, όπως και δήθεν δύο κλίκες, οι μαύροι και οι άσπροι.

Το μαύρο και το άσπρο χρήμα πάντοτε κατέληγε ως επί τω πλείστον στες τράπεζες, άρα τε επανερχόταν στες τράπεζες είτε υπαρκτό ως θησαυρός είτε φανταστικό ως ρευστόν.

Μετά για να προωθήσουν κακά δικτατορικά μέτρα εναντίον μας διακήρυξαν το τέλος του μαύρου χρήματος αλλά την ίδια εποχή εμφάνισαν το κρυπτονόμισμα που ουσιαστικά είναι ρεαλιστικός όρος για το αδήλωτο ή «αδήλωτο» δήθεν χρήμα με το όνομα μαύρο που είναι μεταφορικός όρος.

Δηλαδή κατάργησαν το μαύρο χρήμα και διακήρυξαν το μαύρο χρήμα ως κρυπτονόμισμα, άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του με άλλον όνομα και ο κοσμάκης το έχαψε! Ουσιαστικά το μαύρο χαρτονόμισμα έγινε μαύρο ηλεκτρονικό χρήμα με το όνομα κρυπτονόμισμα ή crypto = κρύπτω [ρήμα] άρα χώνω από το κράτος ήτοι μαύρο χρήμα ή cryptocurrency ήτοι κρυπτορευστότητα που είναι κβαντική = υπερηλεκτρονική διακίνηση.

Αυτή η φανερή εξαπάτηση ωφέλησε πολλούς, καθότι μπορούν να χρησιμοποιούν το μαύρο χρήμα τους απρόσκοπτα ως κανονική λευκή ρευστότητα που κανένας νόμος δεν την ελέγχει παγκοσμίως και μπορεί να αγοράζει και να πωλεί χωρίς να φοβάται το οικονομικό έγκλημα. Δηλαδή έδησαν τα χέρια της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αρκεί το μαύρο χρήμα σου να το κάνεις ηλεκτρονικό μαύρο χρήμα και εδώ είναι που σε κάνουν εντελώς μπουμπούνα! Χαχαχαχα! Καθότι πλέον το χρήμα σου είναι ηλεκτρονικό ρεύμα κοπανιστό! Το Οικονομικό Έγκλημα διά νόμου άνευ νόμου δημιούργησε το Υπεροικονομικό Έγκλημα.

Εάν νομίζεις ότι δεν είσαι εγκληματίας που έχεις κρυπτονομίσματα επειδή οι διεθνείς ληστές και τα κράτη τους δεν τα κηρύσσουν εγκληματικά ενώ άμα τα κηρύξουν αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι είναι και οι δημιουργοί τους, τα θεωρείς εγκληματικά, ε τότε είσαι χαμηλότερης νοημοσύνης ακόμη και εάν είσαι δισεκατομμυριούχος!  Δηλαδή είναι έγκλημα & οικονομικό έγκλημα όποτε & ό,τι ορίζουν οι Υπερδιεθνοεγκληματίες & τους ακολουθείς;

Παλαιότερα υπήρχαν δύο ειδών μαύρα χρήματα, εκείνα που ήταν καταθετημένα σε κρυπτολογαριασμούς στες τράπεζες & εκείνα που γνώριζες εσύ και ο εαυτός σου εκτός τράπεζας, στο σπίτι, στο χωράφι, στην μηχανή κ.α. Αυτό το δεύτερο χρήμα ήταν & είναι το αληθές χρήμα της ανεξαρτησίας σου, ενίσχυση και υπερηφάνεια της ανεξαρτησίας σου. Αυτόν τον πονοκέφαλο που δεν ελέγχουν θέλουν να καταργήσουν.

Σου λένε δικαιούσαι να έχεις μαύρο χρήμα, αλλά όχι σε τράπεζα, διότι θα πεις γιατί δικαιούμαι να έχω μαύρο χρήμα σε τράπεζα και όχι απτό μαύρο χρήμα στο θησαυροφυλάκιο στο σπίτι & θα φανεί η εξαπάτηση τους. Έτσι οι διεθνείς ληστοτραπεζίτες δημιούργησαν κρυφά ήτοι κρυπτοδημιούργησαν ένα παράλληλο δήθεν ανεξάρτητο και δήθεν με καμμία σχέση με τες τράπεζες τραπεζικό σύστημα με το όνομα κρυπτορευστότητες. Δικαιούσαι να έχεις μαύρο χρήμα αλλά να το γνωρίζουν αυτοί ηλεκτρονικά αφού οι διακωμιστές/σέρβερς είναι δικοί τους κι’ ας δεν το γνωρίζει κανένας άλλος «περίεργος». Συνάμα το χρήμα σου είναι ηλεκτρονικό που σημαίνει άμα σβύσει ο διακωμιστής ή επιλέξει ο χειριστής σβύνει και άκρη δεν ευρίσκεις! Άρα το χρήμα σου δεν είναι δικό σου αλλά ψευδοδικό σου μέχρι να τα μεταλλάξουν όλα & εσένα τον ίδιο αφού πρωτίστως αφοπλίσουν πάσα εν δυνάμει αντίδραση σου! Τώρα αν πας και ερωτήσεις έναν πολυδιπλωμματούχο οικονομολόγο για αυτά θα κάνει μαύρα μεσάνυχτα έως υπερμαύρα υπερμεσάνυχτα υπερκβαντομηχανικής εξηλιθιοποίησης!

Οι εβροπαϊκές χώρες με αφορμή τον Ουκρανορωσσικό Πόλεμο αφοπλίζονται από τα οπλικά τους συστήματα συλλήβδην! Ειδικά εάν η χώρα διαθέτει ρωσσικά οπλικά συστήματα πρέπει να απομακρυνθούν από αυτή προς την Ρωσσία μήπως και υπάρχει κάτι σε αυτά που μπορούν να τηλενεργοποιήσουν ή τηλεαπενεργοποιήσουν οι Ρώσσοι και που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι Pushτοαμερικανιοαμαζόνομασόνες! Ταυτόχρονα αυτά τα όπλα μέσω Ουκρανίας συλλέγονται και ελέγχονται έναν προς έναν για τα μυστικά του από τους Αμερικανιάδες.

Τρίτον, όσα όπλα προμηθεύονται οι αφοπλισμένες χώρες από δυτικές χώρες, είναι ελεγχόμενα πλήρως. Μπορούν να κάνουν αεροπλάνα ακόμη και 7ης γενεάς να μην πετούν σε συγκεκριμένες συχνότητες, μιλάμε για κινούμενα σχέδια για να σκάζεις στα γέλια! Ουσιαστικά όσον πιο εξελιγμένης γενεάς είναι τα οπλικά συστήματα τόσον πιο εξευτελιστικά κινούμενα σχέδια κοροϊδίας είναι!

Εάν η Ρωσσία όπως λένε κάποιοι είναι στο κόλπο & παρατείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία, ακριβώς για να αφοπλιστούν οι χώρες πέριξ από τα οπλικά τους συστήματα & να αντικατασταθούν με οπλικά συστήματα Κινούμενα Σχέδια [χαχαχαχα] δεν είμαι βέβαιος αλλά ουσιαστικά δεν αλλάζει τα πλάνα & τα τελικά αποτελέσματα!

Η μεγαλύτερη τόλμη σε έναν άνθρωπο είναι πλέον [έκτοτε βασικά] να παραδεχθεί την ήττα του! Στην περίπτωση της τεχνολογίας μαζύ με την συνωμοσία που βιώνουμε η ήττα είναι δεδομένη & οι νικητές δημιουργούν καθημερινώς μοτίβα ψευδαισθήσεων νίκης, ελπίδας, αντοχής και αντίπαλου δέους σ’ εμάς για να μην εξαγριωθούμε και τα ανατινάξουμε όλα & κυρίως επειδή μπορούν να κανονίσουν να μην ανατιναχθούν όλα, να μην γίνουμε Ήρωες Ψυχικώς!!!! Πρέπει να είσαι υπερμεγαλοευφυΐα για να το παραδεχθείς & κατανοήσεις αυτόν άνευ πάσας αμφιβολίας, αλλά τι πταίω εγω;;;;;;…….

Μόλις παραδεχθείς ότι είσαι ηττημένος γεννάται η πρώτη σπίθα ενός Σύμπαντος Ευελπίδος που μπορεί να εκτοπίσει το έκτρωμα των ψευδαισθήσεων. Και μάλιστα όχι οποιωνδήποτε ψευδαισθήσεων αλλά των τηλεχειριαζόμενων χειραγωγούμενων ψευδαισθήσεων για να σε οδηγήσουν ακριβώς στην τελεσίδικη ήττα στο σώμα αλλά και στην ψυχή όπως ακριβώς θέλουν, που είναι ο χειρότερος τρόπος και βαθμός!

Όταν παίζεις έναν τηλεπαίγνιον υπάρχουν διάφοροι βαθμοί δυσκολίας. Νικάς, ξανά νικάς αλλά στο τέλος ξέρεις ότι θα ηττηθείς. Η ταχύτητα των οιωνδήποτε αντιπάλων και ο άριστος συνδυασμός ηλεκτρονικά είναι τέτοιος όσον προχωράεις που η νίκη είναι αδιανόητη, πρόκειται για την περιασχόληση σου με την τεχνητή νεκρή νοημοσύνη/ανοημοσύνη, που σου παρουσίασαν θαυμαστά ως νέον φρούτο πρόσφατα και το έχαψες, όπως έχαψες και το ηλεκτρονικό ψευδοϊδικό σου χρήμα με το όνομα ηλεκτρονικό κρυπτονόμισμα!

Σου το λέγω ειλικιρνά και αμετάκλητα είσαι ηττημένος! Στην ερώτηση σου: «τι θα με ωφελήσει να το ξέρω», απαντώ: «τι θα με ωφελήσει να μην το ξέρω;». Μήπως η προσωρινή ωραία και συνήθως σαχλή ζωούλα; Χαχαχαχα. Μα είσαι τόσον ανοητοαφελομπουμπούνας;;;;;;

Εάν υπάρχει πιθανότητα να νικήσει κάποιος αυτόν το εξαίσιον σχέδιον κατάληψης της ανθρωπότητας και της Γης, είναι ο συνειδητοποιημένος ηττημένος. Ο συνειδητοποιημένος ηττημένος δεν διαφέρει ποσώς από τον συνειδητοποιημένο άρρωστο & συνειδητοποιημένο αρρωστημένο. Μόλις εντοπίσεις σε κάθε εργασία το πρόβλημα βάζεις τα θεμέλια για την λύση και εάν η καθαριότητα είναι η ήμισυ αρχοντιά, η συνειδητοποίηση της ήττας είναι η ήμισυ ΝΙΚΗ! ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ «ΘΕΟΤΗΤΑ»…..

Το να νικήσεις ρεαλιστικά αυτό το εξαίσιον σχέδιον είναι ωσάν να αισιοδοξείς ότι θα αποφύγεις τον σαρκικόν θάνατον!

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα αποφύγουμε τον σαρκικό θάνατο αλλά κάποιοι από εμάς προσδοκούν, παλεύουν, σχεδιάζουν, εκλιπαρούν, μεθοδεύουν να νικήσουν τον ψυχικό θάνατο! Ουσιαστικά εδώ είναι η λύση, δεν μπορείς να νικήσεις αυτό το σύστημα όπως έχει εξελιχθεί πλέον αλλά αφού κατανοείς ότι η ήττα σου είναι αναπόφευκτη όπως και στον σαρκικό θάνατο, αρχίζεις και διερωτάσαι εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να νικήσει αυτό το σύστημα!

Υπάρχει & είναι το ίδιο που δεν μπορεί να νικήσει & ο θάνατος, η ψυχή!

Για να σου πάρει τη ψυχή, το σύστημα σε απελεί άμεσα και έμμεσα ότι θα σου πάρει την σαρκική ζωή, δηλαδή αυτή που και να θέλει να στην σώσει διηνηκώς δεν μπορεί! Άρα τι σου υπόσχεται; ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!!!!

Εάν ουδέτερα ωμιλάω, μπορεί το σύστημα και ο αρχηγός του να σου πάρει την ψυχή με το ζόρι, δεν υπάρχει Θεός ή δεν ενδιαφέρεται ή είναι ο διάβολος, τότε γεννήθηκες στην Τραγωδία, καθότι δεν έχεις επιλογή & δεν εξαρτάται πλέον από την Ηθική σου Διάσταση εάν θα σωθείς ως ψυχή ή όχι…..

Εάν όμως Ζη Θεός και απαιτεί συγκεκριμένη Ηθική Νομοθεσοακολουθία για να σώσει την ψυχή σου & το σύστημα ή ο διάβολος δεν μπορεί να την πάρει χωρίς την έγκριση Του Θεού, τότε, ο διάβολος απλούστατα σε απειλεί ότι θα σου σκοτώσει αυτό που ούτως ή άλλως θα αποβιώσει, την σαρκική ζωή.

Ο Σπάρτακος νίκησε στην παλαίστρα, έκανε επανάσταση, αλλά εξ’ αρχής όπως και στα βιντεοπαίγνια, δεν υπήρχε πιθανότητα να νικήσει την Ρώμη! Βεβαίως, κάθε μικρή ήττα, συνήθως συμβάλλει ως ψηφίδα για την μεγάλη ήττα, αλλά όχι πάντοτε, μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα, μέσα από ευφυέστατα & πανούργα μυαλά.

Γνωρίζοντας ότι είσαι ηττημένος, αρχίζεις μία πορεία για μία ΝΙΚΗ έξω από τα νερά της ήττας εκείνης που δεν εξαρτάται από εσένα! Το να σκοτώσουν το σώμα σου δεν εξαρτάται από εσένα, οποιοσδήποτε μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε! Το να σκοτώσουν την ψυχή σου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙΣ!!!!! Αυτό που κάνουν είναι να μην το συνειδητοποιήσεις ποτέ αυτό! Ώστε κοιμισμένος, κενός, ποταπός να συνεναίσεις στο σκότωμα της ψυχής σου, που αυτό γίνεται είτε πιστεύεις ότι έχεις αυτήν την περιουσία είτε όχι!

Χρειάζεται γιγαντιαίον κουράγιον να παραδεχθείς διά την ήττα σου & να χαρείς επειδή την συνειδητοποίησες. Μόνον μία μεγάλη γενναία ψυχή μπορεί να κάνει τέτοια τεράστια θριαμβευτική διαπίστωση & νίκη.

Υπάρχει η διέξοδος της ψυχής!

Όσον διά τους διακωμιστές/σέρβερς, υπάρχουν στην Περιοχή 51 της Αριζόνας, στο «Ισραήλ», στην Ιαπωνία, στους Δορυφόρους, σε αεροπλάνα, στο διάστημα, στην Κέρνη/Σέρν και άλλους παρόμοιους χώρους, στην Ελβετία, στους Πόλους και όπου απίθανα και πιθανά μπορείτε να φανταστείτε. Οι διακωμιστές διαδικτύου & κρυτονομίσματος δεν είναι 100 ή 200 αλλά εκατομμύριον, τι αξίζει να έχεις 1000 αεροπλάνα & να μην έχεις 1000 διακωμιστές;

Ασπούμε ότι αύριον τα Ραφάλε έχουν συντεταγμένες να πετάνε μόνον προς Ρωσσία & βεβαίως όχι προς Τουρκία, χαχαχα.

Έχεις ξανά ακούσει για πυραύλους που εκρηγνύονται μόνον εάν το θέλει ο κατασκευαστής; Κάνει μία συγκοινωνία χημικών και τα εκρηκτικά μετατρέπονται σε άκακα υλικά, όπως εσένα που είσαι μεταλλαγμένος πριν καν μεταλλακτείς, εάν ήταν όλοι όπως εσένα δεν θα χρειαζόταν η γενική μετάλλαξη όπως το πρήσμα χιλιάδων ψευδοδικαιολογιών….

Αντιστέκεσαι ως το τέλος αλλά γνωρίζεις ότι είσαι ηττημένος, γνωρίζεις ότι θα περάσεις Μπόρα Ήττας. Οι ζωντανοί ηττημένοι θα κληρονομήσουν αυτήν την γην, οι νικητές έχουν εισιτήριον στου διαόλου τη μάνα, το γράφει η Αποκάλυψη. Οι ηττημένοι θα είναι νικητές στο τέλος και εδώ και εν τοις ουρανοίς. Πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς τον πρώτον θάνατον επιμένων με εντιμότητα διά να προσπεράσεις τον δεύτερον αλώβητος. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερον έλεγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι, μην σκοτώσεις την Πίστη σου και θα νικήσεις τον δεύτερον θάνατον που είναι αιώνιος.

Κρυπτορευστότητα με όλες τες έννοιες = κρύπτω [ρήμα] στην κρύπτην που είναι στο πουγκί του σατανοχοζεβρέου, υποτίθεται ΟΤΙ ΗΞΕΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!! Άλλοι όμως τις εξεύρουν και τες χρησιμοποιούν χειρότερα…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θα μας κλασουν τα ΦΡΥΔΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*