13:55 - 23/09/2023

Ο Μωυσής δεν γελάει από αμηχανία στα καμμένα αλλά απο ικανοποίηση για τον στόχο της Κλιματικής αλλαγής

Διαφημίσεις

Ο Μωυσής δεν γελάει από αμηχανία στα καμμένα αλλά απο ικανοποίηση για τον στόχο της Κλιματικής αλλαγής

Πως θα δήλωνε την ανάγκη της παγκόσμιας κυβέρνησης στο ΟΗΕ εχθές αν δεν έκαιγε όλη την χώρα;

Ο πραγματικός Έλληνας που ζει μεταξύ μας πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα, ο γουρλομάτης κατάγεται απο παλιά οικογένεια Μωυσήδων και έχει καλλιεργηθεί για αυτό τον ρόλο:

Την γενική καταστροφή της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα.

Την προδοσία της Μακεδονίας δεν την στήριζε όταν ήταν αντιπολίτευση και θα την διόρθωνε αν θα έβγαινε!
-Τι έκανε όμως; Το αντίθετο…

Αν ήταν Έλληνας πατριώτης και σαν Μωυσής, θα διόρθωνε το λάθος και θα έβαζε φυλακή τον άλλο όβριο Χαβαναγκίλα που την πούλησε.

-Τον έβαλε φυλακή για την μεγαλύτερη εθνική προδοσια και ξεπούλημα της ιστορίας 3,5 χιλιάδων ετών;

-Είναι δική τους η Μακεδονία και την πούλησαν; Ποια είναι τα οφέλη και δεν μας δήλωσαν γιατί πουλήθηκε;

-Είναι εθνικοί προδότες και συνεχίζουν το έργο τους, ναι ή ΟΧΙ;

Το παλιό αεροδρόμιο, το γνωστό Ελληνικό, αν θυμάστε θα γινόντουσαν επενδύσεις.
-Ποσα χρονια έχει κλείσει το παλιό αεροδρόμιο και πόσα χρόνια κυβερνάει ο Μωυσής;

22 χρόνια είναι κλειστό και δεν μάθαμε αν και πότε θα έρθουν επενδύσεις να εργαστούν οι νέοι και να γυρίσουν πίσω όσοι έχουν φύγει.

-Ποια σχέδια υπάρχουν για μια επένδυση εκεί σε μια τεράστια περιοχή μετά από τόσα χρόνια στο καλύτερο κομμάτι της Αττικής;

Μπαίνετε στο θέμα ότι δεν υπάρχουν σχέδια ή δεν γίνονται επενδύσεις παρά μόνο φτώχεια και λόγια αέρος από όλα τα υποκείμενα της πολιτικής θεατρικής παραπλάνησης;

Εκτός από αυτά που γράψαμε το πρωί για τον προδότη Μωυσή, σκεφτείτε γιατί 4 χρόνια δεν έχει επενδύσει στα πυροσβεστικά αεροπλάνα και αγοράζει μαχητικά του Μακαρόνι που ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθούν, ενώ τα πυροσβεστικά χρειάζονται καθημερινά για 6 μήνες το χρόνο.

Τι να τα κάνουμε τα 20-25 Ραφαλ αν πουλάμε την Ελλάδα σε όλα τα εθνικά θέματα μας;

Την αντινόηση την αντιλαμβάνεστε;

Σκεφτείτε ότι ο Μωυσής φέρνει το Ισλάμ στην χώρα, γεμίζει τα νησιά με δαύτους, αν θυμάστε τις εικόνες σε Λέσβο και Σάμο με τα στρατόπεδα από χιλιάδες κοπρίτες που πηδάει ο ένας τον άλλο, αλλά δεν δίνει επιδόματα στις ελληνικές οικογένειες για να κάνουν πάνω από 4 παιδιά!!!

Γιατί άραγε;

Είναι γνωστό ότι δεν ενδιαφέρετε τόσο για τους πατριώτες Έλληνες και έχει δηλώσει ότι θα να τους μπολιάσει με μαύρο σπόρο λόγο χαμηλής γονιμότητας μας. Περιμέναμε δηλαδή τους ισλαμοπιθήκους να κάνουν τα παιδιά μας; Την αντινόηση την αντιλαμβάνεστε ξανά;

Η Οικονομική βοήθεια για της ελληνικές οικογένειες δεν υπάρχει σε καμία λογική του αναφορά ή πράξη αλλά δεν υπάρχει ούτε και στην λογική της πραγματικότητας του αφανισμού μας.

Γελάει για τα καμμένα στην περιβαλλοντική καταστροφή με 100 πυρκαγιές σε ΕΝΑ 20ΩΡΟ στα χώματα των Ελλήνων.

Ο Μωυσής γελάει απο ικανοποίηση στο βίντεο και όχι απο αμηχανία, προσέξτε ότι προσπαθεί να διορθώσει τα γέλια που ήταν εντελώς αυθόρμητα. Γελάει από την χαρά του. Επιασαν οι πυρκαγιές και η ατζέντα 2030, σκέφτεται.

Υπάρχει ΜΙΑ περίπτωση να γελάει επειδή τα καμμένα στην Πάρνηθα να του φαίνονται αστεία αν φαντάζετε και οραματίζετε τις πλημμύρες και τους πνιγμένους που θα προκαλέσουν τα καμμένα στην Πάρνηθα.

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ 09/23/2023 @ 5:56 ΜΜ

    ΝΑΙ ΑΚΡΗΒΩΣ Ο ΜΩΥΣΗς ΤΗΑ ΚΡΕΤΑΣ
    https://taygetosellas.blogspot.com/2023/09/blog-post_23.html

  2. ΚΡΕΜΑΣΜΑΑΑΑΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*