ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ιερουσαλήμ :Ισραηλινοί χλευάζουν τους χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές και τους ζητούν με επιθετικό τρόπο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους

· Κατοχικά Νέα

Στην Ιερουσαλήμ οι Ισραηλινοί κοροϊδεύουν, εμπαίζουν, χλευάζουν τους χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές και τους ζητούν με επιθετικό τρόπο να φύγουν και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

”Εδώ και μήνες οι αντίπαλες και επιθετικές συμπεριφορές των Ισραηλινών είναι όλο και πιο συχνές μέσα στη γενική αδιαφορία..” σχολιάζει η οργάνωση SOS Chrétiens d’Orient.

Το σχέδιο ”προετοιμασία του θρόνου” περνάει από την ολοκληρωτική κατοχή της Ιερουσαλήμ. Στο Αρτσάχ έπιασε ο κοιλόπονος την διεθνή κοινότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο στην Ιερουσαλήμ που το διεθνές της στάτους της Αγίας Πόλης για τους 3 μονοθεισμούς όπως ορίζεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας παραβιάστηκε κατάφωρα τόσο με την ανακήρυξη της πόλης σε πρωτεύουσα του Ισραήλ όσο και με το συνεχή επεκτατικό εποικισμό τις απαλλοτριώσεις χριστιανικής γης τις επιθέσεις κατά χριστιανικών ιερών και μουσουλμανικών τόπων τσιμουδιά και πλάτες στο θεοκρατικό μοντέλο του σιωνιστικού μεσσιανισμού. Επίσης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το Ισράηλ δεν έχει δικαιώματα επί του τεμένους αλ Ακσά κάτι που επίσης δεν σέβεται το Ισραήλ και το διεκδικεί. Το διεκδικεί γιατί θεωρεί ότι κάτω από το Αλ Ακσά υπάρχουν τα ερείπια του Ναού του Σολομώντα που θέλουν να ανεγείρουν για 3η φορά.

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πολυσύχναστη πόλη με ανθρώπους, ενδεικτική εικόνα για τις πληθυσμιακές προβλέψειςΔΙΕΘΝΗ

13 Νοεμβρίου 2026: Η «ημέρα αφανισμού» που υπολόγισαν επιστήμονες το 1960 – Τι πραγματικά λέει η μελέτη

Ραδιοτηλεσκόπιο επιστημονικών παρατηρήσεων, ενδεικτική φωτογραφία αρχείου και όχι εικόνα UFOΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα γνωρίζει μυστικά για τα UFO; Ο ανταγωνισμός με το Πεντάγωνο και όσα αποκαλύπτουν τα πραγματικά αρχεία

Ποδοσφαιρικός αγώνας, φωτογραφία αρχείου. Δεν απεικονίζει τον Γιώργο Λυμπέρη.ΔΙΕΘΝΗ

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος Λυμπέρης μετά από 16 ημέρες νοσηλείας

3 απαντήσεις στο “Ιερουσαλήμ :Ισραηλινοί χλευάζουν τους χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές και τους ζητούν με επιθετικό τρόπο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους”

  1. αχ βρε τραβουν τις κοτσιδες τους αυτα τα παιδια — τις βγαζουν μονο στο μπανιο;; 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *