09:17 - 23/09/2023

Bullying: Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη – Βίντεο-ντροπή με 15χρονη να χτυπάει 13χρονο και μαθητές να γελούν

Διαφημίσεις

Απάθεια που προκαλεί οργή παρατηρείται σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και δείχνει ασύλληπτες στιγμές ξυλοδαρμού και σχολικού εκφοβισμού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ειδικότερα, στο βίντεο, που προβάλλει το Mega, φαίνεται μια 15χρονη να χτυπά 13χρονο τη στιγμή που δύο ανήλικοι βιντεοσκοπούν το περιστατικό. Σαν να μην φτάνει αυτό, οι μαθητές εμφανίζονται μάλιστα να ενθαρρύνουν την 15χρονη.

Για την υπόθεση, έχουν καταθέσει μήνυση οι γονείς του 13χρονου προς την οικογένεια της 15χρονης, ενώ έδωσαν κατάθεση και σε αστυνομικούς.

Η 15χρονη σφίγγει από τον λαιμό τον 13χρονο, ενώ τον βαράει και στο κεφάλι. Τα άλλα δύο άτομα που τραβούν βίντεο, γελούν με το περιστατικό, ενώ το ένα ζητάει δε να συνεχιστεί.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Αστραπόγιαννος 09/23/2023 @ 11:30 ΠΜ

    Αχ! πάνε οι καλές παιδικές εποχές. Πόσοι Bullιδες είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο. Ασθενοφόρα βδομάδα πάρα βδομάδα. Το τραγικό, οι γονείς ζητούσαν και τα ρέστα απο τους δικους μου. Μετα από κάποιο σημείο δεν με πλησίαζε κάνεις. Δεν είχα φίλους αλλά ούτε και εχθρούς. Αν δεν με σέβεσαι θα με φοβάσαι. Καλύτερα οι γονείς τους φυσικά να τους είχαν μάθει να είναι πολιτισμένοι, αλλά στους βάρβαρους φέρεσαι βάρβαρα αν θες να επιβιώσεις. Η ζωή είναι σχολείο αλλά και το σχολείο είναι μικρογραφία της ζωής.

  2. το κοψε τι σημαινει ? φυγε απο δω ;

    στο μικρο το λεγανε;

    εχει γεμισει ο τοπος με 15χρονα που κανουν τσαγαριλικια
    οι κολομπατσοι κανουν που και που ντου στα σχολεια και καλα για να πιασουν τα χαζοκολοπαιδα βαπορακια αλλα παντα χανουν το δρομο λες και μπαινουν σε λαβιρινθο αντι για προαυλιο ΟΕΟ

    ζητω οι κολομπατσοι , ζητω τα βλαμενα εξαρτημενα 15αχρονα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*